yerel disk c ve d tıklayınca birlikte aç geliyor ve açaçak programı seçmemizi istiyor. ne yapmam gerekir.şimdiden herkese teşekkür eder mübarek kurban bayramınızı kutlarım.
Printable View
yerel disk c ve d tıklayınca birlikte aç geliyor ve açaçak programı seçmemizi istiyor. ne yapmam gerekir.şimdiden herkese teşekkür eder mübarek kurban bayramınızı kutlarım.
Bayramınız kutlu olsun..
Bu programı kurup deneyiniz..!
çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun. sorunum sizin verdiğiniz dosya ile çözüldü.ayrıca bu kadar hızlı cevap verdiğniz içinde teşekkür ederim.iyi bayramlar.
BiLader gervekten sagol yaa ınanırmısın kafayı yedim ya bulamadm yok cmd si yok autorunu millet kopyala yapıstır elıne saglık emege saygı.:present::present:
arkadaşlar bende kafayı yedim bu sorunu aramaktan dolayı..hcakir arkadaşım,ben bu dosyayı kaydettim fakat belgelerimi açtı önüme orada kaldım..bilemedim ne yapacağımı :(
Tam olarak anlamadım,belgelerimi önüme açtı derken ne kastediyorsunuz? Zipten cıkartıp programı calıstırın sorun cözülecektir...Alıntı:
Bu program ise yaramadı diyorsanız.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'i deneyin..Masaüstünden direk çalıştırın ve antivirusü devre dışı bırakın..
Saol llah razı olsun tutugunu altın etsin Cenabı Hakkım
çok saol kardeşim
ellerine sağlık
tesekurler
tesekurler hersey için
teşekkürler arkadaşım çok güzel bi program
dosya icin tsk
dosya icin tsk
valla cok saoll:):):)
sağolasın tesekurler hersey için
süper program tşkler
saolasın
inşalla olur sağolun
teşkrler
İnşallah olur kardeş.
teşekkürler
teşekürler
Tesekkurler:45:
teşekkürler
sağol
kaç dk sürüyor bende 15dkdır sürüyorda acaba boşunamı bekliyorum die soruyorum?
tebrik ederim guzel paylasım
Bende çok beğendim teşekkürler
teşekkürler, sorunumu çözebildim sonunda.
programlarımın yarısıda gözükmüyor benim inş çalışır.
eyw kardeş inş çalısır
Sağol denicem
TşkLer beyLer Bnada Lazım oLdu +Rep
emeğe sağlık.teşekkürler...
daha önceki kullandıgım programa benzıo
teşekkürler
eywl saol
sagol cigerim
Sağolasın kardeşim. :)
sağol kardeş :D :wave:
saol kardes
Çok teşekkür ettim.Emeğe saygı
asdasd
teşekkür ederim
hadi baaam
saol
be
tesekkurler
kardeşim çok sağol :)
hiç sorun yaşamak istemiyorsan format disk le yazılım atarken yereldisk c ve d yazılımda birleştir
yerel disk c ve d yazılımda birleştirdim
çok teşekürler
saolasın kardeş tşklr
çok harika
sagol
TeŞekkÜrler
tşkler