selamlar..
sayılı saatler kaldı maça..
kazanırsak kadıköyün göbeğinde atarız turumuzu ne dersiniz arkadaşlar bu maç ne olur_?
selametle..
Printable View
selamlar..
sayılı saatler kaldı maça..
kazanırsak kadıköyün göbeğinde atarız turumuzu ne dersiniz arkadaşlar bu maç ne olur_?
selametle..
fenerbahce bu maçı almak zorunda.fenerbahce galip gelir derim...
Vallahi bir GS li olarak kazanmayı isterim tabiki ama iyi ve futbola yakışır bi maçolmasını diliyorum
Zor dostum zor. Cim-Bom bu maçı alır.. "Fiesta73":puah: :puah: :puah:Alıntı:
safrannext Nickli Üyeden Alıntı
galatasaray bir şekilde bu maçı almak zorunda ben inanıyorum ve güveniyorum takıma..
fenerbahçedaha hırslı olacaktır ama neticedemaç sahada oynanıyor biimkier biraz sopguk kanlı olurlarsa maçı raha alırlar..
selametle..
slm arkadaslar gs bu macı alacak baska yolu yok yoook ama ıyı oynayan kazansın temennımızdır buda kavga laf dalası olmasın dostluk ıcınde gecmıs
bu sefer işiniz zor dostum bu maçı alacaz artık
hayırdır cimbomlular artık şikeden falan bahsetmiyosunuz...sebebini ben söyliyeyim çünkü fenerbahçe yenildi dimi...
fenerbahçe yenince şike var yenilince şike yok :smiles10
Yaaa sen daha konuşuyormusun? Hakemleri bile kızdırdınız. Onlar bile yeter biraz da biz olmadan maç kazanın dediler. ve sizden desteklerini çekince de anında 5 yediniz.:puah: :puah: :puah: olm dersleinden valkit kalırsa MSN. ni aç da sohbet edelim. "fiesta73"Alıntı:
Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı
Galatasaray bu maçı alaçak durum onu gösteriyor.Fenerbahçe de bir durgunluk var.Galatasarayın bunu iyi degerlendirmesi gerekiyor.
Alıntı:
safrannext Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşa katılıyorum sabahlara kadar şampiyonluk kutlamalarına katılıcam
fb nin kesin kazanması lazım
tşk.:clap2:
Valla gsli olmama rağmen gs nin şansı çok zor:(:( :( :(Alıntı:
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
ya hala içinizde şüphe var:(
ne şüphe ediyorsunuz galatasaray elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olacak merak etmeyin..
bu maci cimbom alir.........
alacaz bu maçı alacazz...:smiles10 :puah:
dostum cabbari göreceğiz bakalım ne olacak az bir zaman kaldı elleri sallatmayız biz kadıköyde o zor biraz :smiles10Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
bu maçı cimbom %1500 kazanır
bencede gs şansı daha yüksek alırız yada berabere biter diyorum
bütün forumlarda söylüyorum burdada söylüyorum topun canı vardır kardeşim kimi isterse o kazanacak biz burada ne desek boş yeterki kimsenin burnu kanamasın hepimiz kardeşiz
sevgiler.....
coemar..Alıntı:
COEMAR Nickli Üyeden Alıntı
sıkıntı çöktü sevgili fenerlilerin üzerine değilmi:):)
artık bu işin dönüşü yok artık g.a.l.a.t.a.s.a.r.a.y bir şekilde şampiyon olacak..
selametle..
dostum bi şekilde doğru ama ne şekilde sahada değil galiba :033102smile_1_prv: :smiles10Alıntı:
Bir beşiktaşlı olarak galatasarayın yenegecini zannetmiyorum fener alır gibi geliyor hislerim kuvvetlidir
patron hislerinle aranı sıcak tutmamaya bak:puah: :puah: :puah:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
gecde olsa hak ettiğimiz terdeyiz kimse bunun aksini idda edemez.
abi şampiyonluk bu senede fenerin vazgeçin siz bu sevdadan :smiles10Alıntı:
:( :( :( belki yenemez:)Alıntı:
yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı
burası galatasaray topiği beyler dikkat edin bizim mıntıkadasınız....
az kaldı bu akşam ak kara belli olacak eger gs kazanırsa kesin şampiyon eger berabere kalırsa büyük ihtimalle şampiyon meglup olursa yinede şansı var..
selametle..
İyi tahmin etmişin be cabbari kesin biri olacak:puah: :puah:Alıntı:
iyi olan kazansın derim ama fb kazanırsa bence rekabet iyice kızışır
bencede kızışır aslında zevkli bile olur 2 takımda çok hırslı hayırlısıyla şu akşam bir olsa:)Alıntı:
levo70 Nickli Üyeden Alıntı
:occasion14: gönlüm cimbom dan yana fakat iyi olan maçı alsın fair-play ve dostluk kazansın.
galatasaray bu kez kadıköy şansızlığını yener. maçı da 2-1 alır
Kışkırtıcı ve tahrik edici mesajlar yazmayınız msj. editlenmiştir
hocam galatasaray-fenerbahçe degil
fenerbahce-galatasaray..
:( :( ne yazıkki 4-0 yenildik:(
Malesef :crashs:Alıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
hadi galatasaraylılar geçmiş ola galatasaraylılara selamet olsun veya selametle:puah: 4 :pepper: 0:(
arkadaşlar bu mesajımı unutmayın fenerbahçe şampiyon olunca güncelleyecem :puah:Alıntı:
Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı
yaw ne oldu bu galatalılara ortada kimse yok:puah:
hangi galatasaraylı cesaret edip gelecek ki...4.0 dan sonra:puah:
bizler daima burdayız takımızı yalnız bırakmayız..
bu bir futbol oyunu iyi olan kazandı..
fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyoruz..
selametle..
dostum ne demiştim zor diye bak oldu bile neyse güzel maç oldu valla geçmiş olsun fazla üzülme sen çayları hazırla yanına gelince kritik yaparız seneye inşallah yenersiniz saygılar sana...:wave:Alıntı:
galatasaray şampiyon çünkü
1-trabzon feneri yenecek
2-beşiktaş kupada feneri yenecek (Kupa beşiktaşın)
3-biz beşiktaş ı yeneceğiz (lig bizim) (beşiktaş sen bizim herşeyimizsin)
4-fener bu moral bozukluğu ile 1 maç daha kaybeder
glu glu glu bir baba hindi bile bu sözlere güler
Lay lay lay FENERBAHÇE yine şampiyon
bi fenerli olarak ilk defa bi galatalıyı tebrik edicem oda sensın cabbari kardeş tebrikler fenerlileri tebrik ettiğin için :clap2:Alıntı: