Bu haftaki anketimizin Konusu Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildiniz mi?
Anketimiz 15 gun sürecektir.Düşünce,Oylama Ve Yorumlarınızı bekliyoruz
Printable View
Bu haftaki anketimizin Konusu Ekonomik Krızin Etkisinden Çıkabildiniz mi?
Anketimiz 15 gun sürecektir.Düşünce,Oylama Ve Yorumlarınızı bekliyoruz
ilk oylama benden olsun EVET birazda olsa iş ortamında rahatlılık geldi
:frown:ne zaman iş bulursam o zaman cıkarım .:(:(:(:(:(
Yalan yok ben gecen seneyi arar oldum.Ekonomide canlanma yok herkes beklenti içinde oldugu için
Valla arkadaşlar işsiz güçsüz olanlara Allah sabır versin. Birinci dereceden memur emeklisiyim. Birilerine istihdam oluşturbilirmiyim diye emekli oldum. Birazda özel nedenlerden dolayı. Benim alanım hemen istihdam edilebilecek bir alan değil. Kamu kurumu. Zaten alt düzey yönetici olduğum için dışarıdan istihdam mümkün değil. Kurum içinden yükselerek kadro doluyor. Benim krizim kişisel harcamalarım. Piyasadan direkt etkilenmiyorum. Dolaylı yollardan elbette herkes gibi etkileniyoruz. Tabiki kriz mağdurları olduğu gibi, kriz fırsatçıları da oluyor. Süpekülatörler. Avro seçimden önce neydi, şimdi ne?
krızin etkisinden kim çıkabildiki halen herkes etkisinde işçisi esnafı iş vereni piyasa hala çok kötü inşallah kısa sürede düzelir
malesef hayır her an ekmek teknem olan işlettiğim iş yerimi kapatabilirim:frown:
işte yok parada yok..
ya geçim derdi kriz olsada devam edecek olmasada kısacası kriz var ama ezelden beri ve ebediyen devam edecek...sulh&saygı
iş yok güç yok para yok
başbakanın kameralar nkarşısında yaptığı alışveriş herşeyi anlatıyor bence adam dış macunu alıyor fransızların ekmek bulamıyorsanız pasta yeyin esprisi gibi kriz teğet geçmedi çoğumuzun canı yanıyor ama bu işten karlı cıkan az bir kesimde mutlu
sanayiciyiz. Zaten herkez ödemeleri geciktirmek için bahane arıyordu. krizde bu tip insanların ekmeğine yağ sürdü.
ekonomik kriz bitmediki çıkalım krize devam
ben tekstil fabrikasında 11 yıldır çalışıyorum.Daha bu seneye gelene kadar hiç fabrikamızı kapttığımızı bilmiyorum.şubat ayında 1 aylık bir kapatma yaptık.sağolsun devlet 1 aylık maaşımızın %75'ini ödedi bize.şu an yine temmuz ayında 45 gün daha kapanacak.kriz en çok tekstil'i vurdu.
Ne Olursa Olsun Halimize Şükür Etmemiz Gerekir,Dünya'da Huzursuzluk Var tabiki Türkiyemizde bundan etkilendi ALLAH Herkesin İşini Rasgetirsin.İnşallah En Kısa Sürede Bu Durum Düzelir.
ark.kıriz aynen devam ediyor ve daha kötüye gidiyoruz,iyileşme malesef yok.
allah sonumuzu hayır etsin işimiz zor.
halimize çok şükür ama kolay kolay atlatamayacagız gibi
selametle
Malesef düzgün bir işim yoktu.Üstüne ekonomik kriz tuz biber oldu. işsizlik ülkemizde diz boyu:49
krizden çıkıp çıkılmadıgını teget geçti diyenlere sormalı
iş eskidendi kriz bitmedi devam ediyor:(
durmak yok yolsuzluğa devam......yaşasın acil kömür partisi.
ben hiç krize girmedimki
Kriz var mı, yok mu gidin kahvecilere bir sorun bakalım sizlere neler anlatacaklar. Adamlar bakkal defteri gibi borç defteri tutmaya başladılar. Bu defter, esnaf çayı için değil, normal müşteriler için tutulan defter. Sayfalar dolusu. Bazı arkadaşlar halimize şükür demişler. Hep şükürü biz söylüyoruz. Bir beyde şükür dese ya! Onların kapısından hiç şükür geçmiyor nedense? Bu şükürler hep garibanın, fakir, fukaranın ocağına yuva kurmuş galiba? Neyse gene de şükür, şükür.
