SENİN CANIN SAĞOLSUN.
Printable View
12.03.2009 saat 19:00 da Tüm kalbimizle Yanındayız CİM BOM BOM...
ilk maçıda d-smart veriyormuş öylemi?
vay anasına be trt alamadı şu maçın ihalesini:(:(
Ama hocam herkes sen ben gibi şanslı değil. ben her zaman Galatasaray maçlarını izliyorum. hangi kanal olursa olsun. ama izleyemenlerde var.şimdi iki maçta şifreli olunca biraz insanın zoruna gidiyor. Ne güzel arkadaşlarla toplanıyorduk, kocaman duvarda izliyorduk evimizde.
hotbirdde şifresiz yayın var sanoırsam değilmi?
Hamburg Galatasaray Maçı Hotbird ARD Das Erste Kanalında
ARD Das Erste 13 E Doğu Hotbird: Frekansı :11604 H 27500
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İstanbuldaki maç
19 mart perşembe saat:21.30 oynanacak olan Galatasaray-Hamburg 2'ci rövanş maçı ZDFkanalında
13 E Doğu Hotbird: 11054 H 27500 5/6
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Büyük maç bugun. umarım istediğimiz sonucu alırız.
ben trabzonsporlu olarak destekliyorum önemli olan vatandır. kim olursa olsun.............
2. dakika: Guerrero, Petriç'in koşu yoluna yerden bir pas attı ama top çok hızlı.
3. dakika: Maçın ilk şutu Hamburg'dan.Trochowski ceza sahası dışından kaleye vurdu, top üstten auta gitti.
8. dakika: Etkili geldik. Volkan sol kanattan müthiş bir bindirme yaptı. Yerden kale sahasına gönderdi, Kewell kaleye vurdu, top auta gitti.
bu maçta sanki eski bildiğimiz galatasaray yokta başka bir takım varmış gibime geldi
buda iyi değil bizim için inşallah ben yanılırım ?
15. dakika: Hamburg sol taraftan korner kullandı. Ön direğe kesilen topu savunmamız karşıladı.
iyi bir yerden frikik kulanıyoruz hadi gol gelsin dk17.
18. dakika: Galatasaray Lincoln'le çok tehlikeli yerden serbest vuruş kullandı. Lincoln'ün sert şutu barajdan döndü.
24. dakika: Maçta tempo biraz düştü. Golsüz eşitlik sürüyor.
25. dakika: Ani gelişen atağımızda Arda sol kanattan kale sahasına ortasını yaptı, Lincoln ayak uzattı ama topa dokunamadı. Topa dokunsa...
28. dakika: Kalemiz büyük tehlike atlattı. Trochowski ceza sahası dışından yerden topa çok sert vurdu. Kaleci De Sanctis topu mükemmel çeldi.
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool ayhan akman dk31
goooooooooooooooooollll ayhan akan dk:32
31. dakika: Galatasaray Kaptan Ayhan'ın golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 31. dakika: Arda sol kanattan pasını Lincoln'e attı ama Lincoln istediği gibi kontrol edemeyince savunmadan seken top Ayhan'ın önünde kaldı. Ayhan yerden kaleye vurdu, direğe çarpan top ağalara gitti. Ayhan'ın golü Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki 1000.golü oldu.
36. dakika: Golden sonra HSH Nordbank Arena'daki bamburg baskısı var
39. dakika: Lincoln sol kanattan nefis çalımlarla ceza shaasına girdi, yerde kaldı ama maçın hakemi devam dedi. Top ardından auta gitti.
42. dakika: Jansen sol kanatan ortasını yaptı, top farklı şekilde auta gitti.
45. dakika: Guerrero ceza shaası dışından kaleye vurdu, savunmamıza çarpan top kornere gitti. Sağ taraftan kullanılan kornere Guerrero kafayı vurdu ama top yandan auta gitti.
45. dakika: 1 dakika uzatma işaret edildi.
cimbom bu turu rahat gecer iyi oynuyorlar
malesef gol yedik dk49 1-1 oldu
51. dakika: Volkan Yaman sol kanattan sert bir orta açtı. Herkesi aşan top taca gitti.
52. dakika: Müthiş bir gol kaçırdık. Nonda kaleciyle karşı karşıya kaldı, aşırtma bir vuruş yaptı ama top üstten auta gitti.
62. dakika: Guerrero sağ kanattan ortasını yaptı, Hakan'a çarpan top taca gitti.
67. dakika: Hamburg tehlikeli yerden orta açtı. De Sanctis topu çıkardı. Seken topa Benjamin vurdu, top üst direkten döndü
70. dakika: Galatasaray tempoyu düşürmek için kendi sahasında top çevirdi.ama baya atak yiyoruz
72. dakika: Petriç, Jarolim'in koşu yolan bir pas attı ama top hızlı olunca doğrudan auta gitti iyiki gitti.
inşallah bu maçı alırız.
skor bence guzel.. bordo gibi yapıcaz onlarıda :)
Aslanlarım benim bu iş Alisamiyende biter.:yahoo:
emöreye gösterdiği kırmızı kart ve son dakikada vermediği gol nedeniyle tüm küfürleri hakeden hakeme ragmen biz alisamiyende güleriz
tebrikler
Haksız kırmızı kart (emre aşık)
Verilmeyen gol. (umit karan)
verilmeyen penaltı (lincoln)
ve takoz gibi (Nonda)
BU İŞ SAMİ YENDE BİTER DEDİK.
SIRA GELDİ BU İŞİ BİTİRMEYE.
İLK MAÇ 1-1 BİTTİ.
HAYDİ ASLANLAR YEYİN ŞU HAMBURGERİ.
KOLALAR BENDEN :)
Baldemir den alıntıdır :
Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Hamburg ile oynayacağı oynayacağı rövanş maçını yayınlayacak kanallar:
Tarih: 19 Mart Perşembe 2009 :
Galatasaray-Hamburg
Saat: 21.30
Stat: Alisamiyen
Kanal: ZDF (Şifresiz)
Frekans:
13 E (Doğu) Hotbird: 11054 H 27500 5/6
19.2 E (Doğu) Astra (1L); 10964 H (Analog)
19.2 E (Doğu) Astra (1H); 11954 H 27500 (3/4)
Kanal: Direct 8 (Şifresiz)
Frekans:
13.0 E (Doğu): Hotbird: 12539 H 27500 3/4
19.2 E (Doğu) Astra 1L: 11538 V 22000 6/6
İki tane şifresiz kanal, iyi seyirler.Galatasarayımıza yürekten başarılar...:wave:
bu gün bu maçı alacaz başka yolu yok
zayıf defansımız ile golde yeriz, akıllı ileri adamlarımızla golde atarız.
buda demek oluyorki çok zor olacak maç.
golsüz beraberlik bize yarıyor. ama 2-2 gibi gollü beraberlikler ve her türlü malubiyet hamburgere yarıyor..
kısacası gol yemezsek rakibi eleriz..