tp:12531 v 23340
kanallar.
actionstar.
comedystar.
cınestar.
axn ce.
n24.
doma.
invesigati discoverey
ve bi çok kanal daha aynı pakete eklenecek
not:nagravizyon sistemini kulanıyor yani kanallar açılıyor bilgilerinize.
Printable View
tp:12531 v 23340
kanallar.
actionstar.
comedystar.
cınestar.
axn ce.
n24.
doma.
invesigati discoverey
ve bi çok kanal daha aynı pakete eklenecek
not:nagravizyon sistemini kulanıyor yani kanallar açılıyor bilgilerinize.
güzel haber tşk arıyorum hemen..
kanallar digi tv nin flysatta öyle görünüyor
yer ankara sincan sinyal yok bende
ben denizlideyim ve bende var
teşekkürler. hemen ayarlıyorum.
konum izmir çanak 2cm.cihaz next sinyal %80
ben sakaryadan 210 kanal izllerken 120 kanala indi bazı frekanslarda sınyal yok slmlar
izmir 150cm çanak %33 sinyal
bu uydu antepten alırmı ve ne kadar canak çapı lazım bilgi verirseniz sevinirim
yer manisa 65cm ile aparat 3lü sinyal 100/85 alıyor tabiki antep için abat böyük olmasılazım
yer kocaeli çanak 90 lık thor odak sirius ta hemen yanıında
% 85 sinyal kanallar ok 5 aralık 2009* keyi ile halen açıktır saygılar.
bence 11785 tpdeki fishing tavelling yani balık türü belgesel yayın yapan kanal tamam bu degişmiştir ancak 210 kanaldan 120 ye düşmesi frekansdan deil.hassas ayarı yapması lazım arkadaşın şimdi 11900-28000 de %85 alsa bile 12723 deki sinyal kaç acaba %23 ü geçmez büyük ihtimal işte sonuç bu hassas ayar yapacak arkadaş.
Evet Arkadaşlar THOR Uydusu Özellikle Marmara Bölgesinden iyi Bir Ayarla Rahatlıkla Olmasa bile Çok Kuvvetli bir yağmur Yağmassa İzlenebilmektedir. Öncelikle Yapılması Gereken 11900 Frekans 28000 Symbol Polarite H den Bu uyduyu bulup Sonrasında En gerekli olan 12723 Frekansından LNB İnce ayar Gereklidir. Ben Nacizane 90 lık çanakla ister Offset olsun İster Parabol, 12723 frekansını 100/52 den aşağı düşürmeden Ayarlayabiliyorum tek yapmanız gereken bu frekans üzerindeki herhengi bir kanalda iken KALİTEYİ 100/52 ye çıkartmak. Fakat bunu yapabilmek için ister uydu bulucu olsun istersede Uydu cihazı, yeterki Yanınızda olsun kendi gözünüzle görerek bu işi kolaylıkla yapabilirsiniz.:45: