Kartalım benim bu sene inşallah iki kupada bizim.
tebrikler beşiktaş...
hakettik. alnımızın akıyla aldık bu kupayı. bir de lig kupasını alırsak otomatikman süper kupada bizim olur toplam 3 kupayla sezonu bitiririz.
beşiktaşı tebrik ediyorum.
tabi bu kupada aragonesın payıda var onuda canı gönulden tebrik ediyorum.
takımımızı kutlarım...
tebrik ediyorum Beşiktaşı bu senede hakettiler aldılar
Tebrikler Kara kartal..
umarım lig şampiyonuda olur BJK
yılın futboolunu oynayıp kupayı kazandılar tebrikler
selametle
karakartalı canı gönülden tebrik ederim.kimsede sivas şampiyon edebiyatı yapmasın arkadaşlar.karakartal şam pi yon.şimdiden hayırlı olsun.......
:present::present::present::present:
bnde fenerli olarak tebrik ediyorum bjk'yi bir an önce bu takımın temizlenmesinin istiorum böle ruhsuz futbolcular görmedim elin oğlu 17 yaşından real madridin kalesine geçiyo 21 yaşındaki çoçuk şans gelmiş eline sık kendini bişiyler yap ama yok tekrar tebrik ediyorum tello ve holosko süper oynadılar :)
Kim ne derse desin bu sene tüm kupaları biz alacaz ne fener nede cimbom sampiyon besektas karakartalım oleyyyyyyyyy the champıons besıktas
Kim ne derse desin bu sene tüm kupaları biz alacaz ne fener nede cimbom sampiyon besektas karakartalım oleyyyyyyyyy the champıons besıktas
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden?
Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...
- Bu 26 yıldır alınamayan kupa olayınıda yakında KPSS kitaplarında görürüz...
- Kupa Fener'i teğet geçti
- Bu kupa Fenerbahçeliler de görebilsin diye bir hafta boyunca gündoğdu meydanı'nda sergilendi.
- Liverpool için premier lig şampiyonluğu ne demekse bu kupa da fenerbahçe için o demek.
Soru: Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede...
(Çarşı usulü) Atasözü bu kapayı Metin Şentürk görür Fener göremez
- "kupa" yaz "1907"e gönder, Kayahan'dan "Bana yine hüsran, bana yine hasret var" melodisi cebine gelsin. .
Ayıptır ya çeyrek asır olmuş. Kupayı son aldığınızda SSCB diye bir ülke vardı, cep telefonu yoktu, televizyon tek kanaldı, netekim ressam Çankaya'daydı, küresel ısınma bilinmiyordu vs... Hatta rivayete göre dinozorların nesli daha tükenmemişti.
Tebrikler Beşiktaşım...