Arkadaşlar, DEM TV'de hergün gece yarısına doğru (23:50-55 gibi) süper filmler başlıyor. Kaçırmamanızı öneririm. Bilgilerinize.:45::45:
Saygılar.
Printable View
Arkadaşlar, DEM TV'de hergün gece yarısına doğru (23:50-55 gibi) süper filmler başlıyor. Kaçırmamanızı öneririm. Bilgilerinize.:45::45:
Saygılar.
bakalım.nasıl filmler
dem tv frekansı nedir
Evet üstadım güzel filmler oynuyormuş hakikaten bu akşam sihirli kutu diye bir film seyrettim.Teşekkürler.
Kuçer06 biladerim, sanırım bugün diğer kanallarda da iyi filimler olduğu için çocuk filmi koydular. Diğer günlerde hakikaten kaliteli filmler izleyebilirsiniz. Çünkü ben izliyorum hergün. devamlılığı olunca konu açma gereği duydum. Bilgilerinize.
Saygılar.
bu sabah ta 3 10 to yuma filmi vardı.çok güzel kanal.devamını gelmesi dileğiyle dem tv ye teşekkürler.
Arkadaşlar, dikkat ederseniz film boyunca hiç reklam girmiyorlar araya. DVD'yi bir takıyorlar bitinceye kadar devam ediyor. Yani beş dakka arası bile yok.
Saygılar.
Teşekkürler paylaşım için.Kutlamak lazım Dem Tv yöneticilerini.
Bir flim için kim gece yarısına kadar bekler ki? Zaten yüzlerce kanal var.
Kardeş biz haberi paylaşıyoruz. İster izler, ister izlemezsin. Orası senin bileceğin iştir. Bin tane kanal olsa bile, böyle reklamsız kaliteli film yayınlamıyorlar.
Saygılar.
paylaşım için teşekkürler
emege teşekkürler.
evet emeğe saygı film boyunca reklam yok 2000 super usb li receiver lerle bas kayıta arşiv oluştur
teşekkürler
dogru dem tv hep güzel filmler cıkıyor ve dem tv hangi şirkete ait bilen varmı
teşekkürler. bu akşam fedai isimli polisiye bir film başladı. 24 dizisi başrülündeki keifer sutherland oynuyor ve desperate housewifes dizisindeki eva longoria oynuyor. bir tanıdık aktör daha var ama onun adını hatırlıyamadım. kaliteli bir film yeni başladı kaçırmayın.
Başroldeki, Michel Daglıs'tı. Bayağı gerilimli filmdi. Yeni bitti. Öğleden sonraları ise çocuklar için süper animasyon çizgi filmler oynuyor. Bilgilerinize.
Saygılar.
emmi teşekkürler.
film k.eyfine devam etmek isteyenler. tnt - gözü tamamen kapalı (tom cruise)
teşekkürler emmi kardeş paylaştığın için
1 Ağustos 2007'de kurulan DEM Medya, Türksat uydusunun 11996 V 26000 frekansından Türkiye dahil olmak üzere, Avrupa ve Orta Asya'da toplam 33 ülkede haftanın 7 günü 24 saat Türkçe konuşan topluluklara sesleniyor.
Açılımı "Dynamic Entertainment Media" olan DEM Medya Grup; televizyon, radyo ve internet kanallarıyla Londra tabanlı olmasının ayrıcalığını kullanarak tamamen tarafsız yayıncılık yapıyor.
Ana merkezi dünya ekonomi ve kültür başkenti olan Londra'da bulunan Grubun Londra stüdyolarının yanında İstanbul stüdyoları da bulunmaktadır. Avrupa standartlarında programlar yapıp halkın ufkunu açmaya ve aynı zamanda Türk Medyasına yeni bir yüz getirmeyi kendine hedef olarak seçiyor.
Çok geniş kapsamlı Radyo, Televizyon ve Online program içeriği bulunan DEM Medya Grubu her yaş grubuna ve sosyo-ekonomik kesimden insana hitap ediyor. Genç, yeniliklere açik, ilerleyici yaklaşımıyla, Türkçe konuşan kesimin isteklerini karşılıyor bu da DEM Medyanın kendisini geliştirmesini, güçlü adımlarla ilerlemesini ve hızla izleyici grubunun büyümesini sağlıyor.
bende uzun suredir izliyorum dem tv yi gercekten guzel filmler yayinliyor;;;;
dem tv bende sesi yok bırde gec acılıyor nedendır cıhaz foxuss..
sabah işe gittiğimden dolayı pek takılamıyorum ama en son seyrettiğm filmler işkence odası. boş oda. next.ve enson kristal kafatası avcılarıydı sanırsam biraz erken saate alsalar süper olacak bazen gündüz kuşağında öğleden sonra vizyondaki çizgi filmler oynuyor arkadaşlarada söylüyorum takılın diye
Bilgi için teşekkürler
arkadaşlar ben de izlemek istiyorum ama olmuyor;çünkü ses var görüntü yok redline 1000 pvr kullanıyorum,ilk başladığında açık yakalarsam devam ediyor,kanal değiştirip geri gelsem yine aynı sorunla karşılaşıyorum ve filmler için verdiğiniz bilgiyede ayrıca teşekkürler
teşekkürler bilgiler için...
çok teşekkürler...:45:
bırde su ses ayarını duzelseler cok ıyı olacak goruntu var ses yok......
bilgi paylaştıkca guzeldır tesekkurler
evet güzel filmler oynuyor ama dreambox kullanıyorum görüntü de karelenmeler çok oluyor ses sonradan geliyor
slm arkadaşlar bende şöle bir sorun var skystar 2 uydu kartım var ve dem tv yi izliyorum
ama sorun gpolmaster 9400 cı uydu alıcımda arama kısmında firekansları girdigimde sinyol
fakat kanal aratıgımda bulamıyor bunun nedenini bilen bana yardımcı olabilecek bir arkadaş
varmı.
cok güzel filim ler oynatıyorlar sansürsüz ve reklamsız.birde satleri.beli olsa süper olacak
çok saol :)
İzleyelim bakalım
sinemada tv8 tek geçerim diger kanallar haftanın yedi günü dizi verirken tv8 güzel filmler çıkıyor hemde iki tane peşpeşe hemde erken saatlerde.:present:
saatleri ve yayın akışı olmaması çok kötü. sürekli zap yaparken üzerinden geçiyorum kanalın ancak böyle yakalıyorum filmleri :)
ses gelip gidiyoryazılımdan olsa gerek
bugece bakacam bilgilendirme için teşekkürler
Bilgi için sağol