Saygılar.
yılbaşından beri maffolduk çalıştıım yerden dogru dürüst maaş alamıyorum işyeri hadımköydeydi bayrampaşaya taşındı küçülme yoluna gitti 25 senelik sanatkarım böyle kötü kıriz görmedim hamdolsun teet geçiyor:(:(
Bu ankette evet oyu veren şu 37 kişiyi merak ediyorum acaba başka bir ülkede filanmı yaşıyorlar yoksa evet demelerinin altında partizanlıkmı var nasıl bu kadar tuzu kuru oluyorlar anlamak istiyorum bir türlü anlamak için ucundan tutabileceğim hiç bir şey bulamıyorum.
Valla ben dahada fazla hissediyom, Çünkü kıştı dedik bahar gelir işler düzelir ama nafile dahada berbat oldu. Başbakanda hergün çıkıp kriz bizi teğet geçmiş diyor utanmadan millet açliktan ölüyor
malesef bazılarının dediği gibi teğet geçmedi.belki geçti ben tam teğetteydim bilemiyorum.hayırlısı bakalım.dedikleri gibi durmak yola devam.one minute demeden devam...:))):bangin:
:present: usta sadece alkışlıyorum.ben kendi adıma söyliyeyim partizanı iki şekilde biliyorum.birincisi futbol takımı partizan ikincisi yabancı bir parça varya disco disco partizan....:) :8[1]:(espri olsun diye yanlış anlaşılmasın)
En son alınan uçak 62 milyon dolarcık
Pırlantanın kdv si sıfır
Araba vergileri düşürüldü
Lüx teknelerden alınan vergi oranları düşürüldü
birileri krizmi dedi Bizdemi Yok canım ne krizi yav
uçak alın pırlanta ticareti yapın, Araba alın,Çiflikler kurun çocuklarınızı Amerikada okutun.
Ben yapamıyorum hatta aç karnımı zor doyuruyorum eh oda benim beceriksizliğim olsa gerek
işten çıkarmalar değil işe alınmalar başladığı zaman ekonomik krizden çıkarız diye düşünüyorum
arkadasalara bir sorum var kriz neden var ne olduda krız var bana bir tane mantıklı bır sebep dıyemezsınız krızın sebeplerı sıyasetcıler degıl halk tır sunu unutmayın basımaza gelenler kendı ellerımızle yaptıklarımızdır...... aranımda kac tane esnaf var bılmıyorum soruyorum bu mıllet yemıyor içmıyormu gıyınmıyormu krız var dedınız kdv dustu sıfır oto bulanamadı bu nasıl krız sadece bahane krız var ben 32 yasındayım 20 senedır calısıyorum eskıyı hatırlıyorum iş olmazdı izine cıkardık paramızı alırdık ama sımdı durum ne krız var efendım parasız izin krız var dersın gıdıp çin malları alırsın ucuz dıye hiç düsünmesın bu mal ithal ucuz ya alırsın dusunmezsın kendı yaptıgın malı kım alacak dıye gidersin büyük marketlere butun alıs verısını oradan yaparsın hıc dusunmesın mahallende bulunan esnaf ne yapacak işte bunun gibi seylerı dusunmedık bu hale dustuk ve bunlar iyi gunlerımız ..... -
vallahi halkımız kriz yüzünden inim inim inlerken kriz sadece devlet büyüklerimizi ve vekilleri teet geçti maaşları malum en az vekil maaşı 8-ila 10, bin tl bağkur emekli maaşı 280tl kalkın siz karar verin kriz kimi teet geçer bunu halkımızın derin görüşlerine bırakıyorum saygılarımla:nono:::nono::
Kriz sadece çalışanları vurdu malesef
anketimizin suresi sona ermiştir