Kampanya Bitmiştir...
Printable View
Kampanya Bitmiştir...
bilgi için teşekkürler. sms benim pek işime yaramıyor diğer kampanyaları bekleyecegim.
arkadaşlar 13 marta kadar her gun bir kampanya olacak.
işinize yaramayan kampanyaya sakın zıplamayın. çünkü 3 hakkınız var.
ben sms kullanan biri değilim. ama kayıt oldum. 1 hakkım neredeyse boşa gitti.
Ona göre hareket edin..
sağol kardeş 500 kontur 25 konture çok işime yaradı valla
bilgi için tşkler ben hafta da 2 gün bedavadayım benimde sms işime gelmiyor
İlk 1000 kişi, günlük bedava 1000 MMS kazanıyor! 06 şubat günü kampanyası..
hazır kartlılara yok sanırım
Bilgi için teşekkür ederim haftada iki gün bedava zaten
06 şubat günün kampanyasında 1000 kişi halen dolmamıştır. Katılmak isteyen katılabilir..
Kayıt olan ilk 10.000 Hazır Kart'lı, 50 kontör karşılığında, bu gece 24.00'e kadar tüm Turkcell'lilerle 8 saat ücretsiz konuşuyor. 9 şubat günü kampanyası..( KONTORLU HATLARA ÖZEL)
Hemen kayıt olan ilk 10.000 Turkcell'li, sezon sonuna kadar Goller Cepte aboneliği kazanıyor.
beyler bugunun fırsatı birhafta mms bedava ayrıntılar turkcel.com. tr haberiniz olsun
ben üye oldum elinizi çabuk tutun sınırlı
Kayıt olan ilk 1000 faturalı, 1 ay boyunca 6 TL'ye gece konuşma paketi kazanıyor.
Bugunki fırsat guzelmiş
hazır kartlı oldugum için ben faydalanamıyorum dostlar faturalı olanlar yaşadı
Ben Beyenmedim Bugünki Kampanyayı. Daha Dorusu Ilk Günki Kampanya Ve 3000 Sms Olan Hariç Diğer Hepsi Beş Para Etmez..
bugün 3 aylık anadolu ajansı haber paketi hediye ediyor.
25 kontor kampanyası kampuslu olana fazla yaramıyor bence:) dk 4 kontor gittigi için
Kayıt olan ilk 1000 kişi günlük 1 TL internet paketi kazanıyor!
bilgi için saolasın kardeş işime yaradı
25 kontöre nasıl 500 alabilirim,bilgi verirseniz sevinirim.
İlk 2009 gnçtrkcllli 10 kontöre tüm Turkcelllilerle bugün boyunca 8 saat konuşuyor.
yaw arkadaş bu meret benim süper şifremi kabul etmiyor
türkcele üç defa kampanya için başuruda bulunanlar dirdaha faydalanmıyor haberiniz olsun arkadaşlar
Kayıt olan ilk 2009 gnçtrkçllli, tüm Turkcelllilerle hafta sonu sadece 20 kontöre konuşuyor.
İlk 2009 gnçtrkcllli, 5 kontöre bugün tüm Turkcelllilerle 8 saat konuşuyor.
forumda eskisi gibi Turkcelle ilgi alaka kalmamış sanırım. veya kampanyalar beyenilmiyor...
İlk 2009 gnçtrkcllli, 30 kontöre tüm Turkcelllilerle 7 gün toplam 56 saat konuşabiliyor.
dostlar kampanyalara nasıl kayıt oluyos linklere tıklıyom kayıt yerine girmiyo bi türlü sadece kampanya katılım kosulları çıkıyo nereye msj atıyos ne yazıyos bilgilendirirseniz sevinirim tşkr
bilgileriniz için Teşekkürler üstad
usta kampanya bitti ben daha hiç bir şey almadım iyimi.onu beğenme bunu beğenme vay anasına.
Basri bu neya 14000 kontor vay be:)
Kontor düşümünü süresini ögrenme *123*36# kare sanırım :)
Geç Kaldık
dün 3 hattıma 14000 kontör yani toplamda heryöne 42.000 kontör aldım.
cep 1 tarifeli vodafone hattımı arayıp ceparan kontörü kazanıyorum.
kazandığım cep aran kontörleri ile de turkcell hatlarımı arayıp arankazan kontörü kazanacağım.
42000/4=10500 dakika vodafonu arayıp 5250 cep aran kontörü kazanabilirim.
sonrada bu 5250 ceparan kontörü ile turkcell hatlarımı 5250 dakika arayacağım.
şu anda
2 adet turkcell - 1 adet vodafonu arıyor.
1 adet vodafone - 2 adet turkceli arıyor.
1 adet avea sınırsız faturalı - 1 adet turkceli arıyor.
grup yapıyorum.
8 telefon ful time arama yapacak.
nasipse hedef turkcell 12000 civarı kontör kazanabilmek.
bu turkcell ne kadar cimri adamlar iilik yaparken bile gunlu yapıyo. yapsana abicim soyle bi ay lık bi kanmpanyada millet oh bee dese ama nerdeee