NETA Troya2 sdr, Troya2 plus, Troya2 CI, nx200M ve S, Sedna 6300, nanobox, netty cihazların uydudan kanal ve yazılım güncellemesi için ekteki dosyayı bir defaya mahsus cihazınıza bilgisayardan yüklemeniz gerekli.
Printable View
NETA Troya2 sdr, Troya2 plus, Troya2 CI, nx200M ve S, Sedna 6300, nanobox, netty cihazların uydudan kanal ve yazılım güncellemesi için ekteki dosyayı bir defaya mahsus cihazınıza bilgisayardan yüklemeniz gerekli.
Teşekkurler konu sabitlendi dosya siteye alındı.
teşekkürler bende eklemek için girmiştim neta bölümüne.
Eğer kanal listesini yüklerseniz yüklediğiniz liste sizin listeniz yerine geçecektir.
yükleyecek arkadaşların duyrulur.
sıkıştırılmış dosya hasarlı herhalde acılmıyor
heyyo teşekkürler arkadaşlar bakalım eve gidince bir deniyeyim becerebilecekmiyim
tşk ler
teşekkürler kosavalı kardeş ilgi alakandan dolayı
Bu programı yükledim ama ne yazılım güncelleme menüsünün ne işe yaradığını anlayamadım çünkü 0-Txt yaptım değişen bir şey olmadı.
Açıklama için şimdiden teşekkürler!
tşk ustam işlem tamam
ama bi sorum olacak şu an yazılımın çözdügü kanal varmı
Yazılım bekleyenlere duyurulur.Uzun zaman foruma giremedim kusura bakmayınAlıntı:
NETA Troya2, Troya2 CI, nx200, nanobox, netty, Sedna6300 cihazlar için yeni yazılım ve kanal listesi şu anda uydudadır.
yazlımlar guncellendı.Alıntı:
Troya2, Troya2 CI, nx200S, nx200M, Sedna 6300, nanobox, netty cihazlar için 02.03.2009 tarihli yeni yazılım uydudadır.
Bu yazılımda Thor uydudsundaki Digi TV çözülebiliyor. (Yazılımı indirdikten sonra CAS Açık yapmayı unutmayınız.)
arkadaslar bu dosyayı ben neta nx 100s modelıne yukleme yapabılırmıyım
hayır sadece troya 2 serileri içindir
arkadaslar ben bu yazılımı ilk defaya yükleyecem hangi yükleme programından yükleyeceğim benim fazla bilgi sahibi değilim yardımcı olun lütfen????
şimdi ota yazılımı yükledim kananlları tarattım güncelleme yaptım ancak kanal bilgisini yedekleme yapmıyo
eywalah birader bakalım işe yarıyor mu?
Tesekür ederim
deneyelım bakalım
emeğe saygı insana sevgi gerek tşk ler
saol hocam guzel calışma
slm arkadaşlar
bu form da yeniyim herkese selamlar
tsekkurler
tskkk:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
1040 modüllere birşey yok herhalde 1000 Serini olarak NETA 'ya teşekkür ederiz cihazı sattı işi bitti.
siz kardeşlerimede çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
neta ota işini bitirdi arkadaslar
daha indirmeden yorum istiyorsunuz bakalım görelim
çok teşekkürler
teşekkürler
uydudan güncelleme neta için bitti galiba..eski frekans işe yaramıyor çünkü.bir daha ünlü markadan başka cihaz almam.bilgisi olan var mı?
selam arkadaşım;attığınız dosya hasarlı ve virüslü dosya gitmiş.
teşekkürler
teşekkürler
süper olmuş eline sağlık
TEŞEKKÜR EDERİM
emeğinize sağlık
nasfasgasdf
teşekkürler
tşk. çok işime yaradı
yöneticilere teşekkürlerimi sunarım
ELLERİNE SAĞLIK
Teşekkkürlerr
çok teşekkürler.