FlashFXP proğramıyla dosyaları gereken yerlere atınız.
Printable View
FlashFXP proğramıyla dosyaları gereken yerlere atınız.
ayrıca CCAM 2.0.11 ile prıo dosyasına gerek yok arkadaşlar. Eskı versıyon CCAM larda prıo dosyası olmadan kanallar çok geç açılıodu ama bu CCAM 2.0.11 prıo dosyasına gerek kalmadan kanllar gayet hızlı şekilde açılmaktadır. prıo dosyası varken kanallar daha geç açılmakta vede bazıları açılmaktadır. ben şu an kendım ccam 2.0.11 kullanıyorum ve prıo dosyasını sildim.
volkan üstadım birşey sorucam bende 2.0.9 yüklü 1 yıllık serverim var 2.0.11 yüklesem serverle ilgili problem yaşarmıyım??
hayır arkadaşım bır problem yaşamazsın ister 2.0.9 kullanırsın istersen 2.0.11 o sana kalmış. ama cihazından var etc içindeki prıo dosyasını silmeyı unutma. tabı sıl derken bir yere kopyala yada hiç böle bir işlem yapmadıysan hiç dokunma
bilgi için teşekkürler üstadım ilk defa böyle birşey yapıcam umarım başarırım:49:
bu dosyayı tam olarak nereye ve nasıl atacaz biraz daha ayrıntılı açıklama yapabilirmisiniz
adonsdan da indirebilirsin atmana gerek yok
bu dediğim gemını için mavi tuş-addons- downloaad gemını-cam gir ordan ccam 2.0.11 seç ve ındır ındırdıkten sonra gelen menuyu onayla. sonra cıhazı fişten çek ve tak sonra mavı tuş en ustten ccam 2.0.11 seç ve yeşil tuşla ccam restart et bu kadar. bunuda hafızaya almak istersen kapama tuşuna uzunca bas ve sistemı yenıden başlat demen yeterlı.
yeşil tuş tekrar yeşil tuş adonsa girer ordan cccam 2.011 vs ne indirmek istiyorsanız indirip kurun ve en sonda indirdiğiniz cccam ı aktif edin cıhazı resart edin tamamdır
savaş usta dediğin gibi yeşil tuşa basıyorum ekrana addon manager geliyor 5, sırada cccam 2,0,10 delfile.sh yazısı var o sıraya inip yeşile basıyorum ama kısa bir süre kumanda işlevini kaybediyor ama download ekrana gelmiyor ve indirmiyor değişen bir şey olmuyor acaba nerede hata yapıyor olabilirimAlıntı:
bazende bir süre sonra hata mesajı geliyor mesajda şöyle yazıyor:
error downloading
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) böyle bir hata mesajı geliyor
bir şekilde hatayı giderdim şimdide %95 doluluk uyarısı veriyor ne yapmalıyım
ustad cıhazının hazızası dolu eğer ındırdığın falzdan skın falan varsa veya kanal listesı bunları sil yada ccam server yedeklerını ala flaşı sil yenıden bır ımage yukle ve sectiğin bir skın ve ccam 2.0.11 ve ccam ınfoyu ındır. sen bu dreame yenı başladığın içimn sana tavsiyem tek bır ımagede takılma özellikle nemesıs ve nabıloyu dene tavsıye ederım.
teşekkürler hallettim
thanx
teşekkürler
arkadaslar bu cam tam olarak ne işe yarıyor cihazın menüsümü değişiyor içindeki programmı dreamboxda yeniyim özürdilerim :S birde dsmart olayı çözüldümü şu an gösteriyormu ne yapmam gerekiyor ? su an çift canak var turksat ve hotbird merkezi sistem sadece turksat izleyebiliyorum lig tv ve spormax baska birşey izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
teşekkürler
emeğine sağlık
iyide bunu nereye atıyoruz
teşekkürler,eline sağlık.
Eline saglık !
tesekkurlerrrrr
tşkler emeğine sağlık
teşekkürler
ya arkadaşlar şu foruma iyice bi bakarmısınız kaç kişi bunu nereye atıyoruz diye soruyor bende bu dosyayı dreambox un neresine atacağımı söyleyebilecek biri yokmu?
tşk.
teşekkürler
dreambax nın neresine kuruyoruz?
teşekkürler
teşekkurler
teşekkürlerrrr
[Eliniz sağlık
teşekkürler
deneyeceğim teşekkürler
tesekurler
arkadaslar hangi dosyaya girilecek bunnlar ftp ile nasi kurcaz lutfen yardimci olun
benim kanalar surekli donuyo hele hd ler fransiz
arkadaşlar bu porgoram korax mini ıpbox hd lere atılabiliyormuyuz yoksa sadece andorit cihazlaramı atılıyor yardımcı olursanız seviniriz
arkadaşlar mesaj tarihine bir bakın bu çok eski
teşekkürlet
teşekürler
TESKRLER