Sunny 1030 DCI/7010 D-DCI/7011 D-DCI/7012 D-DCI/8020 D-DCI Sorunlar ve Cözümleri
sunny 70xx seri kırılma sorun çözümü
sunny 70xx serileri 30000 symbol yayınlarındaki kırılma problemi tuner içindeki
krıstale paralel 4 mhz krıstal ilavesi ile düzeldi. denenmiştir.saygılar.:45:
sunny 1030 dönüşümden sonra sinyal almıyor.
Cihazın modülü söküldü köprüler yapıldı,7010 12 01 a5 yazılımı atıldı ama birtürlü kanallar gelmiyor.Sinyal var ama kanal taramıyor,sonra köprüler iptaşl edildi tekrar 1030 a dönüldü modül yazılımları atıldı RC 2 yazılmı atıldı all_V96sn_conv yazılımı atıldı sorun aynı sinyal var kanal taramıyor...
sunny biss şifreleri için yardım
merhabalar arkadaşlar bende sunny marka uydu alıcısı var siteye ntv spor için biss şifrelerini almaya girdim ama tüm şifreler 1fff şeklindeydi benim cihazda ise bunları giremiyorum nasıl gireceğim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim iyi akşamlar...
Hotbird ten çok sıkıldım Bi Öneri İstiyorum
sunny 8020dci cihazım var.................
hotbirdten cok sıkıldım ve sıfreleme sistemlerinin surekli degısmesi nedenıyle bana başka bir uydu onerebilirmisiniz.
belgesel muzik ve film kanalları bana yeterli olur...
emu yada softcam yuklemeyle halledilebilirsede olur..
sunny at 7011 d problemi için acil yardım
öncelikle eski versiyon analşılması zor bir menu geldi sanırım 2003
istediğim kanalların tamamı kayboldu. (hotbird ) sarı mavi yeşil menu dugmesine sıra ile basmam bir işe yaramıyor. sarıya basınca otamatikmen izlemek istediğin kanal program saati çıkıor. menumu eski menuye nasıl yukleyeceğim. animasyonlu menu bulabilirmiyim. bu arada şifreli kanalları nasıl izleyebilirim?
alıcının özellikleri
at 7011d
s/w : v02 00 05
h/w : v1600a1
loader:v6.1.9
Sunny 1030'a Turksat3a'dan beri yardım pls
makinada turksat3a ya geçtigimizden beri turk kanallarından hodbird uydusundaki bi kanala geçtigimizde tekrar Türk kanallarına(turksata)döndügümüzde sinyal 0 oluyo aç kapa yapmak zorunda kalıorz:S bilgisi yardımı olabilecekler lütfen...:S