Topfield >>>> Goldmaster ---- Goldmaster >>>> Topfield Dönüşüm Dosyaları
Topfield >>>> Goldmaster ---- Goldmaster >>>> Topfield Dönüşüm Dosyaları
Topfield Geri Dönüşüm Dosyaları
TF 59000Cı den Goldmaster 9400VCI dönüşüm yazılımı
Goldmaster 9400VCI den dönüşüm yazılımı TF 59000Cı
Öncelikle buradaki loader ile file1 yüklenecek.yükleme işlemi sonunda cihazı resetleyin.daha sonra aynı loader ile file 2 yükleyin.işlem sonunda tekrar reset yapın.menüden uydudan güncelleme satırı üstüne gelin.hotbird 12476 H 27500 pid 1968 girin.yükleme işlemi için okeyleyin yeni yazılımı kontrol edecektir.yeni yazılım güncelleme için okleyin.cihaz dısplay den veya tv ekranından işlemi takip edebilirsiniz.uydudan güncelleme süresinde takılma olursa biraz bekleme sorunu düzeltecektir...
arkadaşım adakoğlu
ben cihazımı evvelsi gün 59000 ci yazılımı yükledim ama cihazım bir kere güncelleme yaptı,daha sonra güncelleme satırı kayboldu.ayrıca şifreli hiç bir kanal açılmadı.şimdi bu yazılımda bum problem giderildi mi?bu yazılımı kendin deneyipde mi yayınlıyorsun?
ayrıca emek harcamıssın emeğine karşılık teşşekkürler...
Bende probLem cıkmadı .....
Bu dosyalar bize her zaman lazim.Şu an uydudan orjinal yazılıim yüklüyor.ileride tekrar emu yazılımı yüklemeye başlayıncı.bu dosyalar işimize yarayacak.Geri tekrar 9400Vcı ya dönüşüm yazılımıda var.Alıntı:
heim Nickli Üyeden Alıntı
ama boşzaten emu olan cihazlarda açılyor tps vb bu özellik cihazın emu sunu izleniyor
pleas soft for Topfield TF-4000FI
TF 3000 Fİ den goldmastere nasıl dönüştüreblirim
bu dosyalar çok iyiya teşekkür ederiz başıralarının devamını diliyorum.
8150 yokmu
GM 8150 TOPFİELD Cihazlara uymaz
TF 3000 FEİ den goldmastere nasıl dönüştüreblirim
TF 3000 FEİ den goldmastere nasıl dönüştüreblirim
Elimde TOPFIELD 3000 CIP PRO olan cihazımı GOLMASTER 9600 CIP a çevirdim şimdi bu ihazı tekrar TOPFIELD 3000 CIP PRO ya çevirmek istiyorum. Yükleme loaderi ve yazılımı vermeniz mümkünmü?
Telstar 12 15.0°W
DMC/UPC – Cryptoworks
Hotbird 13.0°
Globe Cast – Cryptoworks
Sirius 5.0°E
Arqiva/Kingston – Cryptoworks
Astra 1C-1H & 2C at 19.2°E
Turner - Cryptoworks
bıss keyler güncellendi
premiere ve digitv nagra 2 menüye eklendi.
Sirinüs uydusu 12111 yatay 27500 frekansında iki tane ***** yayın yapan kanalları açar.
Telestar uydusunda belgesel kanallar var bu kanallarda ok.
