Next 2000 Super Plus serileri 18 Aralık 2008 yazılımları
1:Kart okuyucuda güncelleştirmeler
2:Türksat uydusun TP düzenlemeleri yapıldı
3:Son yazılımda iseniz kanal listesi silinmez
Printable View
yazılımlar için teşekkürler emeklerinize sağlık...
teşekkürler emeklerinize sağlık
Emeyinize saglık teşekkürler
Uzun zamandan beri uydu dunyasında hareketlilik yasandı umarım bu diger firmalarıda harekete geçirir.
teşekkürler emeklerinize sağlık
eyvallah usta...
cx süper plus ile cx süper net arasındaki fark nedir?
bişey olduğundan değil, meraktan soruyorum...
selametle...
artısı da var serkan. bugün erol yüksel le görüştüm çok güzel şeyler söyledi.Alıntı:
erol beyle görüştüm sağolsun çok ilgilendi ve orhan beye sizi aratacağım
dedi+bu tür sorunları direk bize iletmenizde fayda var forumda yazmanızdan ziyede dedi.
artı cccam ve gbox olayınıda gündeme getirdim söylediği aynen şu erol beyin yılbaşından
sora vereceğimiz destekle buna kulanıcılarımızın hiç gereksinimi kalmayacak dediler kendileri. siz arkadaşlarımla paylaşayım dedim.
nextin cıs süper plus serilerindede var demi eternet girişi ustat
teşekkürler emegine sağlık..........
güzel de birazda hotbirdde ki kanalları açsa seyredcek bişe yokki
Biraz sabredin arkadaşlar.Şu an kart paylaşım yapan ve uydudan güncelleyen cihazlardan başka hiç bir cihazda bir şey yok umutta yok.Ama next öyle demiyor uydudan güncelleme yazılımını vereceğim diyor alt yapısını hazırlıyorum diyor.
tessekürler
teşekkürler
eyvallah usta yazılımlar için teşekkürler
yazılımlar için teşekkürler
arkadaşlar bende next ye 2000 pulus var yazılım ve kanal listesi atmak istiyorum yazılım versiyonu ınf 0510112403 cihaz versiyonu ykme 00040403iids yükleyici l.4.0(yk) bana bu konuda hangi yazılım olacak bilgi verirmisiniz teşekürler
arkadaşlar next ye 2000 pulus cihaz kanal a yı kurmuyor ne yapmam lazım teşekürler
yazılım için teşekkürler maçlar açılıyomu aceba
arkadaşlar 614p den sonra çıkan yazılım varmı saygılarımla
1.Madede Kart Okuyucuda güncelleştirmeler yazıyor;
Dsmart kartını sorunsuz okuyor mu? Yani kart güncellemesi yapıyor mu? Kartın bloke olması söz konusu mu? Bu dsmart yüzünden next cihazımı kullanamıyorum. Kenarda bekliyor. Dsmartın kendi cihazı yerine next 2000 CIS sp.ı kullanmayı çok isterdim.
benim d smart kartımı sorunsuz okudu makinam ye 2000 cıs super plus bilginize kartta bloke olmadı
arkadaşlar merak etiğim birşey var benim cihazım usbli next 2000cx süper plus. Yeni yazılımı yükledim ama güncellendi yazıyor hiçbir kanlı açmıyor.ushia.cheese peece,fransa1... falan hiçbiri açılmıyor hangi kanlları açıyor bu yazılım bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürle bilgi için.
slm benim cihazım next ye-2000 cx süper pulus 18.12.2008 yazılımını atıyorum(usb) ile cihazın önünde boot yazıyor.yüklemeyi yapıyor ama sorfcam atmak istediğimde uyumsuz dosya diyor.nerde yanlış yapıyorum anlayamadım.herşeyi yeniden yapmak istiyorum.
hangi yazılım,sorfcam,ve kanal listesi atabilirim.tektek belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
klosörden çıkarıyorum ama.neyse tekrar deneyeceğim hepsini silbaştan. fabrika ayarlarına dönüp,yazılım sörfcam ve kanal listesini yeniden yükleyeceğim.ban yazılım,sorfcam ve kanal listesini verebilirmisin.
slm usta dediğin gibi vermiş olduğun sorfcamı usb ye attım. usb açıp dosyanın üzerine gelerek fareyle sağ tıklayıp dosyayı çıkart diyorum.sonra usb uyduya takıp çıkartmış olduğum dosyanın üzerine gelip.ok basıyorum.ama uyumsuz dosya diyor. yani gene beceremedim.
teşekkurler yazılım için
slm arkadaşlar. bir süredir ans tv nin yerinde aynı frekans değerleri ile karadeniz tv çıkıyor nedendir? iyi seneler...next 2000 cıs super plus
slm arkadaşlar. bir süredir ans tv nin yerinde aynı frekans değerleri ile karadeniz tv çıkıyor nedendir? iyi seneler...next 2000 cıs super plus (soruma cevap verecek arkadaş yokmu?)
Uydu fuarında YILBAŞINDA (USB) li seride UYDU GÜNCELLEME başlayacağı yazıyordu bakalım yarın YAZILIM verilecekmi.
teşekkürler ustam deneyip bilgi vereceğim...iyi seneler
teşekkürler
merhaba arkadaşlar 31/12/2008 çıkan yazılımı, 2000 cx süper cihaza attım güncelleme alanımadı yazıyor. yardımcı olursanız sevinirim
mrb arkaadaşlar 31 12 08 yazılımını attım fakat açık olan nagralarda gitti ne yapmak gerekli? yardımlarınızı bekliyorum
next cx serisi usb den güncelleme yapmak için takınca kitleniyor ?
Alıntı:
KUCER ustat sağolasın evet dediklerin dogrudur aynen katılıyorum biz türk milleti olaraktan biraz sabırsızlık hepimizde vardır olsun ne yapalım idare edecez birbirimizi sabırla beklemesinide ögrenmek gerek böyle zamanlarda tabiki saglıcakla kal bol paylaşımlar gününüz neşelı geçsin yapanların da emegine sağlık next bu büyük işler yapar her zaman