bellizona galatasaray maçını şifresiz hotbird den izleyebilir miyim nasıl şimdiden teşekkürler...
Printable View
bellizona galatasaray maçını şifresiz hotbird den izleyebilir miyim nasıl şimdiden teşekkürler...
Sen karıştırdın galiba Galatasaray - Bellizona oynayacak maçıda d-smart verecek
sf 1 veya sf 2 maçı wermio mu daha önce bu kanallardan bellizona maçları werilmiş belki bu sefer de werilir die düşün müştüm
card sharing nedir ve emu nedir bunları nasıl öğrenebilirim yeni uydu sahibiyim ilginiz için teşekkürler
Arkadaşım, kartşering demek kart paylaşımıdemektir. Yani vatandaşın biri yasal kartını int üzerinden başkalarıyla ücret karşılığı paylaşıyor. Emu ise alıcılarınızın şifreli kanalları açabilmesi için yapılan yazılımlardır. Bilgilerinize.
Saygılar.
çok teşekkürler ilginiz için...
bu tarz linkler forumumuzda yasak edilmiştir.Alıntı:
Bu tarz girişimler devam ederse bizimde girişimlerimiz artıcaktır bilginize
+
buna ek olarak çogu platformun veya kanalın card sharing vardır fakat bunu ücretsiz yapmazlar.
Genelde ücreti vardır fakat bazen adam test etmek için free server dedigimiz şekilde verir ve izlersin yada reklam yapmak için
onun dışında hep ücretli olur.
Ayrıca bu illegal bir olaydır emu da oldugu gibi
mutlaka bir isviçre kanalı verir.maç gününe yakın belli olur
bekleyip göreceğiz böyük ihtimalle 1w spor kanallarında birinde reklamını yapıyor oradan izleriz emu ile izleniyor digi tv paketi
emu nasıl yapılabilio kendim yapabilir miyim yoksa dışarıdan yardım mı almam gerekir ,... card sharing e nası para werices hiç bişi bilmioom been çok üzgünüm....
Sonunda maçı yayınlaması en muhtemel kanal olan TSI2 kanalı yayın akışında da bunu belirtmiş.
Ayrıca ;
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Not: Kanal Hotbird uydusunda cardsharing (kart paylaşımı) sayesinde izlenebilmekte..
tsr ler maçı verecek %80 çünkü isviçre takımlarının avrupa maçlarının tamamını veren bir kanal tsr1 ve 2 ben takip edin derim
galatasaray-bellinzona macını hotbird 11526 h 27500 3/4 veriyo ama şifreli şifresini bilenlere yazması rica olunur
Galatasaray-Bellinzona maçı tsı2 de
20:00 Galatasaray -- Bellinzona
TSI2 Switzerland
12399-27500-H - Hotbird 13
Ama uzun bi zamandır bu kanallar açılmıyor açabilen arkadaşlar varsa burdan yardımcı olurlarsa iyi olur
arkadaslar üstat iki defa cevap vermiş yav bu konuyu baştan takip etmek bu kadarmı zor biraz insaf derim bu kanallar emu ile izlenmez sadece dm 500s paylasım ile izleniyor yani linuks olacak cihazın
tsi 2 kanalı verıyor
tsr leri her uydu açardı şimdi sadece paylaşımla açılıyor, hangi uyduyu alayım diyenlere duyrulur en iyi uydu en pahalı uydu bile çözemiyor card paylaşımla açılıyor onuda kaç kişi seyreder link yok ondan sonra yardım et uğurcuğum ,uğuru bilisiniz demi saygilar
kanallar kıymete bindi galiba ...önceden 2-3 ayda bir şifre değişiyorlardı şimdi sadece card sharingle açılıyor
eeee ne demiş Atalarımız D-smart kendini şımart:D