Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.kampanya bitmiştir fakat. diğer operatörden gelenler için evet 90 yazıp 7400a gönderdiklerinde 1 sene boyunca her ay 90dk hediye geliyor...
Başvuru için BASVURU yazıp 7050'ye SMS atan ilk 500 bireysel faturalı aktif hat abonelerimizden biri olun, sizi arayalım, tekliflerimizi anlatalım. Arandıktan sonra, "12 Ay Taahhütlü Kampanyaları"ndan size en uygun teklifin kampanya şartlarını 12 ay boyunca yerine getirmeyi taahhüt ederek Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönün, kampanyadan faydalanmaya başlayın!
Kampanya dahilinde kullandığınız teklife ait 12 aylık kampanya taahhüdünüzü yerine getirmezseniz, ilgili teklifin cayma bedeli bir sonraki faturanıza yansıtılacaktır.
Kampanya 30.06.2011 tarihine kadar geçerlidir.
12 Ay Taahhütlü Kampanyalardan" SMS ile başvuran ve Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönen günlük ilk 500 bireysel faturalı aktif hat abonemiz faydalanabilmektedir.
Abonelerimiz, 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamamaktadır.
Bir hat aynı anda yalnızca bir tekliften faydalanabilir.
Bir hat 12 ay taahhütlü kampanyalardan sadece bir defa faydalanabilir.
Kampanya hakları 3. Şahıslara devredilemez.
Kampanya katılımı için gönderilen SMS ücretsizdir.
Teklifler
Kampanya kapsamında aşağıda belirtilen tekliflerden sadece birinden faydalanabilir.
12 ay %25 indirimli kontratlı paket:
12 ay boyunca Turkcell abonesi olma, "12 Ay Taahhütlü Kampanyalar"ın şartlarını yerine getirme ve mevcut BizBize Hepimiz, Her Yöne, Gold, Gold Plus veya Süper Paket tarifelerindeki konuşma paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren Turkcell aboneleri için, paket ücretinin aylık bedeli 12 fatura dönemi boyunca %25 indirimli olacaktır. 12 aydan sonra paketin aylık bedeli faturaya indirimsiz olarak yansıtılır. 12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi veya paketin iptal edilmesi durumunda Turkcell hizmetleri kapsamında aboneye sağlanan indirimlerin bedelleri ilk faturaya yansıtılır.
12 aylık kampanya süresi boyunca abone isteğine bağlı olarak ve abone onayı ile bir defaya mahsus kampanya dâhilindeki bir alt pakete geçiş ve sınırsız sayıda üst pakete geçiş gerçekleştirilebilmektedir. Paket değişikliği yapıldığında yeni paket üzerinde %25 indirim uygulanmaya devam eder ve 12 aylık taahhüt süresi uzamaz, kaldığı yerden devam eder. 12 ay taahüd karşılığında paket ücretinde %25 indirim sağlamaktadır, paket fiyat değişiklerinde sadece %25 indirim oranı sabit kalır, paket fiyatı değişir.
Kampanyada verilen paketlerin ücretlendirme periyodu ve içeriği abonenin tarifesi ile aynıdır.
BizBize Hepimiz konuşma paketleri ile ilgili güncel bilgi edinmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
.
Her Yöne konuşma paketleri ile ilgili güncel bilgi edinmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
.
Süper Paket ile ilgili güncel bilgi edinmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
.
Gold Paket ile ilgili güncel bilgi edinmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
.
Gold Plus Paket ile ilgili güncel bilgi edinmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
.
12 ay kontratlı dakikalar
12 ay boyunca Turkcell abonesi olma, 12 Ay Taahhütlü Kampanyaların şartlarını yerine getirme ve bu tekliften yararlanma taahhüdü veren Turkcell aboneleri 12 fatura dönemi boyunca aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilmektedirler. 12 ay sonunda abone, içinde bulunduğu tarifeden ücretlendirilecektir. 12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması veya faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi durumunda, seçilen konuşma seçeneğine göre Turkcell hizmetleri kapsamında aboneye sağlanan indirimlerin bedelleri ilk faturaya yansıtılır.
