Aydın Doğan Başbakan'a cevap verecek 7 Eylül 2008
Bugün Başbakan'ın parti kongresinde yaptığı konuşmalar üzerine Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, saat 20:00'de Kanal D televizyonunda cevap verecek.
Printable View
Aydın Doğan Başbakan'a cevap verecek 7 Eylül 2008
Bugün Başbakan'ın parti kongresinde yaptığı konuşmalar üzerine Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, saat 20:00'de Kanal D televizyonunda cevap verecek.
Aslımda bu doğan grubu,Cem uzan grubundan farksız.Ül***i soyanlardan birileride bunlar.
Şimdi sormazlarmı başbakana, bu güne kadar neredeydiniz?.Aydın doğanında ipi çekiliyor gibi.Ama cem uzan kadar kolay olmayacak.
Şu anda aydın dogan Kanal D de yayında bakalım neler olacak.
ben bildim bileli aydın doğan ilk kez tv de böyle konuşuyor.sanırım aydın doğan olayı bir müddet medyada olacak.sanki aydın doğan zor durumda gibi.....
özel söyleşi bitmiştir kanal d ekranlarında
Kılıçlar çekildi.bakalım başbakanın cevabı nasıl olacak.
tekrarı popstar dan sonra star tv de
bekleyipgörelim
Öküz öldü, ortaklık bozuldu. Hepsi bu.
Saygılar.
aydın doğan sıkıştı köşeye iyi oldu
Allah belasını versin hırsızın inşaALLAH en kısa zaman da cem uzan .. inin başına gelenler bu .. in de başına gelir adi hırsız soyguncular
tamam bu ükede haber alma özgürlüğü var ama özgürlüğünde bir sınırı olmalı
kişiler kendi menfatleri için kullanmamalı ellerinde belge yok delil yok duyum la manşetten haber yapip iftira atıyolar sonra kendilerine yapıldığında ver yansın ediyolar
düşün artık milletin yakasından
çıkarlar çatıştı herhalde...yoksa problem çıkmazdı...
selametle...
Ahh, Aydın Doğan ahh!!!! Yukarıda dedim ya öküz öldü ortaklık bitti diye. Niye yazmalarına izin verirsinki Dişli'in komisyonculuğunu, Gaziantep ve bugünde Batman belediylerinde yapılan yosuzlukları ve hortumculukları. Ve en önemliside gurbetçileri tokatlamak için kurulan Deniz Feneri rezaletini. İstanbul Belediyesindeki yolsuzluklarda cabası. Ve tabi siz sayın hırsız severler 1990'lı yıllarda Bosna için toplanan paralarıda Mercimek'lemedi mi bu pek müslüman hortumcular? Yimpaş ve Kombassan olaylarınıda Almanlar tezgahlamıştı değil mi? Yazarken insan biraz utanır be! Belge yokmuş. Başka bir yazımda belirtmiştim. Deniz Feneri için toplanan paralarla Yimpaş hortumcusu adam kendine Atlas 1 adlı gemi aldı ve şimdi o gemi Yunanlı bir gemi şirketine satıldı. Yazılacak o kadar vukaatınız var ki hangi birini yazayım sayın hırsız severler. Şunu açıkça niye yazamıyorsunuz ki? Hırsız bizden olursa iyi, bizden olmazsa kötü. Bu hortumculara, dolandırıcılara ve hırsızlara sesiniz soluğunuz çıkmıyor ya, helal olsun sizlere.
Desteksiz atışlara devam. Öyle belge filanda yok demeyin. Belgeleri burnunuza dayadıklarında ne diyeceksiniz?
Saygılar.
saltanatsürenler birgün gelipte süremeyecek saltanatın bittigibir nakta vardıryaa
aydındoğanı bilen biliyor bilmeyenler kasımpaşalıyı öğreneçek dişli olayında sessiz kalıp adamın dokunulmazlığını bile kaldıramıyanlara yazıklar olsun ki daha ne cevherler çıkaçak akp den göreceksiniz iktidar baldan tatlı kendi medyalarını da oluştur du şimdi aydına ihtiyacı kalmadı bu olayı takip edenler bir çok gerceği görecekler ama tabii yine kabullenemiyecekler çünkü doğruyu yüzyılın adamı kasımpaşalı bilir o yanlış yapmaz:8[1]: :8[1]:
Aydın doğan düne kadar normal bir vatandaştı eski iktidarlar medya kendilerine çalışsın diye Aydın doğanı yarattı şu an Türkiyenin en güçlü sanayicilerinden biri oldu petrol ofisinin sahibi kaçak petrolden ceza aldı ve bunlar çok kısa sürede oldu.bu paralar kimin parası acaba.
siz büyükler böyle yaparsanız küçükler ne yapsın
Arkadaşlar tüm bunlar yine cambaza bak oyunu. Hala bunu anlamadız mı? Bu ağız dalaşı, Deniz Feneri skandalını örtülemek için başlatıldı. Çünkü ucu yöneticelere kadar dayanıyor. Gerisi hikaye.
Saygılar.
bu aydın dogan medya gücünü kullanarak, 250 milyon dolara aldıgı sit araziyi sit olmaktan cıkarıp yeni residans lar yaparak 5 milyar dolar kazanmak istiyor...tam 20 katı para...tabi pu parayı kazanamadıgı için hukumete iftira atıyor.benden aydın dogana bir öneri;
yasın olmus 60 veya 65 tam olarak bilmiyorum bu dunyada bu kadar cok para kazanmak seni kralda yapmaz padişah da senin eger inancın varsa simdiden sonra öbür tarafı düşün asıl hesap orda sorulacak bu dünya fani, paran olmus olmamış önemli degil.paran bu dünyada kalacak obür tarafa gitmeyecek
Kardeşim sizlerin bu inanç sorgulamanız yok muhasta ediyor adamı.
Konu yeterince tartışılmıştır. Gerisini tv lerden izleyin. Konu panmıştır.
Saygılar.