dogudaki arkadaslara kolay gelsın roj ve mezepotamya kanalları 9 dereceye gecmıstırr bugünkü montajlarımda bu uyduyukullandım ıyı verım aldımm
ilgilenen arkadaslara tavsiye ederim kolaygelsın
Printable View
dogudaki arkadaslara kolay gelsın roj ve mezepotamya kanalları 9 dereceye gecmıstırr bugünkü montajlarımda bu uyduyukullandım ıyı verım aldımm
ilgilenen arkadaslara tavsiye ederim kolaygelsın
Uydu üzerinden yayın yapan Kürt televizyonu Roj TV'nin frekansları 1 Nisan 2009 itibariyle değişiyor. Mezopotamya Broadcasting, Hotbird uyduları üzerinden yapılan ROJ TV ve MMC yayını uydu frekanslarının daha kaliteli bir yayın için değiştirileceğini duyurdu. Duyuruda 'yayınlarımız yeni uydu üzerinden daha çok ülkede ve daha iyi bir kalite ile izlenebilecek' denildi. Frekans değişikliğinin aynı zamanda Türkiye ve İran'ın yayın sinyallerini engellemelerine karşı bir tedbir olduğu da kaydedildi.
Buna göre Roj TV ile MMC, 1 Nisan 2009 tarihine kadar iki uydu üzeri yayın yapacak. 1 Nisan 2009 tarihinden itibaren ise yayınlar yeni uydu üzerinden devam edecek.
Gözümüz aydın ne diyelim :)
uydu işi yapanlara ekmek parası cıkar :)
defol gitsin pkk kanalı zaten :mad2: bu
işim olmaz bunlarla..istediği yere gitsin
çok iyi olmuş trt 6 açılınca düzenleri bozuldu
iyi allah şukur işler biraz acılır bu kırızde roja teşkur
Cehennemin dibine gitsin gelişi olmasın.
2. mesajda frekans bilgileri var lütfen yetkili arkadaşlar kaldırsın mümkünse tamamen silsin konuyu
Arkalarından bi tas su dökün arkadaşlar. Bizler ne kadar bağırsak, çağırsakta hala sürünün Avrupa sorumlusu zevata hala bizim vergilerimizle emekli milletvekili maaşı veriyoruz ya! Ona yanarım.
Saygılar.
inşallah komple gider...:8[1]:
:mad2: bu tür terorü destekleyen kanalları neden forum da takip edersiniz bilmem ki
bu habermi şimdi bu kanal ve benzeri hakkında bilgi verilmesi bile ayrı bir suç unsuru teşkil eder ne diyim şimdi kutlamamı yapalım?.......
arkadaş konuyu net olarak yazarsa daha iyi anlarız kucer06 ustaya katılıyorum