12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 180 dk konuşma seçeneği
12 ay boyunca her ay yurt içi her yöne 120 dk konuşma seçeneği
12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 60 dk konuşma seçeneği
Verilen ücretsiz dakikalar 3. şahıslara transfer edilemez. Kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez. Ay içinde verilen tüm dakikalar kullanıldıktan sonra abone kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.Kampanya kapsamında verilen ücretsiz dakikaların ücretlendirme periyodu abonenin tarifesi ile aynıdır. 12 ay indirimli kontratlı Gold paket:
Son 500 gün içinde hattını Turkcell'den başka bir operatöre taşımış ve son 10 gün içinde hattını tekrar Turkcell'e taşımış abonelerden 12 ay boyunca Turkcell abonesi olma, "12 Ay Taahhütlü Kampanyalar"ın genel şartlarını yerine getirme ve mevcut Gold Paket'e üye olma taahhüdü veren Turkcell aboneleri için, paket ücretinin aylık bedeli 12 fatura dönemi boyunca KDV, ÖİV dahil 55TL olacaktır. 12 aydan sonra paketin aylık bedeli faturaya indirimsiz olarak yansıtılır. 12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi veya paketin iptal edilmesi durumunda Turkcell hizmetleri kapsamında aboneye sağlanan indirimlerin bedelleri ilk faturaya yansıtılır. Aboneye yansıyacak cayma bedeli abonenin kampanyadan faydalandığı ay sayısı dikkate alınarak hesaplanır.Kampanya iptaline kadar verilen indirim tutarları cayma bedeli olarak yansıtılır.
12 ay indirimli kontratlı Gold paket için 12 aylık kampanya süresi boyunca abone isteğine bağlı olarak ve onayı ile bir defaya mahsus "12 Ay Taahhütlü Süper Paket Kampanyasına" geçiş yapabilecektir. Bu pakette ki aboneler yine isteğe bağlı ve abone onayı ile sınırsız sayıda "Taahhütlü GoldPlus Paketleri Kampanyasına" geçiş gerçekleştirilebilecektir.
Paket değişikliği yapıldığında yeni paket üzerinde indirim uygulanmaya devam etmektedir. 12 aylık taahhüt süresi uzamaz, kaldığı yerden devam eder. Kampanyada verilen paketlerin ücretlendirme periyodu ve içeriği abonenin tarifesi ile aynıdır.
Gold Paket ile ilgili güncel bilgi edinmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
. Diğer Detaylar
Tüm tekliflerde 12 aylık kampanya süresi dolmadan, abone isteği ile teklife özel cayma bedeli yansıtılarak kampanya iptali yapılabilmektedir.
Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sırasıyla yapılacaklar; 1- Turkcell faturalı hat sahibi olmak 2- Tarife; OPSİYONSUZ GENC TARFİE olacak. 3- Cayma bedelli kontratlardan yararlanılacak (120dk her yone veya 180 dk Turkcell içi) 4- Haftada 2 gun bedava kampanyasından faydalanılacak 5- ...... 6- bedava 2 gunumuz haricinde sms mms ve internet kullanırsak ayrıyeten faturalandırılacaktır.
11-11-2008, 20:59
mustione
faturalı hattı olanın kafası çok karışacak bu kampanyalardan :) bilgi için teşekkürler.
11-11-2008, 21:08
MUTAF
Alıntı:
mustione Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
faturalı hattı olanın kafası çok karışacak bu kampanyalardan :) bilgi için teşekkürler.
1 tane dahamı faturalı hat alsam acaba :)
12-11-2008, 03:52
piri.reis
bilgi için teşekkürler hocam.
kayıt mesajını hergün gönderin. daha aramalar gelmedi müşteri hizmetlerinden.
BASVURU yazıp 7050 ye gönderin.
12-11-2008, 03:55
MUTAF
Alıntı:
piri.reis Nickli Üyeden Alıntı
bilgi için teşekkürler hocam.
kayıt mesajını hergün gönderin. daha aramalar gelmedi müşteri hizmetlerinden.
BASVURU yazıp 7050 ye gönderin.
msj alındı hocam. sağolasın...
12-11-2008, 04:02
piri.reis
Alıntı:
BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı
msj alındı hocam. sağolasın...
sizde sağolun.
