Bu haftaki anketmizin konusu şu an gundemde olan hadisenin sarkısı sizlerinde düşüncelerini merak ettik size göre Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?
Anketimiz 7 gun sürecektir.
[mynet]258623/[/mynet]
Bu haftaki anketmizin konusu şu an gundemde olan hadisenin sarkısı sizlerinde düşüncelerini merak ettik size göre Hadise`nin Eurovision`da Türkiye`yi temsil edeceği şarkıyı nasıl buldunuz?
Anketimiz 7 gun sürecektir.
[mynet]258623/[/mynet]
abı super ya bızım camıanın en gozde ısımlerınden dumtek hem alaturka hem pop hem englısh ya tam not aldı benden.bu arada kosavalı hocam ozlettın kendını.
bence başarılı ama biraz daha duzeltme yapılmalı daha tam olarak hazır değil. muzık ve rıtımlerde daha değişik ve hareketlı tonlar seçilmeli.
Tek kelimeyle Süper Parça Tebrikler Hadiseye umarım ülke oyunlarına gelmeden kazanırız yarışmayı
güzeldi çok hemde hele birde aksesuarları orda bölümde baya döktürdü.:nod:
bencede başarılı muzık ve rıtımlerde daha değişik ve hareketlı kulağa hoş tonlar seçilmeli vede danscı kızlar eklenmeli biliyoruz şuan görücüye çıktı şarkı bizlerden tam puan aldı yolumuz açık olsun hadi hayırlısı diyelim
bende begendim........:wave:
ben kendi ana dilimiz olan türkçe olmasını tercih edertdim
enfes politik oyunlar olmasa süpürür 1...
Hadisenin bu parça ile derece yapacağını tahmin ediyorum
Ben de çok beğendim parçayı ama daha çok düzenleme yapılması gerekiyor. Örneğin oynayan diğer bayanlar bayağı sönüktüler. Parça daha bir canlandırılmalı. Şimdilik sıradan, mütevazi bir şarkı görünümünde.
Saygılar.
sandığım kadar iyi olmasada fena değil. hjadise zaten tamamen bir hadise :)
çok ta aman aman bir parça değil ama genede iyi sayılır
bende beğendim şarkıyı. inşallah politik oyunlar olmazda 1. oluruz.
güzel umarım başarıyı yakalr..
bence fena degil arkadaşlar
bence bir nomara şarkıyı seslendirende gerçekten mükemmel seslendiriyor umarım birinci oluruz ama yılbaşında hadise çok soğuk ve itici bir makyaj kullanmıştı çok soğuk esiyordu umarım eurovizyonda bilahire kendine daha iii ****i bir elbiseyle ve daha sıcak bir makyajla karşımıza çıkar saygılarımla aliharbiye
hallederiz hocama katılıyorum, keşke her ülke kendi ana dilinde parça yapsa, o zaman eurovision şarkı yarışması gerçek anlamına ulaşır, hadisenin parçası çok güzel kulağada hoş geliyor, birinci olacağınıda düşünüyorum ama bizim ana dilimizle "düm tek" kelimesinden başka hiç bir alakası yok daha fazla batı kültürü hakim kendi ana dilinde parça yapıpta birinci olan çok ülke var.
:45: :45: :present: :present: hadisenin parçası harika ve 1.liğe oynar ama şurda bir gerçek var.parçanın ingilizce olması,hadisenin şahsi parçası olsa sorun yok ama Türkiye Cumhuriyetini,Türk milletini temsil ediyorsan sözlerde resmi dilimiz Tükçe olmalıydı.dersenizki ne olacak canım,ingilizce her yerde geçerli o zaman resmi dilimizde ingilizce olsun,türkçede nostaljik bir dildi diye seçmeli öğretilsin.(bu işin latife tarafı,ALLAH dilimi,dinimi,bayrağımı başımdan eksik etmesin.)
güzel.iyi bir seçim.ülke oyunları olmazsa ilk 3 kesin derim.
hadisenin parçası güzeldi,ben beğendim.ama arkasındaki dansçılar çok pasif kaldı.işallah yarışmaya kadar kendilerini düzeltirler.en az ilk 3'e gireriz.
Bencede güzel :45:
çok güzel umarım 1.oluruz
beklediğim kadar güzel değil daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum ama yinede fena değil
:present: çok güzel olmuş kesin ilk üçe gireriz:45:
güzel bir şeçim hadisede hadise
:tongue: :tongue: :tongue: süper olmuş
herşey harika...
şarkısı çok güzel ayrıca ingilizce şarkıyı son derece iyi söylüyor..Hadiseye başarılar..
2010 eurovison yarışmasında EYLEM VEYA HEPSİ yarışsın..onlarda kesinlikler başarılı olacaklardır..
biz türkçe mi acaba konuşuyoruz.kendimizden şüphelenmeye başladım
mükemmel başarılar diliyorum.
bencede çok guzel ham şarkı hamde hadise
birinci olacagımız kesin
:clap2:: bencede çok guzel ham şarkı hamde hadise
birinci olacagımız kesin:s: :clap2::
Bencede güzel . başarılar diliyorum belki ülkemiz bu parçayla biraz daha tanınmış olur.
güzel bir parça ve iyi ritimler inşallah güzel sonuç elde ederiz
başarılar şimdiden ....
sertap erener birinci olduğunda sevinememiştim...
hadise de birinci olursa sevinemem...kardeşim türkçenin suyumu çıktı?
keşke türkçe olsa idi...
selametle
bende beğendim.
:present: İlk (2)'ye Gireriz, Yarışmaya Kadar Şarkıyı Biraz Daha Düzenleyecekler Bence, Hadiseye Eşlik Edenler Dahada Performanslarını Arttıracaklardır Umuyorum.Şarkının Son Hali Bence Daha Farkılı Olacak.Şimdiden Hadise'ye Başarılar Diliyorum En Büyük TÜRKİYE......
Bende beğendim.. Güzel olmuş inşallah derece alırız..
Hadise on numara bende .. fakat keşke parça türkçe olsa idi ,, beğenilicez diye ammada yabancılara özendik :(
Bence çok güzel
gerçektende güzel bi parça
danslar ve gerekli düzeltmelerden sonra eğer hakkımız yenmesse kesinlikle dereceye gireriz
bence iyi değil.bu işler vücut göstermekle,ingilizce şarkıya türkçe katmakla olmaz...
şarkı süper-müzik süper daha ne olsun kesin dalavare olmazsa ilk üçe girer
güzel
bencede süper olmuş bu parça ritim çok güzel bence 2009 eurovision un birincisi şimdiden belli TÜRKİYE VE HADİSE
şarkıdan önce ingilizcesi süper o yüzden şarkı cuk oturmuş
Şarkıyı 1 ci mesaja ekledim:)
türkiyeyi bundan iyisi temsil edmezdi tbrkler hadise süpersin eger oyun olmazsa dereceye girer
:wave: congratulations :) bence HADİSE de sarkıda harika arkadaslar yapmayın rimi rimi ley 'i unutmayın Elbette dilimiz dinimiz önemli ve vazgeçilmez Ama müzik evrenselse ve bu bir yarısmaysa ingilizceyi anadil seviyesinde bilen hadise tmmdır Seçimi yapanları kutluyorum
Biz taraf tutabiliriz onun için çok beğenmişizdir. Mühüm olan yabancıların nasıl düşüneceği.
gerçekten güzel tebrik ederim hadiseyi
boyle kaşerleri dinlemeyin türkçe rap sagopa kajmer gelbide burdan yak
güzel soylemiş umarım başarılı olurlar
Ermenistanın soykırımla ilgili bir parça ile katılması müziği siyasete alet etmeleri bizim açımızdan hiç de hoş olmadı. Zaten erovizyonda yıllardır bir çok kez karşılaştığımız Müzikten çok siyasi, bölgesel veya ırkçı tutumlarla değerlendirme yapılmasıdır. Bence erovizyonun bu anlamda bir önemi yoktur. Alınan sonuçlar gerçekçi olmadığını düşünüyorum. Saygılar.
beğendim
bu parçası da guzel ama gerçekten turkçe olsaydı daha iyi olurdu mesela delioğlan parçası eurovızyon için olabilirdi.
bencede güzel.hadisede bence de tam bi hadise...:present: