Bu haftaki anketimiz yine gundemi 1 hafta meşgul edecek bir anket konusu.Size göre Derbiyi kim kazanır?
Anketimiz yorum ve oylamaya acıktır
Anket süresi Maç saatine kadar sürecektir.
Printable View
Bu haftaki anketimiz yine gundemi 1 hafta meşgul edecek bir anket konusu.Size göre Derbiyi kim kazanır?
Anketimiz yorum ve oylamaya acıktır
Anket süresi Maç saatine kadar sürecektir.
beşiktaş kazanacaktır.
lütfen ankette yorum yaparken polemik yaratacak cümlerler ve sataşmalar olmasın sonra konu çirkinleşip burda ağza alınmayacak kelimeler yazılıo ve bu durumda süreli veya süresiz cezalar uygulamak zorunda kalıyoruz. Lütfen yorum yaparken dikkatli olalım sonuç olarak bu sadece bir anket.
bence fener kazanır.2-1
çıkmamış candan ümit kesilmez %1 de olsa fener diyorum umarım öyle de olur
türk futbolu adına milad olması için bu söylemi kulandım yani sıvasspor a fenerin bir katkısı olmalı futbol sahalarında tabiki rakibini devirerek...
berabere dedim ama fb olabilir
Tabiki FENERBAHÇE
tartışmasız Beşiktaş kazanır 3-0:bangin:
fenerbahçe kazanır sivas şampiyon olur.
Fenerin yürümeye dermanı kalmamış norrmal şartlarda beşiktaş olur ama nede olsa derbi!!
beşiktaş kazanır şampiyon olur türkiye kupasınıda fener alır:45:
Kupada,şampiyonluk da BEŞİKTAŞ'ın.BEŞİKTAŞ maçı çok rahat kazanır bence 3-0
fenerliyim berabere biter 1-1
fener kazanacaktır
beşiktaş bu maçı farklı alır fenerde edu-lugano ve önder yok yani defans çökmüş bjk ninde en etkili yanı hücum hattı bu maç farklı biter :45:
beşiktaş kazanır diye düşünüyorum
Beşiktaşlıyım, maçı 1-0 Beşiktaş alır diye düşünüyor ve umuyorum.
fenerbahçe bu oyunla bu düzenle kazanamaz
Gönül istiyorki bjk. kazanır ama maç sonuna kadar belli olmaz bence beşiktaş daha avantajlı bekli,yelim ve görelim iyi oynayan kazansın
tabiki bende FENER diyorum
bir sifir olsun bizim olsun
dikkat ettimde fenere oy verenlere daha önce oy kullandınız diyor bence burada hile var her zaman derbileri fenerbahce alir hile olsada olmasada
bence bjk alır çünkü puan avantajı var takım oturmuş bir kadro allahdan bi kaza gelmezse maç bjk hemde 4-0
"Görünen köy klavuz istemez" derler Fener hedefini kaybetti Beşiktaş Şampiyonluk kovalıyor, sonuç tabiki BEŞİKTAŞ yener:wave:
ben fenerbahçenin son durumunu gördükten sonra bir fenerli olarak beşiktaş kazanır demek gelmedi içimden fener alır dedim ama iyi oynayan kazansın.:49:
Fb leliler cok ümitli ama bu maci Beşiktaş alir.
AMA ŞAMPİYON SİVASSPOR bi Beşiktaşli hatta hastasi olarak bu sene şampiyonluğu sivasin hak ettigini düşünüyorum
dilerim ki efendice bir maç olur kimsenin canı yanmaz fener benim icime doğuyor macı az farklada olsa alır türkiye insanları için her şeyin iyi olması dileklerinle slm.................
BENCE BJK tartışmasız bu maçı alır, alması lazım
Beşiktaş 1-0 alır
beşikltaş kazansın derim
Fenerbahce yensin Sivas spor kazansın :wave:
derbi maclarda kimin kazanacagi beli olmaz.tahminimce berabere biter ama
besiktas yinede 1 adim onde
FB faz yara almamak için kazanır
Karakartal =)
aslında beşiktaş daha yakın ama ben bir trabzonsporlu olarak fenerin kazanmasını istiyorum sivas şampiyon olsun diye
eh fener diyelim
fenerbahçe kazansın veya berabere bitsin türkiye yeni bir şampiyonla tanış:nod: sın tabiki svas
Beşiktaş kazanır.kazanamazsa şampiyonluk ümidi biter.
her ne kadar istemsemde Fenerbahçe kazansın diyorum yoksa şampiyonluk bizim için %1 e düşer (Gerçi İnönü biraz zor ama )
bence beşiktaş kazanır..