12-11-2008, 23:30
MUTAF
Bugün Turkcellden bir müşteri temsilcisi aradı.
Kampanya hakkında bilgi sahibi olup olmadığımı söyledi. bende bilgi sahibi olduğumu ve her yöne 120 dk istediğimi söyledim. Bir kaç kibar muhabbetten sonra işlemleri yaptı.
ve hattıma her ay, her yöne, hiç bir ücret ödemeden, 120 dakika hediyemi verdi.
bir kaç gün içerisinde bana gelecek olan msjı onayladıktan sonra dakikalarımı kazanacağım.
13-11-2008, 00:23
Baldemir
teşekkürler bilgi için
13-11-2008, 06:15
piri.reis
Alıntı:
Kampanya hakkında bilgi sahibi olup olmadığımı söyledi. bende bilgi sahibi olduğumu ve her yöne 120 dk istediğimi söyledim. Bir kaç kibar muhabbetten sonra işlemleri yaptı.
bir kaç gün içerisinde bana gelecek olan msjı onayladıktan sonra dakikalarımı kazanacağım.
tebrikler. güle güle kullan. çok sevindim.
13-11-2008, 11:51
caglar684
Ben biraz daha beklemekten yanayım. Avea veya vodafone daha büyük bi bomba patlatabilirler.
13-11-2008, 11:56
uzman_elhan
güzel avantajlar var bende almayi düşünuyorum...
13-11-2008, 14:35
MUTAF
numarasını taşımayan turkcelliler için bu fırsat kaçmaz diyorum. başkada bişi demiyorum :)
19-11-2008, 23:11
MUTAF
perşembe itibari ile gelmesi gereken msjlar gelecek. bilginize...
19-11-2008, 23:23
piri.reis
Alıntı:
perşembe itibari ile gelmesi gereken msjlar gelecek. bilginize...
teşekkürler.
dört gözle bekliyorum.
20-11-2008, 15:35
MUTAF
henuz msjlar gelmedi..
24-11-2008, 18:05
furbur
Alıntı:
:common001: Mesajın geldimi dostum kullanmaya başladınmı.
Bende düşünüyorum.
Ayrıca bilgi için çok teşekkürler.:present:
24-11-2008, 21:39
MUTAF
Alıntı:
furbur Nickli Üyeden Alıntı
:common001: Mesajın geldimi dostum kullanmaya başladınmı.
Bende düşünüyorum.
Ayrıca bilgi için çok teşekkürler.:present:
halen gelmedi beklediğim msj...
25-11-2008, 18:42
furbur
Dün mesaj attım bugün Tcell den aradılar kayıt yaptılar yaklaşık 15 gün içinde mesajla bilgi verileceği söylendi ve bu gelecek mesaja evet yazıp 7400 'a gönderdikten sonra ücretsiz dakikaları kullanabileceğim bildirildi.
Supersatforuma bir kez daha teşekkürler.
BasriMutaf adlı forumdaşa da teşekkürler.
Tcell de bir sorun yok aloya devam.
25-11-2008, 19:37
MUTAF
Alıntı:
furbur Nickli Üyeden Alıntı
Dün mesaj attım bugün Tcell den aradılar kayıt yaptılar yaklaşık 15 gün içinde mesajla bilgi verileceği söylendi ve bu gelecek mesaja evet yazıp 7400 'a gönderdikten sonra ücretsiz dakikaları kullanabileceğim bildirildi.
Supersatforuma bir kez daha teşekkürler.
BasriMutaf adlı forumdaşa da teşekkürler.
Tcell de bir sorun yok aloya devam.
rica ederim..
Forumuzda olan herkes bu kampanyalardan her zaman faydalanamktadır...
04-12-2008, 12:04
MUTAF
Turkcell tarafından arandım 120dk her yone dklaraım tanımlandı.
teşekkürler turkcel..
01-01-2009, 18:59
MUTAF
Kampanya 31 marta uzatılmıştır.
tekrar başvuru yapabilirsiniz..
