Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
işte kayseri Aghahowa yı buldu. ya fener kimi buldu guiza?????
Printable View
gollllllll
Ve mücadelede ilk yarı Kayserispor üstünlüğü ile 2-0 sona erdi!
evet büyük fener kadıköyde 2-0 mağlup büyük fener bu ikinci yarı 5 tane atar şimdi...
dede gitti
duaları kabul oldu gslilerin. tabi benim de hehehehehe yaşasın kayseri.
Sımdılık 1-3 oldu bakalım
Fenerbahçe 1-3 Kayserispor
Gol oldu Turgay Bahadır
dak: 63'
*
* Ve Kayserispor yine etkili geldi, en etkili isim Turgay golü buldu! Sol kanatta topu alan Aghahowa derin pasını Saidou'ya attı! Saidou da bekletmeden son çizgiden içeri kestiği topla Turgay'ı buluşturdu! Turgay kafayla Volkan'ın hamlesine rağmen golü buldu!
evet büyük fener kadıköyde 3-1 mağlup
4-1 yeniliyoruz.Şoktayım şu an
Bak kardes agzını hayra acmadın 5 e dogru kayserı gıdıyo aghaowa hatrick yaptı
o kadar acı bir tablo varki kadıköy koltuklarında inanamazsınız taraftar
localarını koltuklarını türübünleri terk ediyor haklı olarak. yazıklar olsun
ne diyim bilemiyorum:( :( :(
artik takimda tutmuyorum ne bu allah askına arkadaslar .._?
simdiye kadar sene icinde nerdeyse 500 ytl niin üzerinde alis veris yaklasik olarak her macina gittim ama bundan sonra ne takim tutarim nede esyalarini alirim adam olmaz bunlar..
rezil olduk resmen yaaaaaaaa.
Kayserispor için tarihi bir akşam oldu.
şaşkın taraftar... ı love you zico diye tempo tutuyor
oynamayan futbolcu:angry8:
dede ye yazık:praying:
5.haftada ancak 2.gol atabilen kaysarispor kadıköyde fenerin üzerine gol olup
yağdı ve sahadan 4-1 galip gelerek feneri sürkülase etti..
yazık bunların aldığı paralara helal olsun kayseri sporun futbolcularına
i love u zico
Hezimet!
Zaten görüntüsü iç açmıyordu Fener'in! Ama Kadıköy'de yaşanan şok, tabloyu netleştirdi! UEFA'ya veda eden, ligde 5 maçta 2 gol atan Kayseri, Devler Ligi'ndeki F.Bahçe'ye Kadıköy'de 4 golle hezimet yaşattı! Agahowa'nın hat-trick ile şov yaptığı gecede, taraftar rakibi alkışladı, "Zico" diye bağırdı!
Hacemmi(aragonez) Bence Istifa Etmeli Yoksa Kovarsak 6 Milyon Euro Gidecek
ben 6. hafta sonunda fenerbahcenin tam olarak nasil olucagini soyluyordum .6. hafta oldu iyiye gidecegeni dusunmustum ama kotuye gidiyormus malzeme ortaya cikti..
aragonese yolculuk vakti yaklasti
Kayserıspor ıcın ıyı bır moral olur umarım yukselıse gecerler cangelede dondu sahalara bu ıyı haber
F.Bahçe istatistikleri dağıttı trabzon şampiyonmu olacak acaba nedersiniz
şaşırtıcı bir skor olmadıki.
Beklenilen yenilgiydi zaten. ama farklı yenilgi biraz şaşırttı fenerbahceyi..
milyonlarca dolar harca takımı kur. sonra ligde rezil ol.
demekki bu hangi takım olursa olsun ligimizde yenilmeyecek diye bir kaide olmadığını gösteriyor. yarında hacettepe bjkyi yenerse veya berabere kalırsa şaşırmayın..
İyi oynayan kazandı.. Tebrikler Kayserispor...
bugun GS ve FB maçlarını izledim..
Gs daha kötü opynadı ama skor 2-1 bitti.
Fb kendi evinde kontrollü oynamaya çalıştı ama 1-4 e engel olamadı..
Futbol bu. bir zamanlar çelsiye kök söktüren Fb Ahmet Çakara bikini giydirmişti..
Şimdi aynı fener ne oldum delisi oldu...
Bu sene ligimizide büyük - küçük takım kavramı bitmiştir..
arkadaşlar hepimiz bi detayı kaçırıyoruz maalesef...ispanyol teknik direktörler tarih boyunca kendi ülkelerinin dışında % 99 başarısız olmuşlar...bunu ben değil istatistikler söylüyo..istisnalar çok az var..mesela rafael benitez...sırf bizim ülkemizde real madrid'e 4 yıl içinde 3 la liga şampiyonluğu ve 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşatan vicente del bosque örneği var...şimdide ispanyayı avrupa şampiyonu yapan luis aragones...dolayısıyla bu durum dedenin kötü teknik direktör olduğunu göstermez..sadece ispanya dışına çok az çıktıkları için uyum sorunu çok fazla yaşıyorlar...şimdi tam karar anı..ya sabırla yola devam yada hemen yarın sabah yollanmalı...selametle
yenilgi bekliyordumda bukadar farklı değildi
Oynayan kazandı bu iş bu kadar basit..
bu da gelir buda gecer...sulh&saygı
yapcak bişi yok . dede alex ve diğerlerı artık ne olur bilinmez ligten resmen silindi. belki ilerleyen maçlarda bir iyileşme olur ama bunları yaşatıp ve bazı şeyleri kaçırmak olmamalıydı herneyse kayserı spora teşekkurler belki birilerın gözunu açıp delikanlı gibi giderler yada gönderirler.
bu gün iki macıda izledim hem gs hemde fb sefilleri oynadılar keşki bursada 4 atsaydıda gs yede ders olsaydı helal olsun kayseriyede bu likte 3 böyüklerin tekelinde olmadığını gösterdiler bu gün belki akıllanırlar fb li arkadaslar kusura bak mayın bu bölüm fb üzerine gs üzerine yorum yaptığım için saygılarımla
adama helal olsun ama fener alırmı bilmem fenere forması satılacak adam lazım
Fenerbahçe bu yüzden bu hallere düşmedi mi? Hep günü kurtarma politikaları!!! İleriyi düşünen hiç olmadı. İleriye dönük kaç tane transfer yapıldı? R.Carlos geldiği zaman sadece forma sattırdı futbol olarak ne yaptı? 2 yılda fenere ne verdi? Fenerbahçe ne zaman gençleri alıp yatırım yapacak. Yabancıları sakat sonuç ortada fener ortada yok. Fenerin başına futboldan anlayan birileri lazım. Bir şeylerin değişme zamanı artık geldi. Her şeyin tadında bırakılması lazım.
dede nolur gitme .küme düşmeyi görelim ölmeden
feldkamp a dede diyenler daha beter oldular fb ye yakısanda buydu en son kupayı gorenlerden biriydi bu dede:D
'Gülme komşuna demiş' Atalarımız. Ama fener butür işleri yapmayı seviyor. Zamanında Daum için söylendiler, sonra Daum takımın basına geçti. Geçen sene Dede dediler daha dedesini getirdiler. Yönetim bu tür işleri seviyor.
yorum a bak..
Misafir 06.10.2008 09:57
kadıköydeki 4.1 şiddetindeki deprem sadece 74 dakika sürdü, 74.cü dakikada gelen kayserispor artçı golünden sonra tribünler boşalmıştı çünkü, tribünler boşalırken pankartlarda şu yazıyodu, hep destek tam destek :)
:puah: :8[1]: :puah:
bu sene4 anadolu takımlarının yılı buna trabzonda dahil ne galatasaray ne fenerbahçe nede beşiktaştan umut etmeyelim
selametle
Helal olsun kayseriye başarılarının devamını dilerim
Koskoca fenerbahçede bu birlik,beraberlik,haysiyet yok
Taraftarlardan ilginç tepki
Fenerbahçe taraftar sitesi antu.com Fenerbahçe - Kayserispor maçında alınan 4-1'lik mağlubiyet sonrası yönetime ve takıma karşı tepkisini ilginç bir şekilde dile getirdi.
aziz ağa ölmeden bu takımın başından gitmez bu böyle biline
selametle
içiniz ferah olsun.bazı spor yazarları gıbı dusunmeyın.daha cok erken.