arkadaşlar polsat *** nereye girileceğini bilemedim yardım:praying: :praying:
Printable View
arkadaşlar polsat *** nereye girileceğini bilemedim yardım:praying: :praying:
arkadaşım ilk önce uydunun modelini markasını belirtirsen yardımcı olunur..birde en sson polsat yazılım yüklü olması lazım .şayet board ı uygunsa.
Cihazınızın marka ve modelini belirtmemişsin.Sunny cihaz kullanıyorsanız H/w versiyonunu bir yazın.Alıntı:
teoteo Nickli Üyeden Alıntı
bende snny 7011 12 c1 a5 ile 9030 fta olak üzere iki tane var SORUNUM polsat keylerini 20 tarihli yazılımda nagranını hangi indetine gireceğimi bilmediğimdir yoksa proğramla ilgili değil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
polsat auto lar cuktı biz hala onlara bakıp iç çekiyoruz.ustalr daha ne kadar bekliycez.
slm , onu bırakında en çok indirilen yazılımlardan 12.o3.a5 için hala polsatlar çıkmadı, bunu nasıl iş ? hala anlaşılmış değil. iyi günler
sağol
arkadaşlar benim cihaz sunny 7011dz h/w 16.co.a1 polsat izleyebilirmiyim.
cihazda nagra 2 kısmı yok sadece nagravisyon yazıyo.. nagra1 yada nagra2 kısmı yok
benim cihazım next 2000 cı plus info içinde 614a yazılımıvar ben polsatları seyredebilirmiyim? şimdiden teşekkürler 1de d+ ların frekanssı nosu nedir?
ilgine teşekürler volkan 1de d+ların frekans nosu sormuştum bilen varmı acaba hotbird de mi nosu kaçtır? otomotik taratıyorum gelmiyor teşekkürler