Bu mesajı yazmak için 10 dakikadır sayfanın açılmasını bekliyorum forumdamı sorun var adsl'demi bilmiyorum ama forum sayfalarının bugüne mahsus çok geç açıldığı aşına ewet arkadaşlar şimdide ankete gelelim belki inanmasınız ama futbol kültürüm sıfır ewet kocaman bir sıfır ankete katılmadım ama yorumumu yazıyım dedim ankete katılmayışımın sebebi ise malum futbol beni pek sarmıyor sağlıcakla kalın saygılarımla aliharbiye
Mutlaja Bjk alır alacaktır da
berabere biter
Son yıllarda hep gördüğümüz filimi bir daha seyredeceğiz...Tabiki FENERBAHÇE:45:
BENCE BEŞİKTAŞ KUPA HASRETİYLE YANAN FENERE KUPAYI VERİİR FENERDE MACI VERİR BENCE:present:
,
,
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞŞŞ
Evet şu anki durum nedeniyle beşiktaş favori gözüküyor. Fenerbahçe Aziz başkan ve genç aragones sayesinde son yılların en kötü takımı. herşeye rağmen bu maçta fenerin yenilmesi çok zor. Fener kazanacak.beşiktaş için en iyi sonuç beraberlik.
zorda olsa beşiktaş alır diye düşünüyorum.
ligde beşiktaş kupada fener alabilir
slm arkadaşlar bence beşiktaş fenere bırakacak avrupaya gitsindiye çünkü beşiktaş saten avrupaya gidecek herşeyini şanpuyonla oynuyor tabiki yorum benim kişisel yorumum herşey sahada belli olacak iyi oynuyan kazansın demi
beşiktaş banko...
Fenerbahçenin En Kötüsü Bile Yener. Beşiktaş:2 Fenerbahçe:3 Diyorum.
bir galatasaraylı olarak fenerin kazanmasını istiyorum,çünkü sivaslıyım ve beşiktaşın yenilgisi yiğidolara yarayacaktır.
Bu kadar kötü gitişten sonra mutlaka kazanmak için uğraşacakların düşündüğümden FENERBAHÇE maçı kazanır diyorum.
ben koyu fenerliyim ama bencede beşiktaş alır bu maçı beraberlik olmaz sanırım bizimkiler unu ellediler kalburu duvara asdılar eski bir ata sözüdür bu yani ligden pes dediler havluyu atdılar onların tek amacı kupayı almak için odaklandılar süperlig onların umrunda degil gibi oyun oynuyorlar bu oynadıgı oyunda canımı çok sıkıyor benim degil bütün fenerlileri üzüyor ginede iyi oynayan kazansın
fenerin aklı varsa lig maçına asılmaz zaten avrupa hayal olmuş beşiktaşın işi zaten şampiyonlar ligi ha 1,ci ha ikinci fark etmez fortis kupasını fenerbahçeye verelim çünki hem kupa hem lig beşiktaşımız kaldıramaz saygılar:45:
fener yenilsinde gerisi önemli değil.destekliyoruz kartalı
direk beşiktaş kafadan kazanır :45: :45: :45:
şampiyonlugun anadoluya gitmemesi icin anlaşabilirler diye geciyor aklımdan
vallahi ben beşiktaşlıyım sivas bu sene şampiyon olsun bizde ikinci olarak şampiyonlar ligine gidelim çünki sivas bileğnin gücüyle buralara geldi şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiler yenmedikleri büyük takım kalmadı bir fenere takıldılar fenerde bu sene gazoz turnuvasına katılacak bu gidişle:8[1]:
Bence Fenerbahçe tarihi bi hezimet yaşayacak. En az 4-0 ve üzeri diyorum.