01-01-2009, 19:52
yakupyurt
yine milleti soyma planları yapıyorlar
01-01-2009, 20:01
MUTAF
Alıntı:
yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı
yine milleti soyma planları yapıyorlar
bu kadar kesin bir dille nasıl söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum.
ilk çıktığından beri kampanyayı kullanıyorum.ve cebimdende 1 kuruş soyulmadı..
Çevremdeki herkesede zorla yaptırdım bu kampanyayı. zorla diyorum çünkü hiç biri bilmiyorlar işin ne kadar kıyak olduğunu. sırf bu kampanya için yeni hat bile aldım. eski hattım her yone 120 dk yeni hattım turkcellden turkcele 180 dk. ve BEDAVA.. Neresi soyma planı... eğer açıkça görüyorsanız bu SOYMA PLANINI bizede söyleyin bizde soydurmayalım kendimizi...
2 senedir turkcell fatura göndermiyor doğru düzgün.
3 ayda 1 12 ytl geliyor. ve her ay dklarca konuşuyorum. BUMUDUR SOYGUN..?
01-01-2009, 21:12
piri.reis
yeni bir tane daha hat mı alsam acaba
01-01-2009, 22:25
MUTAF
Alıntı:
piri.reis Nickli Üyeden Alıntı
yeni bir tane daha hat mı alsam acaba
valla alınır. sadece bu kampanya için alınır hemde. 1 sene bedava kullanmak demek eredeyse..
02-01-2009, 14:26
MUTAF
1. Hat ;
Cayma Bedelli den 12 ay boyunca 120 dk her yöne + pazar salı bedava
2. Hat ;
Cayma Bedelli den 12 ay boyunca 180 dk Turkcell içi + Pazar perşembe bedava
22-08-2009, 01:24
MUTAF
Kampanya 31 aralık 2009a kadar uzatılmıştır..
28-08-2009, 13:10
caglar684
Alıntı:
Kampanya 31 aralık 2009a kadar uzatılmıştır..
Basri kardeşim sayende bu kampanyaya katıldım. Fakat son 3 ayım kaldı. Yenileme imkanımız olacak mı acaba bilgin var mı? yoksa hemen yeni hat alacagım.
28-08-2009, 15:15
swerrt
bılgı ıcın tesekkurler
02-09-2009, 04:11
MUTAF
Alıntı:
caglar684 Nickli Üyeden Alıntı
Basri kardeşim sayende bu kampanyaya katıldım. Fakat son 3 ayım kaldı. Yenileme imkanımız olacak mı acaba bilgin var mı? yoksa hemen yeni hat alacagım.
bende aynı düşüncedeydim. yeni bir hat ile 1 sene daha bedava konuşmak güzel olacaktır.
müşteri hizmetlerine sordum.
mevcut cayma bedelli taahhüdümüz bittiği zaman tekrardan başvurabilrmişiz.
sonuçta turkcell müşterisini kaçırmak istemiyor.
kampanya bittiğinde tekrardan başvurucam olmazsa hemen yeni bir faturalı hat alıcam. kullandığım numara guzel bir numara ama olmasada olur :)
13-11-2009, 16:23
MUTAF
Dün birinci senem doldu. 1 Sene Bedava !!!
3 AY ARADAN SONRA GELEN FATURAM :)
13-11-2009, 22:42
hallederiz
benimde 1 senemin dolmasına yaklaşık 2 ay kaldı
13-11-2009, 23:47
sarhoş
arkadaşlar ben kampanyayı anlamadım daha açık bir dille anlatabilirmisiniz tşkler
14-11-2009, 00:08
hallederiz
Alıntı:
sarhoş Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben kampanyayı anlamadım daha açık bir dille anlatabilirmisiniz tşkler
1, mesajda herşey apaçık yazıyor
14-11-2009, 00:27
Hikmet™
ben bunu anlamadımki cayma bedeli ne bu neyin nesi birazda kafam karıştı anlıyacağınız
14-11-2009, 04:23
MUTAF
ÇOK AÇIK OLAY ŞU;
TURKCELLE 1 SENE BAĞLI KALIYORSUNUZ., ODA SİZE 1.MSJDAKİ SECENEKLERİ SUNUYOR.
Ben 120 dk Her yone ve 180 DK Turkcell içi seçtim 2 ayrı hattıma. bana gelen faturayı gösterdim ilk msjda.
150 dk 15 tl olan bir kampanya vAr. ona istinaden, Turkcellde 12 ay kalmayı taahüd edenlere yukarıda belirtilen 4 tane teklif sunuluyor. bunlardan 120 dk her yone veya 180 dk turkcell içi seçeneği en iyisi.
DAHA AYRINTILI İSTENEYE BENDENFAYDA YOK.....
YA 15 TL VERİRSİN 150 DK HER YONE KULLANABİLECEĞİN TARİFE VAR YADA İLK MSJDAKİ TEKLİFLERDEN BİRİNİ SECEREK TURKCLE 1 SENE BAĞLI KALIRSIN. BEDAVA KONUŞURSUN. :)
14-11-2009, 10:13
Hikmet™
şimdi anladım saol basri abi
14-11-2009, 16:23
MUTAF
Alıntı:
xxman Nickli Üyeden Alıntı
şimdi anladım saol basri abi
rica ederim. umarım herkesin işine yarayacak bu kampanyayı herkes yapar..
14-11-2009, 23:59
sarhoş
basri arkadaş bende her yöne 120 dakika konuşmak istiyorum hangi teklifi seçeyim cevabını bekliyorum tşkler
15-11-2009, 00:39
MUTAF
Alıntı:
basri arkadaş bende her yöne 120 dakika konuşmak istiyorum hangi teklifi seçeyim cevabını bekliyorum tşkler
seni aradıkları zaman bir çok teklifi sunuyor. ama sen 120 dk her yöne istediğini söyle. hemen aktif olacak..
15-11-2009, 12:45
bertancakir
BasriMutaf Arkadaşım dünden beri mesaj atıyorum devamlı bugun dagil günlük limit dolmuşdur mesajı geliyor sabah erken attım yine aynı
15-11-2009, 14:39
MUTAF
Alıntı:
bertancakir Nickli Üyeden Alıntı
BasriMutaf Arkadaşım dünden beri mesaj atıyorum devamlı bugun dagil günlük limit dolmuşdur mesajı geliyor sabah erken attım yine aynı
Bu siteye gir, saat 00:00 olmasına 3 4 sn kala üst üste msjı atmaya başla. buyuk ihtimal yakalamış olacaksın.
15-11-2009, 15:45
dursun_61
yeni faturalı hat alsam bende yararlanabilirmiyim acaba
15-11-2009, 19:26
MUTAF
Alıntı:
dursun_61 Nickli Üyeden Alıntı
yeni faturalı hat alsam bende yararlanabilirmiyim acaba
Yararlanabilirsin. ama mevcut kontorlu hattın varsa onu faturalıya gecirirsen daha kısa sürede aranırsın..
15-11-2009, 23:47
sarhoş
çoooooooook tşkler basri arkadaşım
16-11-2009, 01:18
MUTAF
Alıntı:
çoooooooook tşkler basri arkadaşım
rica ederim
benim bir hattım 1 senesi doldu.
diğeri yeni alınmış bir hattı ve kampanyadan yararlanabildim..
17-11-2009, 00:18
bertancakir
dün mesaj attım bugün aradılar ve 180 dk her ay kullanacagım dk lar tanımlandı birde bu kullandıgımız dakikaları nasıl ögrenebiliriz saygılar teşekkürler Basrimutaf
17-11-2009, 02:02
MUTAF
Alıntı:
bertancakir Nickli Üyeden Alıntı
dün mesaj attım bugün aradılar ve 180 dk her ay kullanacagım dk lar tanımlandı birde bu kullandıgımız dakikaları nasıl ögrenebiliriz saygılar teşekkürler Basrimutaf
Online işlem merkezini kullanarak öğrenebilirsin.
SIFRE yazıp 2222ye ücretsiz msj at. gelecek şifre ile, Turkcell anasayfadan online işlem merkezine gir. Menuden tarifem/ alt medune ücretsiz servis bakiyelerini takip edebilirsin.
ay bitmeden, sen 180 dakikanı bitirirsen eğer, mevcut tarifen ne ise o tarifeden ucretlendirilmeye devam edersin. Bunu unutma.
ayrıyetten sms/mms içinde ucretlendirilirsin.
Ama ay içerisinde bu 180 dkyı aşmaz ve mms-sms-wap gibi ücretli işlemler yapmazsan faturan 3 ayda bir 12 tl civarı gelir. o da tarifenin sabit ücretine göre değişir.
1 sene boyunca turkcellde kalmanın ***fine bak artık...
17-11-2009, 04:09
ç.ç.iso
sagol bilgi için..
17-11-2009, 11:22
Hikmet™
ben dün avea faturalı hat aldım her yöne 150 dk ayda sadece 15 tl zaten 100 kntr 20 lira 100 kntr de 25 dkkaya denk geliyor bence bu faturalı hat benım için iyi oldu tam benlik tarife
17-11-2009, 12:59
MUTAF
Alıntı:
ben dün avea faturalı hat aldım her yöne 150 dk ayda sadece 15 tl zaten 100 kntr 20 lira 100 kntr de 25 dkkaya denk geliyor bence bu faturalı hat benım için iyi oldu tam benlik tarife
senin 15 tlye 150 dk aldığın paketi, türkcell 120 dk olarak 1 sene bedava veriyor bize :)
Hayırlı olsun, ne diyelim artık..
18-11-2009, 01:05
sarhoş
basri arkadaş bu turkcell beni kampanyaya almamaya niyetli 3 gündür saat 12yi bekliyorum msn atıyorum limit doldu diyor başka yolu varmı
18-11-2009, 01:29
f47xfenerli
benim paketim alo 240dk dk sı 8ykr ye konuşuyorum.bu yetiyor bana şebeke içi
zaten diğer şebekeleri trc den aramıyorum
18-11-2009, 10:27
Hikmet™
Alıntı:
senin 15 tlye 150 dk aldığın paketi, türkcell 120 dk olarak 1 sene bedava veriyor bize :)
Hayırlı olsun, ne diyelim artık..
iyide basri abi benimki gelip geçici tarife değilki kalıcı tarife bu heryöne özgürlük tarifesi gibi
18-11-2009, 13:50
MUTAF
Alıntı:
iyide basri abi benimki gelip geçici tarife değilki kalıcı tarife bu heryöne özgürlük tarifesi gibi
bende diyorumki, 1 sene para vermeden konuşmak var.
Birde unutma, kalıcı tarife diye bişey yok, her zaman yeni bir tarife çıkar, kalıcı dediğimizi yıkar....
Ama sen boşver. Hayırlı olsun.
18-11-2009, 13:53
MUTAF
Alıntı:
basri arkadaş bu turkcell beni kampanyaya almamaya niyetli 3 gündür saat 12yi bekliyorum msn atıyorum limit doldu diyor başka yolu varmı
00:00 olmadan 15 sn kala msj atmaya başla. 00:00:15 olana kadar.
Hızlı atmalısın msjı. Ben nez aman denediysem yakaladım. sende yapabilirsin..
18-11-2009, 14:22
Hikmet™
Alıntı:
bende diyorumki, 1 sene para vermeden konuşmak var.
Birde unutma, kalıcı tarife diye bişey yok, her zaman yeni bir tarife çıkar, kalıcı dediğimizi yıkar....
Ama sen boşver. Hayırlı olsun.
sağolasın bu benim için uygun oldugu için aldım avea yı
28-11-2009, 01:45
remats
şimdi arkadaşlar ben buna abone oldum diyelim ama benim alo 60 +60 120 paketine üyeliğim var bunu nasıl iptal ettirecez
hadi ettirdik diyelim gerçi bana gelmedi ama arkadaşlara bu alo paketlerinden 12 ay dan önce vaz geçerseniz önceki aylardan fazla görüşmeleriniz tek faturada ibraz edilir diyor benim kafam karıştı nasıl olacak şimdi birileri izah ederse sevinirim gerçektekten.....
17-02-2010, 14:13
MUTAF
Turkcell ile 3 tl fatura ödemek isteyenler için bu kampanya şart.
17-02-2010, 14:31
hallederiz
Alıntı:
Turkcell ile 3 tl fatura ödemek isteyenler için bu kampanya şart.
şu anda faturalı türkcell'de en uygun kampanya ne var