Yazılımlar alıntıdır..Alıntı:
Güncel son yazılımlardır
Yazılımdan sonra fabrika ayarı yaparsanız iyi olur
Bulgar dili eklendi
Turksatta yasal kartlarınızı denersiniz
Next Super Plus 18.9.2008 Yazılımları
Printable View
Yazılımlar alıntıdır..Alıntı:
Güncel son yazılımlardır
Yazılımdan sonra fabrika ayarı yaparsanız iyi olur
Bulgar dili eklendi
Turksatta yasal kartlarınızı denersiniz
Next Super Plus 18.9.2008 Yazılımları
Yazılımlar eklenmiştir.
next 2000 süper plus en son yazlımı attı ***ler gözükmüyor ne yapmalıyım
dsmart kart çalıştırılırsa kart kapaırmı?
Menuden Girişler bölümüne gel(usb yazan bölüm) Kumandadan kırmızı tuşa bas 1234 şifreyi gir emu bölümü açılırAlıntı:
D smart kart kapanabilir..
yazılımlarda emeği geçen tüm üstatlara teşekkür ederiz.
ellerine sağlık kimin emeği geçtiyse de bu yazılımda yeni olan ne acaba?
emegi geçen tum arkadaşlara teşekurler
tşk lerde sanırım link bozuk benim bilgisayara inmiyor :(
slm arkadaşlar lütfen yardım bana. bende next2000xcisplus var onun yazılımı varmı varsa hangisi. söylerseniz çok sevinirim .şimdiden tşkrler.
Teşekkürler
Yokmu bizede yazılım hala yani7500clx lere
hayırlı işler
bu yeni yazılımda ne yenilikler var anlayamadım.deneyen arkadaşlardan bilgi rica.teşekkürler
evet arkadaşlar bu yazılımda ne gibi yenilikler var hala bir cevap yazan arkadaş olmadı deneyen kimse yokmu ?
Türksatta yayın yapan bütün yasal kartları okuyor..
bunun dışında birde bulgar dili eklenmiş..
2000superxplus uydu alıcısına 19 08 2008 yazılımı attım makine kitleniyor 0 işareti ön panelde yazıyor 08 07 20008 yazılımı attığımda makine düzeldi yazılım normal attığımda almıyor hata veriyor her iki yazılımdada botlan attığımda birini alıyor 08 07 2008 yazılımı 19 08 2008 yazılımını almıyor acele yardım selamlar
yardım lütfen bende next 2000 ye cis plus usb var yazılım attım şimdi ise kanal yok diyor ve aratirdıgımda kanalları buluyor ama yine kanal yok yazyor ne yapmalıyım
hocam oncelıkle emeklerınız ıcın cok tesekur edıyoruz benım bır sorum olucaktı.thor uydusundakı nat geo wıld hakkında bır bılgıjn varmı acaba,bırkac gundur kanal acık fakat ekranda please rescan yazıyor sorun ne olabılır sımdıden cok tesekur ederım bırde kanal 24 artık 2 a da değılmı
nextye2000cı plusa705b yazılımı varmı yoksa rahmetlimi oldu bunlara yazılım
Cihaza yazılımdan sonra reset attınızmı?Atmadıysanız yazılımın saglıklı çalışması acısından sorunlarla karşılasabilirsiniz.Alıntı:
Şu anda gorunurde birşey yok bekleyin
İyi günler. Ben yazılımı yükleyip cihazı resetledim. Fakat ds yasal kartım ile kanallar açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
emeği geçenlere teşekkürler
ben yazılımı attım lig tv ve dsmart kartı mükemmel çalışıyo herhangi bir problem yok ama beni korkuttunuz d smartı çıkarttım
Selam,
Iyi gunler bu yeni yazilimin ozeligi nedir ?
Birisi Acikliya bilirmi ?
Hocam bende dsmart hiç açılmadı sebep ne olabilir? Bi yardımcı olursanız sevinirim.
Usb li next ye 2000 cx süper plus kullanıyorum..(daha doğrusu goldmasterden nexte yeni geçtim)
Bu yazılımların hangisini atmam lazım?
Bir de bu cihazlarda goldmaster gibi flaş koruma var mıdır?
