11054 30000 Tp Sinde Sinyal Yok Sizdede öylemi?
Printable View
11054 30000 Tp Sinde Sinyal Yok Sizdede öylemi?
sinyal var
kaon tabanlı cıhazların bazı modellerinde bu sinyal sorunu var malesef
müşteriye yüklediğim yaklaşık 10 tane cıhazda böyle sorun cıktı atv firekansındada
sinyal yok ntv paketinde :49:
bende hemco da oda aynı kesik kesik geliyor
yok sinyal bende next 7500 ci var... napcaz bilmiyorum...
sinyal da yok kanallarda :)
kanal1
stv paketide aynı sanırım.
ntv paketi sinyali çok düşük iyi ayar ile alınabiliyor.
yayınlar da bir problem yoktur.
Sorun bazı uydu alıcılarında kaynaklanıyor.
arkadaşlar 9400 VCI cihazıma yeni Türksat3A uydusunu ekleyip şebeke açık tarattım tüm kanalları buluyor ancak cihazı kapatıp tekrar açtıktan sonra hiç bir kanaldan sinyal alamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz kafayı yemek üzereyim.
arkadaşım uyduyusilip ellemı eklediniz.
evet. tüm frekansları silip uydu eklemeden Turk3A ekledim sonra da tarattım.
arkadaşım sistmde dsegc varmı var ise lnb ayarlarından disegc ayarını turksat 3 a ya göre yap. buyuk ihtimal kapalı konumda olabilir. onu açık yap 1/4 seç.
Benimde LNB 2 çıkışlı biri bilgisayarda SS2 cihazına bağlı,biri uydu cihazına bağlı,PC bağlı olan NTV kanallarını gösteriyor TV ( SUNNY ) bağlı olan göstermiyor
Daha önce her ikisinide gayet güzel izliyordum.Foruma verdiğim
hazır kanal listesini kullanıyorum SS2 de
:49:
sistemde dısecQ var LNB gücü açık , Dıseqc 1.1 i 1/4 e getirdim Dıseqc 1.0 da aynı şekilde 1/4 e ayarlı fakat dediğim gibi cihazı aç kapa yaptıktan sonra hiç sinyal alamıyorum
usta kaon boardlarda bu problem var ama bu uydu cihazından değil yayınların frekanslarından kaynaklanıo birkaçgune kadar duzelir belkide lnb ayarları bile değişebilir. şu an beklmekten başka çare yok. turksat 3 a biraz boş çıktı gibi o kadarda ustun bir uydu değil.
Bazı kanallar da sorunlar varmış nedenini bilemiyorum ama kanallar şöyle;
Ntv paket
Atv
Sky Türk
bana daha denk gelmedigi için birşey diyemiyorum fakat şu sıralar dogal durumlar çünkü Türksat gölbaşı hala ugraşıyor.
bm-8300 ci 12.01.a5 sorunsuz izliyorum,bilginize.
arkadaşlar sunny 7011 d 16 00 a1 cihazda yaban ve ntv paketini bulmuyor sinyal var taramada bulmuyor cihaza reset yazılım tp değiştirm ne yaptıysam düzelmiyor yüzlerce cihaz ayarladım iki tane cihazda prblem var başka cihazda yapmıyor aynı cihaz olmasına rağmen servisle görüştüm oda bilmiyor çanak ayarından bahzediyor iyide okadar cihazda yapmıyor da iki cihazdamı çanak ayarı istiyor arkadaşlar bence tuner den kaynaklanıyor yinede araştıran çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılar:49:
atv sorunlu
bendede ora var 3 a ekledim tarattım hiçbir sorun yok iki arkadaşımda sunyy var aynı çöanakta onları da tarattım sinyal çok iyi ama ntv pakette 2 alıcıda sorun çıktı
:D
heralde 16 .00 veya 16.co hwliler sorunlu
bendede Ntv paket kanal1 yumurcak tv yok..
yumatu mx sorunsuz fakat ıq da ntv paketi ve atv avrupa yok.
alıcıların iyisi kötüsü meydana cıkıyor.
bende goldmaster 9400cı var cumartesi,ki fırtınadan sonra ntv paketiyle kanal24, kanal A , gitti diğer tüm kanallar var nedenini bilemiyorum lnb mi, oynadı yoksa yayındanmı bilmiyorum saygılar....
NTV Paketi ,kral tv vb. Kayseride net alınmıyor. LNB Ayar yaparsan biraz ama diğer kanalları bozuyor. Örn: ATV Kanal1 gidiyor.
çanagın arkasından bakınca 1 cm saga dogru lnb yı kaydırın o zaman sunny lerde ntv paketi geliyor...sorun cözüldü
arkadaşlar bendede aynı problem war atv ntv ve stv paketlerinden sbir türlü sinya alamıyorum ancak kafamı karışran başka birşey war şimdi oturduğumuz ewe yeni taşındık bizim evde 3 tane çanak war üçünüde ben kurdum küçük oda ve salondaki uydularda bütün kannallar var sinyalleride iyi ancak kendi odama kurduğum çanak antende bir türlü bu kanalların sinyallerini alamadım uydu alıcıyı değiştirdim ama yine aynı ince ayar yapıyorum ama en ufak bi sinya bile yok cihazlarımın hepsi neta ben lnb sorun olduğunu düşündüm cihazı satın aldığım yere gittim ancak lnb de bi problem olmayacağını söledi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekürler....