Arkadaslar Mrb;
Aranızda sunny cıhazla diseqc motor kulanan varmı?
Varsa hangi yazılımda kulanılıyor.
Printable View
Arkadaslar Mrb;
Aranızda sunny cıhazla diseqc motor kulanan varmı?
Varsa hangi yazılımda kulanılıyor.
ewet neredeyse tum yazılımlarda motor ve usals yazıları gorunuyor (ornek olarak nasıl bir clasicco menude DCW k e y menusu var fakat pasif kaliyor,oysa stream menude ki DCW k e y pasif değil) kısaca izah etmeye çalıştığım nokta sunny nin yazılımlarında motor ve usals yazıları mevcut ama sanırım sadece goruntu için var.
ne alaka arkadaşım benım bildiğim usals çalışıo zamanında kaon tabanlı hemco cihazda usals ayarladım gayette sağlıklı çalışıo. sunny lerde dıesgc motorlarda problem yok.
patlamaz arkadaşım.
sakın next alma bende 4 tane patladı
ayrıca motor alacaksan stab marka motor alacaksın.
ben nextti yıllardır takıyorum hic elimde patlamadı ayrıca birşey olsa 2 yıl garantisi var
bursa gibi bir yerde rüzgarın çanakları bir kağıt parçası gibi yırttığı bir ilde herşey olabilir. ben kendım bursa mesken de 6 katlı binanın üstüne 85 cm lik çanak monte ettim ayak kısmına kendi parçları hariç 2 destek taktım. ama çanağın yırtılacağını hesap etmedık bu kış çok şiddetli bir hafta geçmişti o rüzgarlarda çanağın sacının tutan göbekteki vidayerlerı hariç çanağın yuzde yetmiş beşi yırtlıp gitmiş.
bu ilde next ve goldmaster gibi dişlisi plastik olan bir motor kullanmak mantıklı değil zaten benim farkettiğim 90 lık çanaklarda dısegc motor gördum diğerlerinde çoğunda kollu motor vardı. arkadaş hürriyette oturuyormuş oradaki binalar fazla yüksek değil genel de de hep 2 katlı mustakıl evler var bir de hürryet biraz daha yüz ölçüm olarak aşağıda bir yer eğer çanağı kuracağı yerde fazla rüzgar almıyorsa olabilir. ama Stab gibi bir motor kullanmak en mantıklısı çünkü içindeki dişli aliminyum.