Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dizi sezonunun açıldığı şu günlerde herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.
Eylül ayıyla birlikte tüm kanallarda dizi sezonu da başlamış oldu. Kanallar yeni dizileriyle izleyici karşısına çıkmaya başladı ya da bir önceki sezondan kalan dizilerin yeni bölümleri ekrana geldi.
İşte bu duruma bir tek dizi; Kurtlar Vadisi Pusu uymadı.
Peki, fenomen dizi neden dizi sezonu başlamasına rağmen izleyicisiyle buluşmuyor?
Bunun nedeni Ramazan ayında olmamız.
Şöyle ki; bilindiği gibi Ramazan ayında erkeklerin büyük çoğunluğu, diziler yayınlandığı zaman dilimi içinde camide oluyor, vaaz dinliyor veya teravih namazını kılıyorlar.
Hal böyle olunca evde televizyon kumandası kadınların eline geçiyor.
Kurtlar Vadisi ekibi de yıllara varan deneyimini kullanarak, hitap ettiği kitlenin daha çok erkekler olduğunu biliyor ve Ramazan ayı boyunca dizinin yeni bölümlerini yayına koymuyor.
Böylece, Ramazan sonrası yayınlayacağı yeni sezonun ilk bölümüyle reytinglerde ilk sırayı kapmayı düşünüyor.
Odatv.com
08-09-2008, 17:54
CABBARİ
gecenlerde senaristinin tv programında açıkladıgına göre ramazan sonuna anca yetişir diyordu
selametle
08-09-2008, 20:09
Volkan
yav aslında reytıng değilde şimdi bide şuda var adam namaz kılıo ama aklı vadide ne oldu ne bitti nematı ne yaptı gulullu kime gul verdi yayınlanmaması daha iyi kanımca.
08-09-2008, 21:21
*-*trixter*-*
dört gözle bekliyoruz
29-09-2008, 18:26
xhardlove
Kurtlar Vadisi internete sızdı!
Kurtlar Vadisi internete sızdı!
29 Eylül 2008 Pazartesi
Kurtlar, sezona hızlı başlıyor. İlk bölümü sır gibi saklanan dizinin bir bölümü sızdı. İddialara göre Polat, meydan okuyacak.
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle 9 Ekim'den itibaren izleyicisiyle buluşacak! Dizinin ilk bölümü ise Vadi ekibi tarafından sır gibi saklanıyor. İddialara göre yine de dizinin ilk bölümünün konusu internete sızdı!
'Bu sezon hiçbirşey karanlıka kalmayacak' sloganı ile yeni heyecanlı bölümleriyle başlayacak olan dizinin tanıtımlarında hapishane duvarlarına yansıyan görüntüleri ile dizi karakterlerinden Polat Alemdar ile İskender Büyük'ün konuşması dikkat çekiyor.
İnternette dolaşan ilk bölüm senaryolarına göre Polat, Ergenekonculara üstü kapalı mesajlar gönderecek. Bölümde sık sık, Ergenekon ile ilgili saptamalara yer verilecek. Bu arada dizi yapımcıları Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'e benzer yeni bir karakter yaratıyor. Bu karaktere düzenlenecek suikasti Polat son anda engelleyecek. Öte yandan savcı ile Polat yeni bölümlerde de sık sık bir araya gelecek.
Diziyle ilgili en ilginç iddia ise Polat'ın daha önceki bölümlerde çok güvendiği bazı isimlerin İskerder'le ilişkilerini öğrenmesi. Polat Alemdar, bunun şaşkınlığını yaşarken, derin yapılanmalarla ilgili önemli tespitlerde bulunacak. Bu arada forum sitelerine sızdırılan senaryoyla ilgili bazı iddialarda yok değil! Bu iddialara göre yapımcı şirket Panama, dizi öncesi senaryoyla ilgili merakı artırmak amacıyla böyle bir yöntem uyguladı. İŞTE POLAT İLE İSKENDER'İN O KONUŞMASI
İskender: Gel Polatım gel... Eee Polat Alemdar filden büyük fil avcısı var
Polat: Fil avcısından da büyük Allah var
İskender: Bizi yetiştirenler böyle yetiştirdi önce avcılığı öğretttiler sonra avı öğrettiler
Polat: Başka ne öğrettiler devleti nasıl satacağınız mı?