cihazım sat 57000CI. ben bu cihaza 59000CI yazılımı yükledim fakat uydudan güncelleme yapmadı. dolayısıyla yeni yazılım yüklediğimde e-06 hatası veriyo sistem değişmiş
sistem bilgisi: 1581
yükleyici ver. L1.12
cihaz versiyonu : V5.0.72
uygulama ver. S-MSCI 5.05.49
son güncelleme : sep 20.2005
sanırım 59000 CI olmuş. arkadaşlar ben bu cihazı geri 9400VCI ya nasıl dönüştürebilirim? yardımlarınızı bekliyorum saygılar
arkadaşlar bu topfild 59000 fta var bu cihaz tps leri açyormu birde ***** bunları açıyormu açıyorsa nerden alabilirim yazılımı cvp verirseniz sevincem şimdiden tşk ler
teşekur ederım
seul 8500 yokmu
arkadaşlar bende topfield 59000 fta var bunu goldmastıra cevireceğim ama hangi yazılımı atmam gerekli yardımcı olurmusunuz
usta benim sorunum topfıeld 3100 fei ye hangi emulu yazılım olur
sistem bilgisi A3.05 versiyon V4.3.66 uygulama versiyon TF_JFEL 3.57.73
son güncelleme FEB:13 2003 teşekkürler
acıl yardım topfıeld 6100 fta gm dönüşüm dosyası varmı?
paylaşim içim teşekürler
Arkadaşlar TF3000 Cı pro 9400Cı ya çevriliyomuş galiba ama bi sorum olucak peki yazılımı atarken içindeki yazılımmı? siliniyo yani format falan atılıyomu ben çevirmeye kalktım cihaz E-03 ve E-06 hatası veriyor
TF3000Fi için yazılımı sitede buldum ama bunun flash ile alakası yok demi.sadece yükleyecegiz.
arkadaşlar TF3100 FE fta bu cihaz hangi golmaster modeline çevrilir
pleas soft for Topfield TF-4100FI
topfield 3000FEİ cihazı goldmaster hangi modele dönüştürebilirim.cihaz sistem bilgisinde loader 203 olarak görünüyor.burada verilen dosyayı denedim error veriyor.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba Gm 4350 Fta Var Yeni Aldım Buna Topfıeld Yzılım Atmışlar Topfıldın Hangi Modeli Bilmiyorum Nasıl Anlıycagız Yazılım Denedim Almıyoor Enteryal Eror Diyor Yazılım Atma Programında Lütfen Yarım Tf 3000 Diye Geçiyor Forumda Ama Hangisi Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim
teşekürler
bı arkadasa lazımdı ıyı oldu.
arkadaşlar bende TF4000Fi topfıeld cihaz var sinyal birgeliyor bir gidiyor yani lnb voltajı kesiyor birde ne yazılımı atabilirimcihaz bilgisinde [ sistem bilgisi:500 ]yükleyici versiyonu:L1.12. cihaz versiyonu:v5.0.60 uygulama versiyonu B-MSFI4 5.05.36 YAZIYOR .şimdiden teşekkürler. msn adresim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
allah razı olsun kardeşim (adakoglu)
arkadaslar bende topfield 3000ci var bunu nasil goldmaster yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim sistem bilgisi bu
sistem kimligi 101
yukleyici versiyonu v2.01
cihaz versiyonu v2.5.1
uygulama versiyonu TF-VCI 2.55
arkadaşlar topfield tf 3000 fi goldmaster e gönüşüm yazılımını atmaya çalışıyorumn ancak bir türlü yazılımı gönderemiyorum kablo mu farklı acaba neden olabilir cihaz ilk alındığı gibi lütfen yol gösterin kablodan ise nasıl düzenlemeliyim kabloyu şimdiden teşekkür ederim
Kablo düzenlemene gerek yok cihazı stand by'a al loader'i tıkla yazılımı sürükle bırak yüklemeye bas cihazı aç bu kadar
GM 98000 PVR - e verilib. Amma 9800 PVR softu verilmeyib
once konuyu actigin icin tesekkur ederim kardes,banada yardimci olursan sevinirdim,topfield 5000fi goldmastere donusumu yazilimi varmi burda
buyur kardes boyle bir bilgi buldum resiverde
505
L1.12
v5.0.78
B-MSFE 5.06.08
sep 20.2007
ustalar elimde bir topfield 5050ci cihaz var onu GM dönüstürebilirmiyim ve handi soft kulanicam ve geriye dönüsümde varmi acaba
saygilar