Teşekkür ederim....
Alıntı:
Ancak polsatlar çözülen kanallar şu an zaten gösteriyor...Farklı olan nedir?
Ayrıca her marka cihaz kullananlara e mail yoluyla yazılımları haber vermek gerçekten güzel bir hizmet..Emeği geçenlere teşekkürler..
emeğinize teşekkürler...
arkadaşlar 123.10 yazılımında 3 lü freex viacces kart çalışmıyor..bilginize..117 yazılımında çalışıyor..
teşekkürler
ARKADAŞLAR NEXT YE-2000CI PLUS (FMB) MODELİNİN YAZILIMLARININ SON GÜNCELLEMESİ Nİ ARIYORUM VARMI VE YA YOKMU İLGİLENİRSENİZ ÇOK ÇOK MEMNUN OLURUM. SONSUZ TEŞEKKÜRLER:wave: :wave: :wave:
selam kosovalı eline sağlık yazılım için fakat epg de bulgar dili desteklemiyor dil seçeneyini bulgara getirirsen ancak oluyor başka uydu alıcılarda bu problem yok nexte sadece sorun acaba bi ayarımı var gelecek yazılımlar için dikate alırsanız seviniriz saygılar.
Hem yazılımda emeği geçen hem de her cihaza göre bizlere mesaj gönderenlerin emeğine ve ellerine sağlık.Teşekkürler. Bunu düşünmeniz bile güzel.
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim ama kanallarda değişiklik olmadı yani hala biçok kanal açılmıyo tvn,axn gibi kanallar açılmıyo neden yardım lütfen
arkadaşlar yeni yazılımı yükledim tpsleri yükledim ama hala kanallar açılmıyo ne yapmalıyım
tps ler için tps.bin dosyasına gerek yokmu?Alıntı:
sadece yazılımı yükleyip güncel softcam mı atılacak?
eskiden (birkaç ay evvel) softcam yüklenip tps outo yapılıyordu ve tps ler açılıyordu fakat sonradan açılmamaya başladı...kucer ve fxfenerli ustalar tps bin dosyasını winrarda vermeye başlamışlardı...son bir haftadır oda güncellenmiyor...şimdi bu şekilde yazılımı yükleyip softcam indireceğiz öylemi?
yeşile basılarak tps outo yapılacakmı?
selametle...
üstad,
yeniden yazılım yükledim ama tps ler açmıyor ne yapmam lazım
benim yazılım yapan üstatlara şöyle bir isteğim olacak acaba gelicek yazılıma cc cam card paylaşım desteği olabilirmi dreambox larda olduğu gibi çünkü uydu alıcısında bir numara olan next tin böyle bir eksiği olmaması gerek saygılarımla
arkadaşlar bu enson yazılımı yükledikten sonra makina menüsüne şifre geldi bir türlü açamadım yardım lütfen 0000 olmadı 1234 olmadı ne olabilir
acil lütfen yardım
öncelikle güncel yazılımları veren arkadaşların line emeğine sağlık.... fakat tüm sayfaları okudum ... bu yazılım hangi kanalları çözüyor diye defalarca sorulmuş... ama cevap verme gereğini duyan olmadı ..ben tekrar sorayım ... sirrius... hot bird.... astra ..bu uydularda eski yazılımdan farklı hangi kanalları açıyor bilgisi olan arkadaş yazarsa seviniriz .... yazılımlar hakkında söylenen tek şey ... turksat ta yasal kartların hepsini çalıştırıyormuş ama sonrasında d-smart kartı bloke ettiğide söylenmiş ..net bilgi verecek bi arkadaş yok mu ... en azından yazılım verilen bölümde yazılımın hangi özellikleri var ..belirtilmesini rica ederdik
Alıntı:
Diğer yazılımlardan farkı Polsat paketini Auto olarak çözmesi idi fakat şu an polsat auto çöktü, Güncel softcam dosyası ile polsat pakaeti izlenmektedir.
Diğer bu yazılımla çözülenler ise
Sirrus hustler paketi
Astra 19,2 premier paketi
calısmalarda emegı gecen herkese tesekkur ederim......next2000cxusb