az önce trt1 haber bülteninde(haberler sırasında) katara transfer olduğunu söyledi.
işin önemli noktası trt gibi devlet kanalının haber ısrasında bu haberi vermesi.
Printable View
az önce trt1 haber bülteninde(haberler sırasında) katara transfer olduğunu söyledi.
işin önemli noktası trt gibi devlet kanalının haber ısrasında bu haberi vermesi.
bence iyi oldu
Daha geçen akşam başkanı dinledim ben mi kaçırdım yoksa. Başkan transferi ile ilgili bir şey söylemedi sadece sakat olduğu konusunda bilgi vermişti.İlginç bir gelişme.
Saygılar,
şimdi spor haberlerinde trt 1 de yattara gitmek istediğini belirtti.katara gitmek istiyorum.teklif geldiğini ve trabzonsporda iyi para kazanacak dedi
11 milyon dolara prensipte anlaşmışlar.
giderse trabzon spor için kayıp bence
Şu saat itibariyle ufak pürüzler kaldı.Bu transferden hem yattara hem Trabzonspor büyük para kazanacak.hayırlı olsun,Bir takım bir futbolcuya bagımlı degildir.bu takımdan Fatih tekke ve Gökdeniz karadeniz'de satıldı,yine dimdik ayaktayız.
hocam dimdik ayaktasınız şükür.. ama ne fayda.. şampiyonluğa oynayamıyorsunuz kaç sene oldu. elinizdeki değerli futbolcuları satın sonra yine dimdik ayakta durun..Alıntı:
Kısacası geçmişte tekke ve gökdeniz örneklerinde olduğu gibi yattarada giderse yine orta sıralarda tırmalamaya devam eder trabzonspor... gerisi traş...
Kulübün mali saymanı Mahmut Aksu, Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Fortis Türkiye Kupası 2. kademede Kardemir Karabükspor ile yapacağı karşılaşma öncesi, basın mensuplarının, Yattara'nın transferi konusundaki sorularını yanıtladı.
Aksu, Yattara'yı transfer etmek isteyen Al Sadd Kulübü yetkilileriyle prensipte anlaştıklarını belirterek, ''Küçük pürüzler var. Onlar giderildiğinde, bu gece imza atılacak'' dedi.
Bordo-mavili kulübün, bu transferden, 10 milyon 800 bin Avro alacağı öğrenildi.
Öte yandan Katar'ın Al Sadd takımının yanı sıra Paris Saint Germain'in de Yattara'ya teklif sunmuştu..
haber doğru ise trabzon adına büyük kayıp bence bu sene şampiyonluk yolunda
çok iş yapardı trabzon adına...
zaten hersene önemli bi oyuncusunu satıyorlar
TS kulübü bu oyuncuyu boşuna satmaz, satıyorsa mutlaka bir nedeni vardır. Ben; Yattara kendi gitmek istemiştir ve Ersun Yanal hocanın kafasında almayı düşündüğü iyi bir yabancı olabilir diye düşünüyorum. Ama ne olursa olsun, kulübün menfaati öndedir. Hayırlısı olsun, izlemekten büyük zevk alıyorduk, ama gidene de kal denilmez, yolu açık olsun Yattara' mızın.
Ben bir ts taraftarı olarak kulüp için büyük bir kayıp ama eger yattara gitmak istiyorsa zorla tutmanın bir anlamıda yok .Hayırlısı ama şu da bir gerçek biz artık şampiyonluga oynayacak bir sistem içinde olmayacagız ve yönetim bizi hep aynı senaryo ile kandırmaya devam edecek ve bizim de sokaga çıkma yasagımız uzun yıllar devam edecek gibi gözüküyor. Ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun
İnadına bordo mavi diyorum yinede lanet olsun içimdeki bordo mavi aşkına............................