Bu haftaki anketimizin konusu yine gundem konusu olan bir konu Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düşünüyorsunuz?
Ankete oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz anketimiz 15 gün sürecektir
Printable View
Bu haftaki anketimizin konusu yine gundem konusu olan bir konu Vizyona giren Gundemde Olan Filmlerden Hangisine Gittiniz Veya Gitmeyi Düşünüyorsunuz?
Ankete oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz anketimiz 15 gün sürecektir
henüz hiç birine gitmedim ama AROG'A gideceğim
destere fılmı ıgrenc olmus sokak fılmı gıbı kufurden baska bısey yok yazık verdigim paraya degıl gecırdıgım zamana yazık kımseyede tavsıye etmem
Peker acıkalına oldum olası gıcıgımdır avrupa yakasına girdgin zaman o diziyi izlemeyi bıraktım bana konusmaları ve düşünce tarzı ters gelen biri ,filmide yaptıgınız yorum gibi kötü olmuştur bence.:45:
4 filmde güzel. ama AROG ilk sırada sonrada MURO...
Şu anki duruma göre muro cem yılmaza baya gol atmışa benziyor(supersatforum anketine göre) bakalım kim kazanacak supersatforum oscarını:)
İlk sırada Muro'ya gitmek istiyorum bende bazen "Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" dediğim için daha sonrasında A.R.O.G 'u görmek isterim.
Serkan mantıklı bir anket açılsa daha iyi olurdu yurdumun insanın hayatı zati filim konusu olmuş
Birdahasına mantıklı acarız emredersiniz iyi bayramlar :45: Anketler gelişi güzel acılmıyor zaten gundemde olan ne varsa o acılıyor bazı siyasi konuları askıya alıyoruz ve geregi neyse onu acıyoruz forum anketleri bölümü 2 yıldan beri var ve su anda forumlar içinde istikrarla giden ve herhafta yenilenen begenilmeyen anketleri kapatan bir forumuz eleştirilere acıgız ama gundemde olan konularada seyircisiz kalamayız yoksa uydu işleri ile bu site yürümez:warn:
bende hiç birisine gitmedim ama bende muroya gitmek isterim
hiç biri seçeneği neden yok bu krizde sinema derdimi biz ekmek parasını zor buluyoruz
bence muro
bence de muro :)
Muro'yuda,Arog'uda,Osmanlı cumhuriyeti'nide seyredeceğim.
önce muro sonra arog sonra destere en sonda osmanlı :D
AROG'a gitmek zorunda kaldım...eğlenceli ama çokta abartılacak kalitede bi film değil ve esprileri çokta üst düzey değil...zaten konu olarak saçma bi konu ama daha iyisi olabilirdi...
bakın bu sıtede yasal olmayan fılm,muzık,oyun,mp3 v.s gıbı sanatcıların emeklerıne aykırı işler yapılmaz teklıf edılemez.sız o zaman kı bu fılmlerın,muzıklerın v.s devamını gelecektede yasamak ıstıyorsanız korsan almazsınız.korsan alan mılletımızın vergı kaynaklarına oldugu gıbı bugunku krızede neden olan etkenlerdendır.Alıntı:
serkan bey yorumum ne bılıyomusun kişi imzamda ne yazıyorsa ':45: o'..
Bence mustafa filmide eklenmeliydi seçeneklere
ilk tercihim arog.
İşin gerçeği 4 filmede gitmek istiyorum ve gideceğimde. Bu nedenle bence film seçeneklerini tek seçenek olarak değil, çok seçenekli olması daha doğru olurdu:45:
A.R.O.G ve Muro filmlerin ikisinede gidmeyi düşünüyom ama ilk tercihi Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmi ankette onu sıkladım....:wave:
Osmanlı cumhuriyetine gittim.Muro Ve arogada bayramın son günleri gitmeyi düşünüyorum..İkisinede aynı gün gideceğim ama ilk olarak muroyu izleyeceğim..
lanet olsun bendeki muro sevgisi]
arkadaşlar nikimin altına resim koyabilmem için neyapabilirim yardım lütfen
hayır gitmedim işlerimin yoğunluğundan sinemaya gitme fırsatını bulamadım........kurban bayramınız mübarek olsun allah kesilecek kurbanları kabul etsin tababiki fakirlerin hakkını unutmayalım....saygılarımla......:wave:
aroga gittim ama beğenmedim, muroya gideceğim inşallah arog'dan iyidir.
A.R.O.G.-Muro-Osmanlı ama ilk seyredeceğim Muro olabilir duruma göre bu 3 filmide seyredeceğim
muro,osmanlı cumhuriyeti,arog sırasıyla gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa
Arkadaşlar bence de filmi sinemada izleyin. Oranın tadı bir başka oluyor. Ben hepsine gitmeyi düşünüyorum. Çünkü bunlar, bazı arkadaşlarımızın kendilerine uygun mesaj alamadıkları filmler olabilir ama nihayetinde güldürü filmleri. Hatta İvedik 2'ye de gideceğim kısmet olursa. Sizlere önerim, arkadaşlar beklentilerinizi çok fazla yüksek tutmayın. Şu can sıkıntılı günlerimizde hafif bir nefes alma yolu olarak düşünün. Birde bırakın sinemayı, evine ekmek götürme derdine düşmüş arkadaşlara da Allah kolaylık versin. Onlara göre bizimkisi geyik muhabbeti oluyor. Ama nihayetinde bu da bir anket.
Saygılar.
muro herzaman iyidir arok sacmasapan cem yılmaz da
Henüz daha hiçbirine gitmedim....
:yahoo: Henüz hiçbirine gitmedim :yahoo:
Aradaşlar filmler hakında yorumum yok
Bütün arkadaşların kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim herkese selam.
henüz hiçbirini izleme fırsatım olmadı ama a.r.o.g a gitmeyi düşünüyorum.
vakit bulabilirsek muroya gidebiliriz.
AROG Goranın onda biri bile etmez. AROGU izlemeye değmez bence. Muroya gidin daha iyi
testere hariç hepsi...ben osmanlı cumhuriyetini seçtim...
gerçi sinemaya gitmeyi düşünmüyorum...cd si çıkarsa evde seyrederim...
selametle...
imkanım olursa Osmanlı filmine gitmeyi düşünüyorum
ben muronun filmine gittim valla verdiğim paraya deydi verdğim para kuruşu kuruşuna helal olsun
Muro dan vazgecmeyiz
lanet olsun içimdeki olmayan flim sevgisine....muro olabilir........
morya gitmeyi düşünüyom :8[1]:
ben muroya gidecem
Bu filmlerin hiç birini seyretmeye henüz vakit bulamadım. İnşallah bayramdan sonra...
muroy a gitmeyi planlıyprum nasp olursa:nono:
henüz gitmedim ama en kısa sürede muroya gitmeyi düşünüyorum
ASLINDA HEPSİNE GİTMEK GEREKIR türk sineması için yapılan her filim değerlidir.
arogu beyenmeyen bir çok kişi var.
ama bu beyenmeme beni daha çok gazlıyor aroga karşı..
murodan çok arogu merak ediyorum
tebi her ikiside güzeldir eminim.
muro ya gidecegim içinde insan sevgisi var
Vallahi bu aralar uyumaya bile zor vakit buluyorum.Ancak vaktim olursa ilk önce Muro derim.
Saygılar,
arog izledim.gora kadar hoşuma gitmedi.sinemadan çıkarken keşke muroya gitseydim diye düşündüm. arog benden 10 üzerinden 6.5 aldı.