İskender: Sizler satılığa çıkarınca biz de aldık. Devlet sahipsiz mi kalsın?
Polat: Siz kendinizi satılığa çıkarmışsınız herkesi birşey satar zannedersiniz. Sizin döneminiz bitti.
İskender: Devlete düşman gerek...
Polat: Siz varken bu ülkenin düşmana ihtiyacı yok
İskender: Korku yaratmazsan devleti yönetemezsin
internethaber
29-09-2008, 18:37
badtempered
nasıl sızmış bu yaw :D
fragman o
29-09-2008, 20:04
erdal1988
rüyasında görmüştür :)
29-09-2008, 23:40
ümitk
Kaç gündür tv lerde gösteriliyor kardeş..
30-09-2008, 01:06
MUTAF
bağımlılık yarattı millete bu dizi.
ama sağlam bir dizi gerçektende..
Kurtlar vadisi gecesinde kahvenin önünden geçerken içeri bakıyorum. hepsi tvye kitlenmiş. :)
30-09-2008, 09:53
ultra-mehmet
yaw bu sızmamıs ki Kurtlar Vadisinin kendi sitesi pana filmin.......:wave:
06-10-2008, 18:39
xhardlove
Kurtlar Vadisin'den müthiş başlangıç
Kurtlar Vadisin'den müthiş başlangıç
06 Ekim 2008
Kurtlar Vadisi yeni sezona müthiş bir başlangıç yapacak. Polat Alemdar, avcı iken av konumuna düşecek... İşte fragman;
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin fragmanı Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan dizinin yeni sezondaki ilk bölümü nefesleri kesecek.
Geçen sezon Polat Alemdar’ın ailesi ile yemek yediği sırada İskender Büyük, evi basmış ve kapıda duran Güllü, Nevzat ile Pürmüz kurşunlara hedef olmuştu. İskender’in adamları ise eve benzin dökerek ateşe vermişti.
Fragmandaki görüntülere göre Polat Alemdar bir yolunu bulup ateş topuna dönen evden çıkacak. Deli Hikmet ile eşinin durumu ise belirsiz. Kapı önünde vurulanlardan Güllü, Nevzat ile Pürmüz’ün akıbetleri de belli değil. Memati hastanede 3 ceseti teşhis ediyor, ancak kim oldukları Perşembe akşamı öğrenilebilecek.
Memati ile Muro polisin kıskacında... Muro, saklandığı evde polis tarafından abluka altına alınacak, acaba kaçmanın bir yolunu bulacak mı?
Polat Alemdar ise zorda... Bir önceki sezonda avcı olup İskender Büyük’ü operasyonla alan Polat Alemdar, bu sefer İskender’in adamlarınca yakalanacak.
Final sahnesi ise oldukça çarpıcı... Polat Alemdar’ın yüzünü hafifçe tokatlayan İskender Büyük, yediği kafayla yere yığılacak...
Kurtlar Vadisi Pusu fanatiklerini Perşembe akşamı saat 20.00’de müthiş bir başlangıç bekliyor.
(Televizyongazetesi)
06-10-2008, 22:40
ümitk
bekliyoruz heyecanla..
06-10-2008, 22:58
Volkan
ilgi çekicibir fragman ama kurtlar vadisinde hatırlarsanız bazen sanal sahneler olabiliyor bakalım bekliyecez görecez.
06-10-2008, 23:42
babo
merakla bekliyoruz.gün ısıgına cıkmamıs konulara cesurca yer veriyolar.ilgi cekici
21-10-2008, 12:26
kanaryam1950
Kurtlar Vadisi'nin büyük falsosu!
:49:
Derin devlet, Polat'ı çözmek için İsrail'den uzman getiriyor da, hücresine bir güvenlik kamerası yerleştirmeyi akıl edemiyor mu?
Yüksel Aytuğ'un köşe yazısının ilgili bölümü:
Kurtlar nasıl "gaza" geldi?
Pek çok televizyon izleyicisi için reklam kuşağı ya "ihtiyaç molası" ya da "diğer programa göz atma fırsatı" olarak değerlendiriliyor. Durum böyle olunca da diziler, reklamları "çaktırmadan" kendi içlerine alma yöntemine başvuruyorlar. Hatta senaryolar neredeyse "reklam metni gibi" yazılıyor.
