arkadaşlar next 2000 super x plusa 19.08.2008 emu yazılımı attım hata veriyor flash a yazarken error hatası ve cihaz açılırken 0 yazıyor ekranda bu sorunun çözümü için yardımlarınız bekliyorum şimdiden tşk ederim
Printable View
arkadaşlar next 2000 super x plusa 19.08.2008 emu yazılımı attım hata veriyor flash a yazarken error hatası ve cihaz açılırken 0 yazıyor ekranda bu sorunun çözümü için yardımlarınız bekliyorum şimdiden tşk ederim
Cihazı fabrika ayarına geri döndür tekrar dene bakalım o cihazlar saglam cihaz o hatayı vermemesi lazım.
Yazılım atarken bilgisayarında işlem yapma
next 2000 superxplus 19.08.2008 yazılımı da bu sorun var bir önceki yazılımı
atmanızı öneririm.zaten tek artısı nilesattaki art kanalları au eklendi bir önceki
verilen dusyalardan artısı bu.
doğrudur..bendede aynı sorun oldu eski yazılıma geri döndüm...
arkadaşlar önce but dosyası atın sonra son yazılımı atın o*** kendim denedim oluyor
next2000superxplus larda oluyor selamlar kolay gelsin
arakadaşlar bendede next cx super plus var bütün kanalları gösterirken show ve starda sinyal yok diyor.başka reciver takınca sinyal geliyor.bu arıza neyden kaynaklanıyor yardımlrıız için şimdiden teşekkürler
ilginize teşekkürler dedikleriniz denenmiştir sonuç malesef aynı
Bu cihazlar ince ayarların hepsini dört dörtlük istiyor...Yani ustaların dediği gibi ya lnb ya çanak tam ince ayarında olması gereken yerde olmalı...
Alıntı:
arkadaşımsen o cihaza en son yazılımı bir yukle sonra hazır kanal listesi at. cihazına 2 çanak bağlı ise uydu ayarlarından disegc ayarlarını bak ve not al sonra yazılımdan sonra yenıden ayarlamayı yap.