eylülde mmaxte 16 yeni film bir kısmı türkiyede bedava kanallarda yayınlanan filmler kısacası dsmart sinemada Digiturkten daha iddialı duruma geçmiştir aile ve sinema paketine üye olanlar kazıklandılar...:8[1]:
Printable View
eylülde mmaxte 16 yeni film bir kısmı türkiyede bedava kanallarda yayınlanan filmler kısacası dsmart sinemada Digiturkten daha iddialı duruma geçmiştir aile ve sinema paketine üye olanlar kazıklandılar...:8[1]:
bu tamamen yanlış bir bilgilendirmedir.. filmler ortada, dediklerinizin hiç alakası yoktur..
****i Peri (The Muse): 2 Eylül Salı 20.30 – HD (trt,tv8)yayınlandı
Başıboş Afacanlar (Unaccompained Minors): 6 Eylül Cumartesi 20.30 – HD
Nancy Drew (Nancy Drew): 7 Eylül Pazar 11.30
Transformers (Transformers): 7 Eylül Pazar 20.30
Yalnızca Su Ekle (Just Add Water): 8 Eylül Pazartesi 20.30 – HD
Talladega Geceleri: Ricky (Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby): 13 Eylül Cumartesi 20.30 – HD
Zum: Süper Kahraman (Zoom): 14 Eylül Pazar 11.50 – HD
Fantastik 4: Gümüş Sörfçünün Yükselişi (4: Rise of the Silver Surfer): 14 Eylül Pazar 20.30
Aşk Sarhoşu (Punch – Drunk Love): 15 Eylül Pazartesi 20.30 – HD
Yedek Kulübesi (The Benchwarmers): 20 Eylül Cumartesi 20.30 – HD
Küçük Kardeşim 3 (Stuart Little 3: Call of the Wild): 21 Eylül Pazar 11.50 – HD
Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code): 21 Eylül Pazar 20.30 – HD
RV (RV): 27 Eylül Cumartesi 20.30 – HD
Aynalı Maske (MirrorMask): 28 Eylül Pazar 10.05 – HD
Hayalet Sürücü (Ghost Rider): 28 Eylül Pazar 20.30 – HD
Altın Çocuklar (Chatham): 29 Eylül Pazartesi 20.30 - HD
eee? diğer yayınlananlar nerede?
d-smart taki filmler neler acaba? yapmayın lütfen.. :)
eminim öyledir.. :)
ben dsmartta seyredilecek film bulamıyorum
dsmart neki para tuzağı geçecen o işleri usta forza digitürk
bir ****iperi yayınlanmış göya buda sağlıklı bilgi değilki olsa senin burdaki gayen d smartın avukatlığımı ,digitürk kendini ispatlamış oturmuş yapısıyla d-zamartlağa fark atar.gerçi ayrı bir topik var ama aydın ağa üyelerine ramazan paketini dorcel bilmem neyle açıklamış,film maç belgesel tutmayınca,türk ün zaafıymış gibi ****** veya ***** neyse yayınla aklınca satış patlatacak bu şekilde bu mübarek ayda ne güzelde aşağılama yapıyor.tutmazzzzzzz aydın efendi tutmazzzzz
istediğiniz kanalla moviemax i kıyaslarım.. ortadaki gerçekler herkesçe bilinirken neyi ispatlamaya çalışıyorsunuzki? kalite ortada..
16 yeni film yerine 15 yeni film olduğunu belirtselerdi daha onurlu bir davranış olurdu ****i perinin tekrar olmasına rağmen mmaxe kızgınlığımı azalttı,bir gerçeği bu kadar körcesine aksini savunmak çok anormal geliyor ortada bir gerçek var Digiturkün önemli sinema kanalının bu kadar az film vermesini nasıl kalite olarak bahsedersiniz ben sizi azçok biliyorum siz 22-23 yaşlarında 2-3 yıllık dt üyliği bir kaç aylık digiturk plus üyeliğiniz var ama hd için değil pvr için üye oldunuz hatta kutunuz tamire gidip gelmişti,ben digiturkü ilk zamaından beri takip ediyorum işte kaliteden bahsetmek için 5-6 yıl geciktiniz şu gün dgiturke verilen paralar tamamen boşuna üye kaybetmemek için ekonomik paketteki actionmaxı bir zamanlar show tvde yayınlanan ******-macera tarzı filmlerle elde tutmaya çaışıyorlar Birazcık olsun objktif olun mmax dunyada tek sinema kanalı olsa yinede kaliteli denmez kafasına...not:Eğer görevli iseniz yani digiturk tarafında görevlendirilip digiturkun forumlarda reklamın yapmak eleştrileri yanıtlamaksa lütfen bana pm atın boşuna size karşı evap yazmak istemem belkide görevlisinizdir?
Konu ikili tartışmaya gittigi için kapanmıştır..