Bu konudaki son örneğe Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rastladım. Polat'ın ilaçlarını veren hastabakıcı ortada hiç bir neden yokken, otomobiline nasıl tüp taktırdığını anlatmaya başladı: "Arabama tüp taktırdım. 80 yakıyordu, şimdi 40'a düştü. Artık hafta sonları Beykoz mu dersin, Şile mi dersin, Fethi Paşa Korusu mu dersin, alıyorum çocukları gezdiriyorum..." Ben "Eniştem beni niye öptü?" diye düşünürken, reklam arasında uyandım.
Zira dizinin ana sponsoru bir "sıralı otogaz sistemleri" üreticisiydi!.. Gecenin vecizesi ise yine derin devletin taşeronu İskender Büyük'ten geldi: "Bu ülkede kahraman olmak için ya cephede mağrur olacaksın ya da cezaevinde mağdur olacaksın!..
" Bu arada derin devlet, Polat'ı çözmek için ta İsrail'den uzman getiriyor da, hücresine bir güvenlik kamerası yerleştirmeyi akıl edemiyor. Ben buna olsa olsa "sığ devlet" derim!.. Perşembe gecesi Kurtlar Vadisi biter bitmez Siyaset Meydanı, Objektif ve 32. Gün'e göz attım. Dinlediklerimin yanında, Kurtlar Vadisi'nde konu edilenler ilkokullardaki okuma bayramı piyesi gibi kaldı!..
21-10-2008, 14:07
CABBARİ
bükemediğin bileği bükeceksin!!
bak bakalım sagına soluna buna benzer bu kalite başka bir dizi varmı??
güldürme beni yüksel aytug...
21-10-2008, 14:51
yargıç_1
o benimde dikkatimi çekti sonra polatın ışık sönüp sonra loj ışık yandıktan sonra hareket ettiğini farkettim orda bi numara var
21-10-2008, 15:25
ultimatefear
Abi geçin ya bu Yüksel Aytuğ'u o adam ne ne izlediğini ne de ne yazdığını biliyor,NTVsporun Nihat Kahveci'li reklamına da bi şeyler yazmıştı abi baktım da reklamı izlemeden uydurmasyon yazmış herif hep ya.Bide gazeteciyim diye geçiniyor bunun gibiler.
21-10-2008, 16:31
agabey71
polat gizli kamerayı farkedemeyecek kadar akılsız ya
bomboş hücrenin neresine kamera yerleştirecekler.
bence arkadaş vadi düşmanı diziden anlamıyor.
21-10-2008, 16:58
deeztok
bildiğim dizi kendisini izlettiriyor olması.bide lost dizisine bakıyorum.dizilerin ilk başta iyi başlayıp bir süre sonra kısır döngüye dönüşüp aynı daire içinde dönüp durması çok sıkıcı.bu dizilerde hiç olmazsa çemberin dışına çıkılıyor.güzel olan tarafı bu....
21-10-2008, 17:06
osmann
meyve veren ağaç taşlanır...
polat alemdar dizi başına 75,000 alıyormuş
yönetmen dizi başına 160,000 ytl ile 350 000 ytl arasında alıyormuş. (reklam gelirlerine göre)
kanal da dizi başına reklam gelirler 1,5 trilyon civarında imiş...
ticaret güzel...dizi güzel...eleştirilerde güzel...
kurtlar vadisi akşamında buluşalım...
(gerçi çakırlı bölümler çok çok daha güzeldi yaa)
selametle...
21-10-2008, 17:08
Legend
ne olursa olsun ya hayatımıza biraz heyecan katıyorya oda yeter...
21-10-2008, 17:39
MUTAF
Şuan ülkemizde izlenen en iyi iki diziden biri kurtlar vadisi diğeri yaprak dökümü.
Adı üstüde dizi bu.. Koskoca köşe yazarı takmış kendini dizideki olmayan kameraya :)
yazacak bişi bulamamış. saçmalamış..
25-10-2008, 10:11
xhardlove
Kurtlar Vadisi'nin cılkı çıktı
Kurtlar Vadisi'nin cılkı çıktı
25 Ekim 2008 Cumartesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kurtlar Vadisi eski tadından çok uzakta. Bazı sahneler izleyicilyle dalga geçer nitelikte.. Son bölümde olduğu gibi
Türkiye'nin en çok izlenen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümündeki bazı sahneler, dizinin performansını zedeler nitelikteydi.
