Prog Dvb YaptiĞimiz Kayitlardan Sanal Reklamlari Çikarmanin Bİr Yolu Varmi
Printable View
Prog Dvb YaptiĞimiz Kayitlardan Sanal Reklamlari Çikarmanin Bİr Yolu Varmi
iyi aksamlar ProgDVB Channel Editor 1.107 nerede bula bilirim :wave: :wave:
arkadaslar skystar2 kullanıyorum forumda gbox die bişi okudum ben sadece pluginleri kullanıyorum.bu gbox nedir acaba ne işe yarar nasıl kullanılır.progdvb ye pluginlerden baska bir sey yüklemiyorum.skystardan daha fazla faydalanabileceğim bir seçenek varmı acaba.
gbox kart paylaşım programıdır ücretli serverdan tüm kanalları izleyebilmeni saglar bedava gbox serverı bulamazsın genelde hepsi paralıdır saygılarımla
tesekkürler
iyi günler ben 7.7.2 yükledim fakat c klasöründe iki tana ana klasör oldu birinde ProgDVBStd bu şekilde diğeride ProgDVB bu şekilde iki ana klasör oldu ve ikisinin içeriğide hemen hemen ayın ben aceba hangisi kullanmam gerekiyor yani Softcam yüklemek istediğim zaman hangisinin içine atacam teşekkürler..... yardımçı olursanız sevinirimmm ...
arkadaşım progdvb olanı kullanacaksın forumda hazır plugins var onu da progdvbnin içine koy kanalları izlemeye başla yeni kanal listesi güncellendi tüm herşey dvbs plugins bölümündedir..
teşekkürler...
peki önetdiğiniz bii server var mı ücretsizzz tşklerrr
keşke olsa ücretsiz server da izlesek ama yok arkadaşlarınız izliyosa gboxtan ondan alabilirsiniz server ama normalde yok
Arkadaşlar makinama format attım prog dvb silindi şu an yeniden sistemi oluşturuyorum prog dvb nin hangi surumunu kurmalıyım full sürüm varmı kart sky star2 şimdiden teşekkürler
ya kimse tavsiyede bununmuyormu yokmu sky star 2 kulllanan prog dvb ile tv izleyenler
DVBDREAM TAVSİYE EDERİM BENCE HARİKA
arkadaşlar teşekkür ederim öneriler için prog dvb ye devam diğerine yabancıyım çok sağolun
yoq mu yardım edebilecek lütfen yardımlarınızı bekliorum
Ayarlar bölümünden aygıtlistesi den skystar2 yi seçtiğiniz zaman tamam tabi skystar2 kartını kullanıyorsanız kolay gelsin.
Merhaba arkadaşım öncelikle hangi programı kullanıyorsun eğer prog dvb programını kullanıyorsa sana şunları önerebilirim sky star tv kartını sisteme tanıtmışsındır muhakkak eğer tanıttıysan ve kurulum aşamasında kartının bulunduğu model seçeneklerde mevcut değilse o seçeneklerin içinde BDA Compatible Card seçeneği var ona çift tıkla bu şekilde kartını tanıyacak ve daha sonrada program seni yönlendirir. Kullandığın uyduyu tanımlıyorsun netten bikaç program iniyor onları kur ve kurulumu tamamla daha sonra kanal taratmasını yap. Böylece inşallah halledersin. Benim bu söylediklerim tabiki prog dvb 7.7.3 programı için geçerli ayrıca bu versiyonu kullanmıyorsan mutlaka indir derim. Takıldığın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin...
progdvb 5,13 kullanıorum güncel kanal listesi nerden bulabilirim teşekkürler özellikle TNT kanalının olmasını istiorum sonradan ekliorum fakat olmuor
bu mesajı bi allahın kulu görmemiş
Arkadaşlar prog dvb yi kurarken devamlı hata veriyor 2 gündür çözemedim yardım lütfen verdiği hatalar sırasıyla şunlar:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu na evet dedik mi de şu hatayı veriyor:
Googledan arattım verdiği hatayı ama türkçe olmadığı için bir sonuca varamadım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
7.7.3 sürümünde windows dosyalarında eksik olan bir dll dosyasından
dolayı kurmuyor.Sistemini windows up-date sitesinden güncelle yada
7.7.2 sürümü dene sorunsuz çalışıyor ( ProgDVBPowerInstall7.7.2 )
EKteki dosyaları kur sistemi yeniden başlat tekrar kur
Bu sorun sadece 7.7.3 sürümünde var
Sabahtan beri dört güncelleme indirdim kurdum olmadı bir de bunu deneyeyim üstad.Cevabı söylerim birazdan...
üstad verdiğiniz güncellemeleri kurdum ama sorunum dewam ediyor .Dediğiniz gibi elimdeki7,7,3 sürümü var şu anda 7,7,2 sürümünü nerden temin edebilirim foruma göz attım bu wardı bunu indirdim.
teşekkür ederim üstad.Bir de bunu deneyelim bakalım inşallah sorun dediğiniz gibi sürümden kaynaklanıyordur.
bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra kurulumu yap ve başka program
varsa çalışan kapat
Maalesef üstad tahmin ettiğim gibi çıktı sorun sürümden kaynaklanmıyor aynı hatayı weriyor gene.Yardımların için teşekkür ederim...
