Arkadaşlar, SİRİUS uydusundaki AKTA VE MAX paketleri şu an fta yayındalar. Açık olan frekanslar: 12149-12265- ve 12341'tür. FreeX ve X Dream TVlerde açık. Bilgilerinize. İyi seyirler.
Saygılar.
Printable View
Arkadaşlar, SİRİUS uydusundaki AKTA VE MAX paketleri şu an fta yayındalar. Açık olan frekanslar: 12149-12265- ve 12341'tür. FreeX ve X Dream TVlerde açık. Bilgilerinize. İyi seyirler.
Saygılar.
sağol emmi eline sağlık
Bilgi için teşekkürler
Teşekkürler emmi.
persembe-cumaya denk getırmelerı bence reklamın dısındada bı kandırmaca..wıewler de aynı olayı yapıyolar zaman zaman...
aynen katılıyorum
ewt bunlar bile bile yapıyırlar
ustalar teşekkürler kesmeselerde flim izlesek
ustalar bi yardım lütfen mekan kütahya yazıyor istanbul olması gerekir bu yanlışlığı nasıl düzeltirim teşekkür ederim
cinsiyetide yeni farkettim erkek olucak
Alıntı:
arkadaşım bu yazdıklarının bu konu ile alakası ne neden buraya yazdın.
kişi bilgilerini ana sayfada ustte profilim yazan yere tıkla açılan menıde sol tarafta n istediğin bilgileri güncelleyebilirsin.
evet şu saat itibarıyla açık herkese iyi seyirler.
bilgi için teeşkkürler...sulh&saygı
Şu an da açık.Bilgilerinize.
Arkadaşlar, boş verin Cumasını, pazarını. Paketler gidinceye kadar ***fini çıkarın. Birde daha önce verdiğim SİRİUS uydusu kanal listesini alıcılarınıza yazarsanız açılan ve zaman zaman açılabilecek frekansların listesini verdim. Orda hepsi var. Verdiklerimin dışındaki frekansları silip tip aramayı kapatın. Aramalarınızda sildiğiniz tipler geri gelmesin. Ve her frekanstan bir örnek kanal bırakın ve ara sıra kontrol edin. Açıldıklarında diğerlerinide aratırsınız. Bilgilerinize.
Saygılar.
12-07-2009 tarihi itibari ilekanallar fta (şifresiz)
SİRİUS uydusundaki AKTA VE MAX paketleri şu an fta yayındalar. Açık olan frekanslar: 12149-12265- ve 12341'tür. FreeX ve X Dream TVlerde açık. Bilgilerinize. İyi seyirler.
vallah acıkken ben izledim pekte ***ıf almadım frexx ve ixdream icinse bosverın gitsin en guzelı evlenmektir
Teşekkürler arkadaşım
O paketteki BOOMERANG çizgi film kanalını unutuyorsunuz. TOM ve CERİ'nin maceraları az şey mi arkadaşım. Sen gitmiş nelere bakıyorsun!
NOT: Bu akşam üzeri gittiler kanallar, bende listeden silmiştim. Sonra BOOMRANG kanalına baktım tekrar gelmişlerdi. Ne iştir anlamadım ama neyse. Bilgilerinize.
Saygılar.
hala açıkmı kanallar arkadaşlar ?
Malum kanalların frekansı kapandı. Sadece 12265 H 27500 frekansı açık şu an. Bilgilerinize.
Sayggılar.
teşekkürler
Arkadaşlar, diğer iki frekans bugün sabahtan bu yana tekrar fta yayındalar. FreeX ve Xderam tvler filan. İyi seyirler. Bilgilerinize.
Saygılar.
evet free x ler açık
Şu an açık değil galiba kanallar ??