Zaman'dan Yusuf Bülbül dizinin forum sitelerine söz konusu hataları eleştiren görüşleri yazdı.
Kurtlar Vadisi izleyicisi, haftalardır İskender Büyük'ün elinde olan Polat Alemdar'ın nasıl kurtulacağını görmek için önceki akşam televizyonun karşısına geçti.
Ancak Memati'nin Polat'ın intikamını alacağını düşünenler hayal kırıklığı yaşadı.
Polat'ın kaçmak için klozeti sökme ve betonu kırma sahnesi inandırıcılık bir yana, şaşkınlık vericiydi. Kafası matkapla delinmiş ve üç defa ilaç enjekte edilmiş Polat'ın Rambovari kahramanlıkları, Battal Gazi ve Malkoçoğlu filmlerindeki abartılı sahneleri aratmadı.
Tam kaçırıldı derken komadaki İskender'in onu tanıması, Abdülhey'in tanınacağını bile bile böyle bir girişimde bizzat rol alması ve daha neler neler...
Sonuç olarak Polat'ı kurtarma sahneleri kalite açısından izleyiciyi tatmin etmedi. Bakalım gelecek bölümlerde bu hataları unutturacak derecede başarılı sahneler görebilecek miyiz?
internethaber
25-10-2008, 10:33
leyla
kurtlar vadisi dizisi --oldum olası bazı sahneler çok komik veya salakça...diziyi kurtaran senaryosu.(siyasi,politik,güncel olaylar......)..:bangin:
25-10-2008, 10:46
wtwt99
sonuçta bu bir dizi her seyin mantıklı olması gerekmıyor polat bır kahraman o basına gelebılecek seylerın egıtımını almıstır bu tur yakıstırmalar cok cırkın bence cunku bu gun dızılere filimlere bakıldıgında bunlardan daha fazlası var ama bizim medyamız kendi yapımlarını elestırır iddaa ediyorum kurtlar vadısınden daha faydalı bır dizi yok bu ulkede
25-10-2008, 11:19
kanaryam1950
Alıntı:
wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı
sonuçta bu bir dizi her seyin mantıklı olması gerekmıyor polat bır kahraman o basına gelebılecek seylerın egıtımını almıstır bu tur yakıstırmalar cok cırkın bence cunku bu gun dızılere filimlere bakıldıgında bunlardan daha fazlası var ama bizim medyamız kendi yapımlarını elestırır iddaa ediyorum kurtlar vadısınden daha faydalı bır dizi yok bu ulkede
ne gibi faydaları var?
25-10-2008, 11:32
wtwt99
Alıntı:
kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı
ne gibi faydaları var?
verdıgı mesajlar bugune kadar hangı dızı onun verdıgı mesajları verdı mafyanın kırli yuzunu anlattı cetelerı anlattı daha onemlısı egnekon teror orgutunu anlatıyor toplum bılınlenıyor daha ne gıbı faydası olsun
25-10-2008, 11:38
CABBARİ
aynen öyle bende izlerken dedimki bu lavabonun altı bu şekilde boş olması komik geliyor
amerika değilki burası türkiye yaw:D
25-10-2008, 12:41
Hakan48
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
aynen öyle bende izlerken dedimki bu lavabonun altı bu şekilde boş olması komik geliyor
amerika değilki burası türkiye yaw:D
:present: :present: :present: :present: :present:
bende geçen seneye kadar severek izliyordum. ama bu sene bana zevk vermiyor kurtlar vadisi. seyretmiyorum.
25-10-2008, 12:44
yargıç_1
bundan sonraki bölümler heyacanlı geçecek bence
25-10-2008, 13:02
airman06
memati nin passat ın içerisinde bomba patlatma düğmesine dikkat ettinizmi?
switch idışarıdan gelen kablolarla otomatik açılan kapağın dışına bağlamışlar düğmeye basarak kapak açılıyor ama zaten düğme dışarıda açsan noolur açmasan noolur :)
25-10-2008, 13:42
CABBARİ
dünyanın hiçbiryerinde adamın kafasını delerek iğne enjekte ederek konuşturmak yoktur herhalde:)
25-10-2008, 13:50
kanaryam1950
Alıntı:
verdıgı mesajlar bugune kadar hangı dızı onun verdıgı mesajları verdı mafyanın kırli yuzunu anlattı cetelerı anlattı daha onemlısı egnekon teror orgutunu anlatıyor toplum bılınlenıyor daha ne gıbı faydası olsun
toplum her şeyi biliyor. ergenekonu anlatmasına gerek her haberde 10 defa çıkıyor zaten.
