Arkadaşalr az önce baktıgıma göre maç hotbirtte
TSR2 ve SF23 Knalları maçı canlı veriyor galiba güncel emularla bu maç izlenir
selametle
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bakabilirsin
Hepinize iyi seyirler
CABBARİ.....
Printable View
maç deplasmanda oldugu için SHOW TV DE YAYIMLAYACAK AMA İÇERİDEKİ MAÇ SADECE D-SMARTTA
Teşekkürler usta :)
tsr 2 hangi türde hangi identle yapıyor yayının acaba??
viacess 009400 dı galiba???
yalnız yukarıda vermiş oldugum sitede show tv adı geçmiyor??
show tv reklam veriyor anlamadım gitti!!!
İsviçre SF grubu kanallarını emu ile izleyemezsiniz arkadaşlar. Ancak yasal kart veya paylaşım ile. Sevgiler...
reis kardeş yanlışın war biz bu tür maçları şimdiye kadar hep sf2 tsr2 ve tfı kanallardan izliyoduk
DAHA ÇK ÖĞRENECEĞİN ŞEY WAR!!
daha önce bu kanallardan ben güncel amuyla izliyordum aam yinede bir bilen cevaplar
selametle
bilgi için teşekkürler:45:
şuan emuyla izlenemiyor sanırım sf ve tsr ler :(:(
Sadece tsr 2 yayınlıcakAlıntı:
digeri yayınlamayı vazgeçmiş olabilir yada yanlış bilgi verilmiş olabilir site editörüne o yüzden soluk siyah sa iptal olmuş anlamında ;)
bu kanala gelicek olursak via 2.6 ile korunmakta ve şuanki sistemlerle izlenmiyor.
card sharing de izleniyordur.
gerçe sf lerde sistem degişti o yüzden onlarda izlenmiyor.
:):) sonuç hüsran :( :(
yanlız şunu söyleyim yeni konu açmak istemiyorum.
kayseri - Paris St Germain maçı tps paketini açan uydu alıcılarında veya tv kartlarında izlenebilir.
Hotbird "W9 kanalında" (11034 v 27500)
:D uydu piyasası çok degişkendir:D ilgili paket diyim "Srg Swiss" (sf ve tsr kanalları) artık açılmamaktadır.Alıntı:
Sistem degiştirmişti
:praying: mac nezaman arkadaslar
Bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşlar.
Saygılar.
nise mac saati gelsinde bakarız icabına 11585 deki tsr2 kanalı mevcut emu ile şuan izleniyor ora olmassa 1w thordaki kanala bakarız saygılar
evet arkadaşlar kesinleşti maç show tv de şifresiz canlı yayımlanacak!!!
haydı cımbom gururumuz olmaya devam et..
galatasaraya başarılar
ne gururu kardeşim ya daha romen takımını yenemedik kac yıldan beri avrupada yok galatasaray
evet emu ile isviçre kanalları izlenemiyor .kanallar nagravizyon 3 e geçiş yaptı bilginize.
Turkıyemız acısından yensekte yenılsekte avrupaya adıma atmak bır gurur onuda beceremeyen ulke takımları var.hep destek hep sabır.unutma o kı galatasaray bır zamanlar Turkıyemıze super kupayı uefa kupasını getırmıstır.