arkadaşlar bende DM500 var makineden kumanda ile cccam 2.0.11 i indirdim fakat kanalları açamaz oldu ... ne yapmam gerek acaba
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
Printable View
arkadaşlar bende DM500 var makineden kumanda ile cccam 2.0.11 i indirdim fakat kanalları açamaz oldu ... ne yapmam gerek acaba
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
arkadaşım lutfen forum kurallarını okuyunuz konu başlığınız forum kurallarına aykırı olduğu için bu seferlık sadece değiştirdım bir daha konu açarken sorununuza uygun olarak başlık seçin.
porblmınıze gelınce ccam 2.0.11 ındırdıkten sonnra start ettınızmı ve ımage olarak ne kullanıyorsunuz.
uk dan mavi tuşa bas cam bölümünde ne gözüküyor bak sağ sol tuşları kullanarak cccam 2.0.11 üzerine gelip ok'le
konu başlığı için özür dilerim değiştirdiğiniz için teşekkürler .......
o dediğinizi yaptım fakat gene olmadı ... sistem gemmini sürüm 4.2.0
walla bende cccam 2.0.11 indidim sonrasında cam'i restart yaptım gayet güzel çalışıyor hiçbir problem (donmalar dışında)yok Volkan üstadım daha iyi bilir bu gibi sorunları sanırım yardımcı olacaktır saygılar.
genede teşekkürler hilmi bey ... volkan bey acaba server la alakalı olabilirmi gerçi addons tan hala görüyo listeleri ama ... şifreli kanalları hiç açmıyo
Arkadaşım cihazı nereden aldın?Kaya centerdenmi aldın ??? server kimin yani?
hayır istanbuldan bi dükkandan aldım ...
arkadaşım mavı tuştan ccam 2.0 .11 restatart et ve otomatığe al sonra cihazı bir fişten çek taka bakalım. hatılrmanyorum ama s 4.20 lerde varmı bilmıyorum ama sarı tuş ardından orda server card bilgilerı olacak ona baka bakalım kartlar gelıyormu olmazsa mavı tuştan ccam 2.0 .9 seç ve çalıştır bakalım açacakmı. sonuç olarak ccam değiştirince problem olmaması gerekır.
arkadaşım öyle yapınca kumanda karıştı birden tuşlar farklı fonksiyonlarda çalışmaya başladı ...
evet düzeldi kumanda sorunu teşekkürler arkadaşım ... fakat gene çözmüyor kanalları ... acaba server da problemmi var addons tan yükleme yapabiliyorum gerçi ama bilmiyorum çok fazla bi bilgim yok acıkcası ...
arkadaşım ccam 2.0.9 alın bakalım çözecekmı
onu artık addons ta göremiyorum 2.0.11 ve 2.0.10 var ...
arkadaşım sens addonstan ccam 2.0.11 indirdikten son ra mavı tuşa basıp blue panele giriyorsun orda hemen star restart cam ın uzerınde CCAM 2.0.11 yazıomu yazmıosa onun uzerınde ok yada kumandanın sağ sol tuşlarına basarak ccam 2.0.11 seç sonra ve sonra restart cam gel ve okle sonra cıhazın fişini çek ve tak açılması lazım.
anlattığın seyi yaptım arkadaşım biliyorum onu ama olmadı ...
pekı orda ccam 2.0.9 yokmu yada addons a gır orda downloadıkten ındırmeyı dene ama şöle bişi var ccam 2.0.10 falan sıl kı hafızayı bıraz boşalt ayrıca ccam 2.0.9 ındırırken bıttıkten sonra gelen uyarılara hepsıne yes ve ok dıyerek geç. ayrıca ccam 2.0.9 göremıyorum demişsin orda cam dosyasına gır ve all seçeneği olması lazım orda mutlaka olması lazım. bir bak baqkalım.
addons tan download a girdim oradan da Cam e baktım 2.0.10 ve 2.0.11 ve diğer NCcam filan var 2.0.9 yok arkadaşım ... Kusura bakma sana da fazla yük oldum arkadaşım ...
arkadaşlar servisine geri götürdüm ve server dosyasının silindiğini söylediler ve 6 ayda bir değişeceği için ve bende daha 4 . ayında olduğum için bu seferlik para almadan yaptılar ... yardımlarınız için teşekkürler tekrar ..
buyuk ıhtımal cfg dosyasınısıda yenıden ındırmışsın ve eskısını sılınce servet kayıt bılgın gittiği için kanallar acılmadı. herneyse bundan nsonra en azından cıhazın bır yedeğinı alda böle durumlarda en azından yedeği atarak gerı dönersın.
arkadaşlar dreeambox 500s 5ay sorunsuz kullandım 2 haftadır bi açılıyor bi açılmıyor pekde anlamıyorum lnb ayarı yok tak çıkar yapıyorum sürekli smartıda dijiyide izlemek için şimdi çalışıyor söküp öbürünü takıyorum daha ne eskisi ne yenisi çalışıyor 1-2 saat kapalı kaldıkdan sonra açılıyor zıkkım allah aşkına bi yardımcı olun...
5 aydır sorun yokdu 2 haftadır kafa yapıyor benle anten değiştirince kapanıyor bir iki saat sonra açılıyor tekrar anten değiştirme deneyince yine gidiyor kapatıyorum 2 saat sonra falan düzeliyor bune dir allah aşkına ?
cihazın adaptörünü değiştirin büyük ihtimal adaptörde sorun var.
Tşk. Denicem ışığı yanıp sonuyorrdu adaptörün zaten bellibi arızası vardı inşaallah düzelir...
cccam 2.0.11 yüklü ancak cccam info ya giriğimde MAIN e giriyorum bağlanılmadı diyor ne yapılabilir?
hocam adaptörüde değişdeim sorun devam ediyor.arkadaşda var aynı makinadan dreambox 500 s.ona verdim makinayı çalışıyor on numara,eve takıyorum çalışmmıyor,diğer çanağa geçince,tak çıkar yapınca gidiyor 2-3 saat sonra ya geliyor ya gelmiyor.internetemi sorun var acaba yoksa modem çıkışlarındamı bilemiyorum ama makinadada serverda da sorun yok test ettik. 2haftadır izleyemiorum yardım edin ne yapmalıyım allah rızası için maçları izleyemiyorum :(
Öncelikle kablo bağlantılarınızı kontrol edin. Birkaç nedenden yapar bu tip arızaları. Antenlerin iyi ayarlanmış olması. swiç seçiyor cihazlar ona göre swiçinizi değiştirip öyle deneyiniz. genlde bir uydudan diğer uyduya geçişlerde bu tip sorunlar oluyor. kolay gelsin.