25-10-2008, 13:54
wtwt99
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
dünyanın hiçbiryerinde adamın kafasını delerek iğne enjekte ederek konuşturmak yoktur herhalde:)
israilde vardır.... netıcede bir dizi bu bazı seylerı normal karsılamak lazım bence
25-10-2008, 14:03
CABBARİ
Alıntı:
israilde vardır.... netıcede bir dizi bu bazı seylerı normal karsılamak lazım bence
israildede yoktur amerikadada yoktur
olmaz öyle birşey
bir defa kafatasından içeriye bir cisim giriyorsa beyin kanaması yada felç olma ihtimali çok yuksek
selametle
25-10-2008, 14:20
gs78
herşey bir yana polatı yakalışmışın konuşturamyorsun israilden adam getirtiyon onun için onca adam var onu bekleyen polatın odasına bu teknolojik şartlarda bi camera koymuyorsun acaba ne yapıyor ne ediyor diye çok saçmaydı gerçekten
25-10-2008, 15:06
MUTAF
Galatasaray maçı bitiminde diziyi açtık.
mematiyi beyaz önlükle görünce amma gülmüştüm yahuu. :)
25-10-2008, 15:25
yargıç_1
yani sonuçta bu bi filim gerçekleri anlatmaının yanında hayal gücüde kullanılyor hayal gücü kullanılan bölümlerdede bu tür sahneler olabilir yoksa film devam etmez biter.
25-10-2008, 15:57
wtwt99
Alıntı:
yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı
yani sonuçta bu bi filim gerçekleri anlatmaının yanında hayal gücüde kullanılyor hayal gücü kullanılan bölümlerdede bu tür sahneler olabilir yoksa film devam etmez biter.
:present: :present: :present: yani
25-10-2008, 15:58
zorlu
vayyybeee komikde olsa gerçekde olsa baksanıza milletin kafasında bir şeyler bırakabilecek kadar olmuş ama şurasınıda söylemeden geçemiyeceğim eğer tam gerçekci olsaydı yayınlamazlardı biraz saçmayalacaklarki yayından kalmasın ama ben inanıyorumki dizi olarak değilde hayattan kesit yani ülkemizdeki durumları gözönünde bulundurarak seyredilirse çoook şeyler anlatmakta ben severek izlemekteyim haa saçma bulduğum yerleri yokmu var ama izlenebilecek dizi olarak sadece kurtlar vadisini izliyorum birde diğer dizileri gözden geçirin bakalım hiç birşey anlayabilecekmisiniz.saygılarımla
25-10-2008, 16:04
CABBARİ
Alıntı:
gs78 Nickli Üyeden Alıntı
herşey bir yana polatı yakalışmışın konuşturamyorsun israilden adam getirtiyon onun için onca adam var onu bekleyen polatın odasına bu teknolojik şartlarda bi camera koymuyorsun acaba ne yapıyor ne ediyor diye çok saçmaydı gerçekten
sabah gazetesinde aytug bunu yazmıştı
selametle
25-10-2008, 16:06
ayhankeskin
Ben o saatlerde parmaklıklar ardındayı izliyorum ve aynen katılıyorum, bu dizinin çılkı çoktan çıktı. insanı karanlığa ve karamsarlığa itiyor.
hiç izlemedim nasıl bir dizi onu da bilmiyorum.dizi eflasyonu var bu memlekette.
25-10-2008, 19:24
Baldemir
eskisi gibi degil.
25-10-2008, 21:28
komandogokhan
arkadaşlar dizinin cılkı çıksa dizi reytingler geçen sene % 35 den bu sene % 46.90 lara çıkmazdı
25-10-2008, 21:58
Simba
Kurlat vadisi sıkmaya başladı derken tuvalet konusu 3 bölümdür işlendi.O tuvaleti görmekten bıktım artık
25-10-2008, 23:49
aslan1
bütün arkadaşlara katılıyorum sacma sapan oldu
26-10-2008, 01:47
hegelmahmut
Ben öğretmenim. Öğrencilerim ordaki karekterleri örnek alıyor. İlk bölümleri güzel olabilirdi seyretmesini bilene ama öğrencilerimiz dizideki özellikle kabadayı karekterleri örnek alıyor.
Bence bu dizi gösterimden kaldırılmalı.
26-10-2008, 05:59
emmi
Komşumun çatı anteninin göstermemesi nedeniyle birkaç bölümünü izlemek zorunda kaldım. Ve bu ülkenin ne ordusu kalmış, ne de polisi. Aslanım kahraman, kim tutar seni? Bir millet kendini neye layık görüyorsa, o tür filmler veya diziler gösterilir. Gerisi hikaye!
Saygılar.
26-10-2008, 14:07
komandogokhan
Alıntı:
hegelmahmut Nickli Üyeden Alıntı
Ben öğretmenim. Öğrencilerim ordaki karekterleri örnek alıyor. İlk bölümleri güzel olabilirdi seyretmesini bilene ama öğrencilerimiz dizideki özellikle kabadayı karekterleri örnek alıyor.
Bence bu dizi gösterimden kaldırılmalı.
öğrencilerin kötü örnek alacagı dizi bir KVP değil ki hangi dizide silah yok ki bana soyleyin ki KVP eskisi gibi vurdulu kırdılı değil tamamiyle siyaset dizisi oldu
26-10-2008, 14:46
temel50
Reklamlar kurtlar vadisi bitirdi 15 dakika haye 15 dakika reklam bunun neresi kurtlar vadisi aslında reklamlar vadisi denir
26-10-2008, 16:07
Creed
Kurtlar Vadisinede Kriz Vurdu
Türkiye'nin en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu da, yayıncı kanalı Show TV'den alacağını alamadığı için önümüzdeki hafta tekrar bölümüyle yayına girecek.
Sorun aşılamazsa dizinin yayından kalkabileceği de söylenenler arasında. Dizinin yapımcı şirketi olan Pana Film yetkilileri ise gazetemize, "Şu an için sadece dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünün tekrar olacağını söyleyebiliriz. Bunun dışında konuşmak doğru olmaz" açıklamasını yaptı.
Bölüm başına 1 miyon Dolar gelir getiren Kurtlar Vadisi, aynı zamanda Türkiye'nin en yüksek bütçeli dizis
26-10-2008, 17:24
pencere77
arkadaşlar bu hafta kurtlar vadisi yeni bölüm yokmuş.ekonomik kıriz kurtlar vadisinide vurmuş.bölüm tekrar ıolcakmış.
26-10-2008, 18:06
world2000
bılgı ıcın tesekkurler
26-10-2008, 18:20
temel50
Kalkarsa kaksın filimin cacını çıkarttılar
26-10-2008, 18:23
kucer06
Muro neredeyse dizinin önüne geçti.
27-10-2008, 12:32
CABBARİ
şahsi görşüm inşallah para ödenmezde yayından kaldırılır
ilk başlarda zevkle izlediğimiz dizinin içine...... zaten her akşam saatlerce haber bültenlerinde dizinin ana temasını işleyip duruyorlar
05-12-2008, 19:14
Editor
Kurtlar Vadisi Pusu yayından kalktı! Peki dizi ekrana dönecek mi?
Polat daha İskender'i yakalamadı. Muro'nun akıbeti belli olmadı. Memati, Abdulhey hesaplaşmadı. Vadi hayranları şokta Show TV aldığı ani bir kararla diziyi yayınına ara verdi... Peki şimdi ne olacak? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Show Tv'nin içinde bulunduğu ekonomik sebeplerden ötürü Pana Film'in yapımcılıklarını yaptığı Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizileri yayını askıya alındı... Ocak ayında Pana Film ile Show Tv tekrar masaya oturacak...
Dizilerin kaldırılmasının ekonomik nedenlerden olduğu söylenirken, Show TV'nin Pana filme uzun zamandır ödeme yapmadığı da ortaya çıktı.
Taraflar konu ile ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, kararın alınmasında Pana Film'in geciken ödemelerinin yattığı gelen bilgiler arasında.
Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti.