merhaba bende dm 800 hd var bu cihaza hazır kanal listesi nasıl ve hangi programal yüklenir
Printable View
merhaba bende dm 800 hd var bu cihaza hazır kanal listesi nasıl ve hangi programal yüklenir
arkadaşım kanal listesi dreamboxedıt programı ile yuklenır programı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirsın programda turkçe dil yaması mevcuttur. yukleme şeklini birazdan resımlı hazırlayıp verecem. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. da hazır kanal listesını ındırebilirsın.Alıntı:
teşekkürler programı aldım deneyeceğim umarım başarılı olurum
dreambox 500 edit programı ile 800 yüklenmezmi
aynı programla buda olmazmı
bilgi icin tskler ama bu programın daha guncel surumu varmıdır yahut gerek varmıdır tskler
teşekkürler programı deneyeceğim
teşekkürler bu çalışmaya katkı vermek istiyorum
teşekkürler
teşekkürrrrrrrrrrrrrrrr
teşekkurler..
eywallah
güzel çalışma
:rockon: Eyvallah dostum işime yarar inşallah kanal listesini kaybettim yanlışlıkla. (:
zahmetleriniz için teşekkürler.
teşekürler umarım işe yarar
teşekkürler sağol
iyi çalışma olmuş tşkrler.
tesekkurler
Teşekkürler
Arkadaşlar, ben dreambox hd 800 prv modeli bir uydu alicisi aldim. Bulunduğum binada merkezi uydu sistemi var. Ancak hd yayinlari maalesef alamiyorum. Satiş yapan firma mdu 4 lnb cihazi ile görüntü alabileceğimi söylüyor. Ancak binaya sistem kuran firma da mdu 1 lnb kullandiğini ve kanal listesinin manuel girilmeswi halinde yayinlari rahatlikla izleyebileceğimi söylüyor. Dostlarimiza 2 sorum var.
1. Mdu 1 lnb ile gerçekten bu yayinlari izleyebilirmiyim ?
2. Kanal listesini manuel olarak uydu alicisina nasil kaydedebilirim ?
Cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim.
teşekkürler
teşekkürler
çok teşekkür ederim
tesekkurler...
Dreambox edit kurdum ftp den pc dosya aktar dediğimde baglantı hatası veriyor ne yapmalıyım
teşekkürler üstad
tessekkurler
sağol kardeşim ....
tskler
slm VOLKAN
senin gösterdiğin şekilde kanal yukleme yaptım yaptım ama yeni kanları yükleyemedim dostum.
bende DM 800 Hd PVR var ve merkezi sistem mdu 4 digiturk ve hotbird uydusundaki bir çok kanalı izliyemiyorum. erkranda sürekli kanal bulunamadı mesajı cıkıyor.
mdu 4 kanal listesini ve nasıl yukleyeceğim konusunda yardımcı olabilirmisin. şimdiden teşekürler.
emeğine sağlık kardeş
teşekkürler
emeğine sağlık...
çok teşekkürler
arkadaşım eline sağlık
tesekkurler
tesekkurler
teşekürler
teşekkürler
teşekkürler yararlı bir konu olmuş
yardım için tşk
teşekkürler
sağolasın..
çok saaol
dm 500s te kullandığım DreamBoxEdit programı ile dm 800hd pvr ye kanal listesi alamıyorum yardıııııım
Teşekkürler
Teşekkürler
tesekkürler usta
Bir dreamboxun ustundeki kanallari baska bir dreamboxa aktarmamiz mumkun mu? Favoriler olsun, kanal duzenleyis sekli olsun. Bu konu hakkinda bilgisi olan bir arkadasimiz varsa lutfen cevaplayabilirmi?
teşekkürler, tamda ihtiyacım olan şey..
Teşekkür arkadaşlar emeğinize sağlık.
saoll
güzel bir çalışma emeği gecelereden allah razı olsun
Bana guzel bir 800hdpvr orjinal cihaz için backup verecek olan varmı
teşekkürler