Vestel DVB 840 CI için kanal listesi lazım. Bu frekansları giriyorum kaç gündür hiç bi şey olduğu yok eski kanalları bulup duruyor. Kanal listesi warsa werirseniz sewinirim.. şmdiden tşkler: !!1!
Printable View
Vestel DVB 840 CI için kanal listesi lazım. Bu frekansları giriyorum kaç gündür hiç bi şey olduğu yok eski kanalları bulup duruyor. Kanal listesi warsa werirseniz sewinirim.. şmdiden tşkler: !!1!
ya bi cvp veren yok mu çok acil lazm :(
Komple kanalları silin freaknsları tek tek girin kanallistesi mevcut olsa zaten sitede olurdu.Vestel cihaz kullanan pek fazla kesim olmadıgı için sitelerde bulmanız zor.
Buyur arkadaşım
rs232 kablosuyla.vestel lerde kablo biraz farklı oluyo.biyerden teknik destek alın vestelle ilgil
hayır yani hangi programla atmam gerek. :frown:
Buyur arkadaşım
usta bu program açılmıyor.. errror diyor..
Nasıl olur arkadaşım ben kullanıyorum şu anda.Nasıl erör diyor anlamadım
hiç açılmıyor ustam tıklıyorum programa error diye geliyor...
Dosyadan çıkardınmı editörü
tamam usta açıldı yükledim verdiğin kanal listesini saolasın ama bu sefer recever acılmıyor..
0000 yazıyor. 3-4 kez açma tuşuuna basınca 1nit mi ne ole bişi cıkıyo sonra trkrar 0000 a dönüyor.. ne yapmam lazım :S
Doğru neden açılmadığını bende anlamadım pc de eksik bir şey olabilir proğramın uyumluluğunu kontrol et birde.
ben o sorunu çözdüm su an açılıyor program fakat recever acılmıyor simdide 0000 da kaldı ... :S
Arkadaşım cihaz aphro menümü mavi menümü
mavi galiba :(
Orjinal yazılımını atarsan düzelir
nerden bulurum bu yazılımı :(
usta onuda attım yine aynı 0000 diyor....... :( senide yorduk kusura bakma :(
ayrıca konu yanlış yerde açılmış yetkisi olan arkadaşlar konuyu uygun bölüme taşıyabilirmi
ya zaten recever da açılmıyor. 0000 da kaldı :( uff.... Bi bilginiz yok mu bu konuda...!
e götüreyim bari bi ustaya. saolun bilgi için :)
yararlı bı bılgı tskler
kardeş 0000 yazıyorsa cihazı tv ye bağla yazılımdan sonra cihaz sıfırlar kendini yeniden kanal araması yaptır tabi 0000 yada init yazıp duruyorsa o zaman başka flaş çökmüştür bilgin olsun
gerçekten insanı çleden çıkartan br cihaz yaklaşık 6 sene önce almıştım çok yavaş çalışıyor cam modül girişinden başka hiçbir özelliği yok ve sürekli çküyor
emeğine sağlık. tşkler
tşkler arkadaşım coks agol
.....