pç min acma düğmasine basıyorum pç acılıyor ancak ekran beyaz vede
boot F12 yazısı sürekli olarak duruyor ve klavye de calişmıyor.(acaba pçmin beyni mi ölmüştür) yardımınız için şimdiden teşkkür ederim saygılarımla
Printable View
pç min acma düğmasine basıyorum pç acılıyor ancak ekran beyaz vede
boot F12 yazısı sürekli olarak duruyor ve klavye de calişmıyor.(acaba pçmin beyni mi ölmüştür) yardımınız için şimdiden teşkkür ederim saygılarımla
bios pilini çıkar 5 dk sonra tak
pç nın acma düğmesine bastıgımda dittt diye ses cıkıyordu önceden o ses bile yok artık
buna benzer bır olay benımde başıma geldı. harddıskı değiştirdik dzeldı.
işlemci ile fan arasındaki kremi silip yeniden kremleyip tak
işlemci neki münkünse fotograf ile göstterebilirmsiniz
Bu işlemcimizAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yalnız uyarıyorum başlığı bir daha bu şekilde açarsanız
direk olarak konuyu kapatırım
:rtfm:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1. Islemci soketi
2. Ram slotlari
3. Ide portu---> CD-ROM Yada Harddisk baglantisi icin
4. Ide portu 2--> CD-ROM Yada Harddisk baglantisi icin
5. SATA portlari Harddisk icin en guncel baglanti bicimi ( S ATA yeni genarasyon Harddisklerde kullaniliyor )
6. On panel baglantilari ( Front Control Panel Connectors )
7. Disket (flopy) portu
8. PCI portlari
9. AGP portu (Grafikarti icindir)
10. Dışaa açilan baglantilar paneli
11. islemci (CPU) fan baglanti noktasi
iki mesajınız aynı biri silinmiştir mesaj ve konu açerken kurallara uygun olarak açalım..
arkadaşım ram i çıkar açma tuşuna bas bip sesi çıkınca fişi çek hemen birde bunu dene ama saniyelik olcan bip sesi çıkınca hemen çekcen fişi yada power ı kapa
Arkadaşlar bende çocuğumun okuldaki arkadaşından getirdiği asus marka laptop var açılınca masaüstünde hiçbir işlem yapmıyor. araç çubuklarına gelşince devamlı ona ne deniyodu bilemiyorum hani takla atıyordu ya o devamlı çakılı kalıyo... Anlıyacağınız bilgisayar kilitli kalıyo hiç bi işlem yapılamıyo. Acaba format atmadan düzelirmi? Bi bilen varsa lütfen bilgilendirsin.
lütfen pc için yardım
İşletim sistemi dosyalarınız zarar görmüş olabilir
XP CD ile onarım yapmayı deneyin sorun giderilmezse eğer
FORMAT atın
Teşekkürler....bi deneyelim. xp cd ile olmuyorda. bu laptopun kendine özel clean xp cd si diye bi cd si var ondan başka xp cd si ile formatta atılmıyor. Bakalım o cd yi bulup deneyeceğim. İlginize teşekkürler...
ok saolun
Yardım Lütfen
Pç Nin D Bölümünde Bulunan Herşeyi 500 Gb Hafıza Aktardım Ve Geri D Bölümüne Aktarmak Istedim Ama 500 Gb Hafızaya Giremiyorum Artık Ve Usb Kablosunu Pç Takdugımda Pç Donuyor..nasıl Acabilirim Ve 500 Gb Attıgım Herşey Kaybolmuşmudur..şimdiden Merci
cevap verecek kişi yok mu yaww... 500 gb televiyyona ye takdıgımda içibdekileri izliye biliyorum ama pç takınca donuyor içine giremiorum
başka bilgisayarda deneyin bakalım bilgiler silinmiş mi
degişen bişi yok aynı acılmıyor ve pç görmüyor bile
harici diskinizde virüs taraması yaptırın bazen bu yüzden ulaşılamıyor
pc açılırken devamli f8 tuşuna bas ve çıkan sayfada güvenli kip aç düzelir
duzeldimi arkadaşım bios ayarlarını kontrol et eyer biliyorsan tabi....
hayır olmadı ve tv taktıgımda içinde dosyalara gire biliyom ama pç takdıgımda pç donuyor