12.c1.a5 kaon stream yazılım varmı :) stream yüklemem lazım recevere ama bulamadım bi yardım ederseniz sevinirm :)
Bide ona uygun kanal listesi verirseniz :) iyi olr:clap2:: :rant:
Printable View
12.c1.a5 kaon stream yazılım varmı :) stream yüklemem lazım recevere ama bulamadım bi yardım ederseniz sevinirm :)
Bide ona uygun kanal listesi verirseniz :) iyi olr:clap2:: :rant:
usta saolasında k.bakma ama ben yanlıs istemişim be :( kaon yazılımı verebilcenmi :( su kanal değiştirme yeri çok büyük onu sevmiyorum :(
bi bakabilceniz mi :(:(:(:(:(:(
arkadaşım sunny bölümünü araştırın önemli konularda olması lazım kanal listesi
arkadaşım cıhazında uydularda dısegc ayarını yaptınmı.
evet ayarlı :S ama olmuo :S
taratıyorum 1 kaç kanal cıkıo azeri tv ses tv falan başka çıkmıyor :(:(:(:(
arkadaşım elle tp taramada network arama frekansı olan 12731 Dı***(Vertıcal-13v) 3333 değerlerını gırıp şebeke açık konumda aratma yapıyormusun.
onu nasıl yapcaz :(
arkadaşım menuden turksatı işaretle sonra yeşil tuşa bas ardından sınyal olmayan bir freknas uzerıne gel onuda işaretle ve sarı tuşa baz ordan sağ sol yanı ses açıp kapama tuşları ile usttekı seçeneği duzenleye al ve yukarıda yazdığım değerlerı gir son ra kayıt et. sonra bu gırdığın freknsı seç yanı işaretle ve ardından kırmızı tuşa bas ve şebeke aramayı açık konuma getır ve aramayı başlat.
senin dediğin şekilde yaptım ama bi türlü olmuyo... . :(
şimdide animasyonlu yükledim ama onunda kanal listesini tutturamadık :(
dediğim şekilde olması lazım arkadaşım ama sen yınede bır ayarları kontrol et.
evet arattırdım buldu hepsini ama çekmiyo:(
arkadaşım bulduysa cekmesı lazım söle bir şey var. cıhaz bulduğu kanlları en sona atar sen yeşil tuş urdan sadece turksatı seç ve en sodakı kanlları bak bakalım.
uydu bi kapatıp açam dedim 31 kanal kaldı usta :D bitek türksat tanıtım çekiyo diğerleri sinyal yok :(
Thor'u Sakarya'dan 90 cm paslı çanak, 0,4 db lnb ile arıyorum. Bulamıyorum. Tam 4 saat uğraştım. Yok.... Anında bulunabilen uydular. Türksat, hotbird. astra 1kr fazla uğraşmadan anında buluyorum. Diğer uyduları bulamıyorum. (Sirius, thor, eurobird vb...uydular). 3 uydu dışında fazla uğraşmadan bulunabilecek uyduları sıralarsanız sevinirim....