İlk resimde yazan uyarıdaki talimatı uygula
bu power install da artık geli,şme olmuyor nerdeler sayın ustalarımız emeklerine sağlık
C:\Program Files\TechniSat DVB\bin\sky2pcavsrc.ax
Oraya belirtmişim nereye atacağını
C:\Program Files\TechniSat DVB\bin\sky2pcavsrc.ax
program files ta öle bi klasör yok dvb ile ilgili şunlar var:Alıntı:
1)-DVBViewerTE-Images-Plugins-Language-Skins
2)-DVB-S PowerInstall-driver-Video Source (2. klasördeki drıver ın içi boş ama) nereye atmam lazım şimdi onu yoksa 7.7.2 yi kurduktan sonra mı atmalıyım?
Arkadaşım öncelikle ss2 nin 4.4.3.0 sürümünü netten indir.daha sonra ss2 tv kartını bu sürüm üzerinden pc ye tanıt.yani pc kartı görsün.daha sonra indirdiğin sürüm içerisinde start ı çift tıkla ve ss2 gürümünü pc ye kur.daha sonra progdvb nin 7.7.3 sürümünü kur.sanırım sen ss2 4.4.3.0 sürümünü kurmadan progdvb yi kurmaya çalışıyorsun.dolayısıyle kurulum esnasında hata veriyor.kolay gelsin.
Alıntı:
Sen daha TV kartını kurmamışsın o yüzden dosya yok
Alıntı:
Sanırım elinde kurulum CD vardır.Kurulu yap aşağıdaki resimlere bakarak
kartını PC tanıt
Bilgisayarım sağ tıkla-yönet-aygıt yöneticisine tıkla
Aşağıda verdiğim linki incele
arakadaşlar disecq ayarlarını yapamıyorum yardım edrseniz sevinirim:praying: :praying: :praying:
yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkurler
Alıntı:
şimdilik bununla idare edin içinde 27.10.2008 tarihli güncel 69 tp bulunmaktadır.
indireceğiniz dosyayı C:\ProgDVB\Transponders klasörünün içine atıyorsunuz.
sonra progDVB yi çalıştırıyorsunuz türksat uydusunda tarama yaptırıyorsunuz, taramaya başlamadan önce eski kanal listenizi siliniz mükerrer sinyalsiz kanallar sisteminizde kalmasın.
kolay gelsin iyi seyirler.
türksat 2A. 3A
pc.formatladığım için benim kart şuanda çalışmıyor deneyemedim işinizi görecekmi bakın isteseniz
ben sana söyledim usta :D:DAlıntı:
yargıç_1
usta işe yarar tp listesini vermişsin prog dvd de tarattıklarında o tp leri yoklucak varsa sinyal makina alır.
Ama hep derler tv kartında frekansları elle girmek makbul diye
160 civarında kanal bulduğu yazıyor yorumlarda
arkadaşlar bu sky star 2 ye türksat 3a daki yeni kanalları nasıl yükleyeceğiz progdvb yi şimdi kurdum ama bi sadece trt 1 ve eski geriye kalan tpler var diğerleri çekmiyor yeni kanalları ekleminin bi çaresi yok mu?teşekkürler
türkat 3A listesini progdvb de Channels klasörü içine yükle
arkadaşlar burada en günceli var (Uydu Rehberi KingOfsat) bu gün güncellenmiş
ProgDVB ile ilgili soru ve sorunlarımıza bu baslık altında devam edelim..Daha düzenli bir DVB-S bölümü ortaya cıkacaktır..
Tesekkurler..
arkadaşlar progdvb den bir kanal açtığımda '' pin bağlantı hatası , source AC3 filter! in diye bir hata veriyor...tamamı tıkladığımda kanal açılıyor ama devamlı bir takılma sorunu oluyor...bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim...
arkadaşım pcde codec yok ondan olabilir codec yükleyin düzelir..
bunu hallettim...fakat şimdi ne zaman bi kanal açsam 5 6 saniye sonra takılmalar meydana geliyor...tekrar tekrar kurmama rağmen sorunu halledemedim...bunun bir çözümü varmı...
sinyallerde gidip gelme oluyosa yapar bide codeclerde yapar
slm arkadaslar rormattan sonra aver tv kartımı kurdum ancak ***li kanalları acmıyor inatediyo bende v pulugın & my teahtrayı kurdum sınyal almıyor 3-6 pur dvb ındırdım arap corbasıgibi olduya bır yardım eden varmı ?
selam win 7 64 bit işlletim sisteminde son çıkan 64 bit prog dvb6.31.1 versiyonunda plugins klasörüne pluginleri attığım halde görmedi vplug da denedim ama olmadı bu konuda yardımlarınız bekliyorum teşekkürler