:10_1_117 herşey tamam rs 1 e 1 orijinal vestel 1.2 ilede yemiyor hyper terminallede ne yapmam lazım makina ilk defa programlanıyor
Printable View
:10_1_117 herşey tamam rs 1 e 1 orijinal vestel 1.2 ilede yemiyor hyper terminallede ne yapmam lazım makina ilk defa programlanıyor
ben sana yardım edicem...yapacagın iş çok basit paketin içindekileri uygula..daha sonra enson yazılımı ve *** dosyasını güncelle en son kanal listesi işlemini yap...bi soracağın olursa ben buradayımAlıntı:
yasbukyy Nickli Üyeden Alıntı
standby da iken fişi çekiyorum gönder diyorum takıyorum ama tık yok
bak yazılım loderini zipten kurtar dosya haline getir...dosyaya tıkla loder içerisinde yazılım *** görecesin..yazılıma tıkla...dosya bula tıkla ..az önce en yeni yazılımı yükledim..onu masa üstüne indir dosya haline getir..loderen dosya blümüne tıkla masa üzerindeki en son yazılımı seç..cihazın fişte takılı olmayacak bu işlemleri yaparken...tüm işlemleri yap yüklemeye tıkla fişi tak yüklemeye başladığını göreceksin...fuse yazacak kaybelecek bekle kesi
n olarak...cihaz outo açana kadar bekle
en sonda yeterli zamanda işlem başlatılamadı diyor
cihazı fişe takın diyor takıyorum ama icraat yok
bunları çok çabuk yapman gerekiyor
anında takıyorum
bak cihazın menüsü mavimi yoksa kahve rngindemi onu bana yaz
çok makina yükledim böylesi başıma gelmedi
mavi renkte
şimdi bak sen üst mesajdaki soruma cevap ver menü şu an mavimi yoksa kahve rengindemi bunu söylesen yapacaz işi buna baglı
tamam ozaman ..bak verdiklerim geçerli...sen şimdi cihazı dayzek konumlarına bakaraktan önce bi resetlr..ilk kez yazılım olacaksa biraz zorlar
ok deneyeyim
bak bazı cihaz önce fabrika yazılımı ister dvb3cı orjinal yazılımını at istersen önce iyi olur
fabrika ayarlarından bahsediyorsun değilmi
sayın yöneticimiz süpersat admin arkadaşa bir tavsiyeniz olacak mı..saygılar
evet onu diyorumAlıntı:
yasbukyy Nickli Üyeden Alıntı
yine olmadı
ölçtüm kablo saglam işlemleride düzgün yapıyorum niye olmaz kafayı yiyecegim
840a baglı bir sorun olabilirmi acaba
evet ustalar bir fikriniz varmı
bak 1 .mesaja orjinal yazılımı yükledim en alttaki dosya önce onu yükle
bu fta yazılımı cı olmayacakmı
Yazılımı Hyper Terminal ile yükle.
olmuyor usta tık yok hyper terminal ekranı boş bu normal mi
bak flaş ısındıysada olmaz cihazı biraz soğumaya bırak
ısıtacak birşey yapmadık ama ok fişini çekerim
dinlendir cihazı sabaha yaparsın..benim başıma geliyor saatlerce uğraşıyom olmuyo en az 10 saat sonra uygulama yapıyorum..10 dakikada işlem oluyor..onun için tavsiyem cihaz soğusun sabaha yaparsın tavsiyem budur
senide ugraştırdım sagol artık yarın bakarım
benimde 840-cı da basıma geldi ben jitakla flası yenıden emulu dump yani 29lv160-flas dumpu yenıden yükledim sonra cihazı normal dvb3-cı mavi menülü yazılımı rs-232-denyüklemeye calıstım olmadı cıhaz pc-le data veri bağlantısı kuramıyor cihazın icını ac rs-232-bağlantısının yanlarındaki kondanstor, diyot,cipleri kontrol et sorunun orada