arkadaşlar bu hız tarifesine gecenler varmı hızlar nasıl test edenler varsa yazarsa sevinirim amacımız sonucta paylaşmak adına gercekleri ögrenmek:yahoo:
Printable View
arkadaşlar bu hız tarifesine gecenler varmı hızlar nasıl test edenler varsa yazarsa sevinirim amacımız sonucta paylaşmak adına gercekleri ögrenmek:yahoo:
evet ben geçtim tam olarak 8 mbp alamıyorsunuz 5 ile 6.5 arası mbp hıza ancak ulaşabiliyor yinede eskiye göre çok iyi saygılarımla
hocam sitelere giriş hızlar nasıl degişiyormu yoksa download yapmak içinmi hızlı sadece
her ikisine de yararı var
download baya iyi oluyor 1 dvd 30 dakkada ındırırsınız
arkadaşlar bende geçtim 8mbe ve santrale uzaksın dediler 2mbps ye geçirdiler ve 2 gün boyunca uğraştım.ne diyim çok siniriliyim telekoma.
ben geçtim vede çok iyi
sınırlı olanlar dikkat etsin çabuk iniyor diye kotayı geçebilirler
15gb tan sonrasına dikkat haaaaaaaa
49 ytl sanırsam ve de bu 8 mbps her şehirde veya her mühitte kullanılamıyormus varmı bu konuda hakkında bilgisi olan ?
bağlantı kesintilerine ve kopmalarla karşılaşabilirsinz...daha sonrada hızınız belli bir hıza sabitlenebilir..örneğin benimki 4 gb ile sınıırlandı..3.5 anca yapıyor..ha unutmadan eski bağlantınıza geri dönmek istersenizde geri dönüş yok...sorunları ve ttnetle telefon trafiğini göze alırsanız düşünebilirsiniz..
Arkadaşlar bazı yerlerde telefon kabloları cok kötü döşenmiş bazı yerlerde de santrallerde sorun var belli olmuyor santrale en yakın olan en güzel sinyali alır az araştırdım 8 mps değil isterseniz 88 mps yapın yine de sorun çözülmüyor 1. kablo problemi 2. santral problemi bence gecmeden önce santralle ilgili teknik servisle bir görüşün derim... Saygılarımla...
ben 8 mbps ye geçtim download hızım 117 kbps den 1.350 kbps ye çıktı bana bukadar hız yetiyor zaten
arkadaşlar ben 8 mbps ye geçtim fıyatta yükseldi 45.250 öduyordum bu ay 52.500 geldı
bende geçtim hızı çok güzel
devamlı şekilde mi 52 500 ödüycez bnde gecmeyi düşünüorum
vallah banada 52,5 tl geldi.nedendir anlamadım.reklamda 2 tl ödeyip gecebilirsiniz demislerdi.acaba bundan sonra 52mi gelecek.bilen yokmu.
buyrun arkadaslar ben 8gb kullanıyorum testleri veriyorum
1: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
2: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
eğer dikkatli bakarsanız ne olduğunu anlarsınız
bizim turkiyede internet nasıl olduğunu arasındaki 1 dk var test aralığı
bende 8 bit geçtim ama daha 1600 kbps yukarısını görmedim
Bende 8mb geçenlerdenim hızım 6 ve y mb arasında değişiyor gayet memnunum eskiye oranla tabi burda önemli olan şu deli gibi download yapıyorsanız bu tarife size uymaz ama yok benim gibi herşeyi indirmiyor araştırıp araştırıp önemli şeyleri indiiyor ve ay içinde kota takibi yapıyorsanız sorun yok örneğin ben windows 7 ultimate indirdim siteler arasında da istediğim gibiz gezindim ama kotayı aşmadım tabi tekrar etmekte yarar var ölçüyü bilenlere yarar...:D
3 4 gun önce 8mibt sınırısız tarifeye geciş yaptım
bugun aradılar telekomdan.
hattım 6mbite kadar destekliyormuş. 6mbite sabitlendi.
eyvallah dedim.
slm benimkide 8 mgb cıktı ama pc sapıtıtı hatım 5 gündür internetim yoktu yok bugün geldi oda sordum neden diye hızlı oldugundan hatınızı geriye cektik dediler internetim hala sorunlu neden se ben hala anlayamadım yanlız dikkat edin sınırsız da olsanız kota cabuk doluyormuş bilginize ondan sonra kota aşım üçretleri gelsin paracıklar dicekler ttnet genede dikkat bence:nono::
birazadaha ucuz olsa ben geçmeyi düşünürdüm. birde kota sınırlaması var tabikii
Kota sınırlaması caydırıcı , ben her ay en az 40 gb download yapıyorum zaten :)
Şimdi kulandığımız bağlantıda hergün sorun yaşıyoruz kaldıki
8mbite ilk gecen herkeste kopma problemli oluyor.
kiminin ksıa zamanda duzeliyor ama kiminin ne yazıkkki uzun süre hiç bağlanamadığı bile oluyor. bu gece bir arkadaşın hattını yaptık. geçtiği gibi modemi kapattık açtık 1 kere bile kopmadı... şans işte.
8 mbite geçtim 4 gb kotalı henüz fatura gelmedi
benim bilgim var ne yazıkki hemde acı bi tecrübe ile. bu tarifeye geçişi tıklayıp onay verdiğim anda dsl kesildi. ttnet müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntımı bildirdim. Hattımın bu hızı desteklemediğini ve yapılacak bi işlem bulunmadığını söylediler. 1 ay boyuncada tarife değiştiremeyecegimi söylediler. tam 1 ay boyunca internete bağlanamadım. :46:
Arkadaşlar 8mbit daha oturmadı.Üye olacak arkadaşların bağlantı mesafesini sorarak üye olmalarında fayda var.Eğer mesafe fazla olursa bağlantıyı sağlayamıyor ve kopmalar meydana geliyor.Bende 8Mbite geçtim mesafe 1200 ün üzerinde olduğu için günde 50 kere kopma oluyordu.müşteri hizmetleri hattımı değiştirmemi istedi bende bir ay sonra tekrar sınırsız 1gbta geçtim kopmalardan kurtuldum.kopma olazsa hızda bir sorun yok 700mb lık bir dosyayı 15 dakikada indirebiliyorsunuz.ancak hız ttnet tarafından garanti edilmiyor.rapid sitelerinden ise premium değilse müsaettiği hızda indirebiliyorsunuz.150-250 arası hızda.Bilginize, herkese kolay gelsin.
Slm yine Türk Telekomun kazık bir kampanyası afedersiniz ama eşşeğe semer vurmadan binmez bu telekom en pahalı net sadece Türkiyede!
bu 15 gb kota olayı da ne oluyor ben geçtim ama kotasız olduğunu biliyorum
Ben netlimitsiz pakete geçtim ilk 3 ay aynı 45 ödeyip sonra 49 ödenecekmiş ve limitsiz yorumlarda bazı arkadaşlar özellikle Hçakır ayda 15 gb kotalı olduğu için geçmedim demiş ikimiz aynı tarifeden mi bahsediyoruz eğer öleyse ikimizden biri paketi yanlış biliyor....
onun demek istediği 15 gb kullundıkdan sonra telekomun şöyle bi açıklaması varAlıntı:
-Hızlı İnternete Merhaba Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'ye kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.
Şu anda 19 ağustos itibariyle 25 gb olmuş download kaç la indiriyo dersen şu anda 750 kb oldu ama dün 1 Mb ile indirmiştim Idm ile fakat ben bu tarifeye geçeli 1 hafta oldu bu ayı etkiler mi bilmiyorum kesin sonucu önümüzdeki ay göreceğiz.Bu arada girne mahallesinde Efeken'te oturuyorum...
çok teşekkürler arkadaşım girdim test ettim ama bursa ve eskişehir var izmir yok sağlıklı oluyormu acaba test speet ben daha sonta ttnet in kendi sayfasında yaptırdım hemen hemen aynı çıkyor gerçi benim hattım 4096 ama görünen testte 3560 ve bugün öğrendim sınırsızlarda download ta 15 gb geçersen fiat farkı yok sadece hız 512 ye düşüyormuş
bursa serverinde 3560 çıkan eskişehir serverinde 3260 çıktı busitedeki testte
Bu ay gayet memnunum. Bağlantım ilk zamanlar kopuyordu. Ama şuan çok iyi. Maaşallah
Bu 24 aylık bir kampanya peki bu süre bitince ne olacağını açıklamış mı Telekom hayır yine kazığa oturtacak milleti!
bende 8 mb geçtim 15 gün kullandım sonra 2 mb ye düşürdüler telekomda sahtekarlığa başladı senin santral bu kadar destekliyo dediler peki 15 gün neden 8 mb geldi
haziran ayından beri kullanıyorum download hızı güsel ortalama 900-960 kb/sn ile indiroyor sayfa açımı genelde çok yavaşlıyor. uyuz ediyor beni :(
arkadaşlar ben tam olarak 8 mgbt kullanabiliyorum sayfa açma durumu eskiye nazaran birazdaha hızlı yarıyarıya farketti diyebilirim download hızına gelince normal download hızı saniyede 70-80 arası değişirken şuan saniyede 800 kbsila 840 olabiliyor yani 100 mb lık bir dosya indirmem 90-110 saniye kadar tutuyor ayrıca biri net kullanıyorum ha unutmadan aylık download 35 ila 45 gb arası değişiyor ama hızım hiç 512 kbs ye düşürülmedi ve faturam 2 sene sabit olmak koşuluyla 49 tl geliyor saygılar sevgiler