Arkadaşlar az önce tvden geçti 13.45 de canlı yayında açıklayacakmış istifasını
sinan enginde istifası konuşuluyor bakalım ne olacak
selametle
Printable View
Arkadaşlar az önce tvden geçti 13.45 de canlı yayında açıklayacakmış istifasını
sinan enginde istifası konuşuluyor bakalım ne olacak
selametle
ertuğrul istifa ediyorsa aragones intihar etmelidir...
ben üzüldüm ertuğrulu çok seviyordum kötü oldu
ntv açın açıklama devam ediyor
yazık oldu adama uzuldum :frown:
adamın gözleri doldu
çok stemkar bir açıklama yaptı
hayırlı olsun artık ne diyelim
bir fenerli olarak çok üzüldüm.:frown: ertuğrul sağlam takdir ettiğim bir teknik direktördü.önünde uzun yıllar var daha.inşallah gidecek olduğu takımda çok başarılı olması dileğiyle.
takım iyi gidiyor ligde.avrupada belki hüsran olabilir.
neyse en kısa sürede başka takımların başında görürüz ertuğrul hocayı.
aslında aragonesin istifa edip gitmesi gerek.yanına guizayı alarak ispanya ya.:devilprv: :devilprv:
şuan ne sağlam ne guiza nede aragones istifa etmemli.
futbolumuza tamamen zarar olur...
lig yeni başladı. aragonesmi çıkıp oynasın. ertuğrul sağlammı çıkıp oynasın.
dikişi tutturamadılar tamam. ama istifa etmek şuan için takıma yarardan çok zarar verir..
ERTUĞRUL SAĞLAM istafa etmemeli bencede
Etsin Bencede :)
adam gibi adamdı kendisine yakışanı yaptı yakışmıyordu zaten böyle sahtekar bir yönetimin idaresinde çalışması helal olsun sağlam gibi sağlam adammış:present: ertuğrul
trilyon alan ve takımlarımıza zarar veren yabancılar utansın utanacak yüzleri
varse tabi ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım
ertuğruldan önce demirören istifa etmeli...
bence beşiktaşta değişim kökten olmalı ........
Bi tek metalist maçı kötüydü ya neden istifa etti ki?
Mustafa Denizli sesleri!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Metalist Karkhiv yenilgisinden sonra Avrupa kupalarına veda eden Beşiktaş'ta yönetim yeni teknik direktör arayışlarına girerken, Ertuğrul Sağlam'ın bugün istifa ettiğini resmen açıklamasının ardından Siyah-Beyazlılar arayışlarını hızlandırdı.
Mırcea Lucescu'nun Aralık ayına kadar kesin olarak gelemeyeceğini belirtmesinin ardından farklı arayışlara giren Beşiktaş Yönetimi, şu anda takım çalıştırmayan Mustafa Denizli'yi ilk sıraya aldı. Tecrübesiyle ve Türk futbolundaki bilgisiyle ön plana çıkan Denizli ile görüşüleceği ve yardımcıları konusunda da konuşulacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın eski futbolcularından bazıları ile de yardımcı antrenörlük konusunda görüşmeler yapılacağı bildirildi.
Ayrıca Mustafa Denizli seçeneğinin yanı sıra geçmiş dönemde Beşiktaş'ı çalıştıran Daum'un adı da kulislerde geçiyor.
Şu anda Köln takımını çalıştıran Daum'un yeniden Beşiktaş'a dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.
Beşiktaş'a teknik direktör olarak imzayı attığı gün arkadaşlarım demişti, "yazık edecekler, harcayacaklar Ertuğrul'u" diye. İyi bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum hatta Beşiktaş için gayet yetersizdir, bu olayın teknik tarafı; ancak bunun bir de insani yanı var. sonuçta Ertuğrul Sağlam bir robot değil, duyguları, hisleri, düşünceleri olan bir insan. burada da mevcut Beşiktaş yönetiminin artık alışkanlığı haline getirdiği bir omurgasızlığa değinmek de şarttır; her fırsatta teknik adamları günah keçisi yapmak.
Sayın tüpçü bey, Ertuğrul Sağlam hatalıdır evet; ancak o hatalıysa sen ondan 100 kat fazla hatalısın ve paragözsün. Sen her fırsatta bütün suçu Ertuğrul Sağlam'a yıkarak, ona karşı suni bir nefret ortamı yaratarak ve kendini işin içinden sıyırarak, neredeyse bütün ülkenin bu adama sövmesine ve gayet ağırbaşlı ve efendi bilinen bir insanın onurunu, haysiyetini yerlere çekmeye utanmaz mısın?
Beşiktaş formasını yıllarca başarıyla giymiş ve Galatasaraylı olmama rağmen futbol oynadığı zamanlarda gayet sevdiğim bu adama karşı Metalist Kharkiv yenilgisinden sonra yönetim sağolsun bütün ülkede başlatılan "Ertuğrul Sağlam'ı karalayalım" kampanyasını dehşetle takip ediyordum ve en sonunda onurlu şekilde istifasını da etti Ertuğrul hoca, zorla ettirdiler. Ertuğrul hocanın da dediği gibi artık istedikleri hocayla rahat rahat görüşebilirler, ancak şu da gerçek ki Beşiktaş'ı ucuz bir ticarethaneye dönüştüren bu varlıkların zihniyeti kulübe egemen olduğu sürece sportif anlamda "başarı" her zaman çok ama çok uzaklarda olacaktır. Burada asıl cefayı çeken ise Beşiktaş taraftarı olmaktadır.
Bjkli degilim ama ertugrul için üzüldüm.Bana göre iyi bir hocaydı.Baksanıza fenerin basında sahaya boş boş bakan dedem var.
gercektende adam gibi bir adam.
bende üzüldüm ben bir fenerli olarak aragonesinde gitmesini istiyorum ertuğrul hocaya başarılar
valla arkadaşlar niye üzüldü bir türlü anlamadım.bence:present: bir beşiktaşlı olarak ertuğrul hocanın gitmesi gayet normal .sen bu transferleri yap ondan sonra git bir ukrayna takımına yenil ve elen.geçmişi başarılarla dolu olan bu takımı uefa'ya bile sokamıyorsan,elbetteki istifa edeceksin.ha kendisi adam gibi adam olabilir ancak takım adam olamadı ben mi yapacağım takımın adam olmasını.yeni gelmedin bu takıma geçen seneden tecrüben var şişirdiler durdular bobo böyle,holosko şöyle,ciise böyle,hele bir de şu delgado'yu öve öve bitiremiyorlar anlamıyorum.ha birde tellomuz var bırakın arkadaş bana 3-5 maç oynayacak futbolcu lazım değil.nerde ronaldo-zago ikilisi,nerde gunti,böyle yabancı alacaksınki yerli de anlayacak onun kendisinden fazla para aldığını.inşallah büyük beşiktaşıma hayırlı olur.zararın neresinden dönersen kardır derler...
ertuğrul sağlam en iyisini yaptı bakti gördu ne bu oyunculardan bişi olur nede bu yönetım onun isteklerını yapar nede bu araftar onun arkasında durur.
kendine yakışanı yaptı en iyisimi işler karışmadan onun üstune haketmediği işlerın yıkılmaması onun açısından iyi oldu. geleceği parlak bir hoca inşallah başarılarına devam eder. bu illaki beşiktaş olacak diye bir şart yok.
aslında bu buyuk takımlara acımamak lazım bizim kendi futbolcularımıza teknık adamlarımıza gereken değerı vermıolar bu hallere düşmelerı en iyisi baksınlar görsunler o kadar guvendiklerı yabancı teknık adamlar ve futbolcular anadolu takımlarının karşısında ne hale gelıolar.
ama şunu unutmayın errtugrul esas gitme sebebini içlerindeki bazı yoneticilerin kendisi bilgisi dahilinde olamdan ertugrulu karalama çalışmaları yapmalarıdır
ben bir gs lıyım ama beşiktaş hata yaptığına inanıyorum.doğru giden gemiyi seferinden bozdular.şampiyon olacaklardı ama demekki şampiyon olmak istemiyorlarmış....?