Ezel Dizisi Yorumları Buraya
Printable View
Ezel Dizisi Yorumları Buraya
Ben dun akşam izlemedim izleyen arkadaşlar yorum yapsınlar bakalım fragmanlardan guzele benziyordu
bence güzeldi çok kötü oyun oynasmışlar kumpasa getirmişler şimdi intkamının peşinde ÖLÜMDEN BÜYÜK İNTİKAM VAR
bende gayet güzel buldum selamlar
farklı bir senaryo bakalım diyer bölümleri nasıl olacak
çakma kurtlar vadisi gibi geldi bana
ben kurtlar vadisi hatasıyım.bu dizi ilk bölümü ile benden tam not aldı yani dizi iş yapar
tipik yeşilçam beni açmadı
konu itibarı ile ilgili farklı ve sürükleyici kurtlar vadisi ile bana göre bir benzerliği yok ikiside ayrı bir lezzet ama tabiki kurtlar vadisi ağır basıyor!
güzel senaryo,
ama bazı kopukluklar oluyor dizide..
izlerken sezdim biraz.
ama iş yapar.
ilk bölümü süperdi bakalım 2. bölümü nasıl olacak
selametle
ben bu adamın dizilerimi nedense çok severim hiç değilse polat alemdaroğlu gibi robot değil
Valla imirzalıoğlu'nu severim oyuncu yönü kuvvetli(polata 10 basar):) basri arkadaşın dediği gibi ilk bölüm biraz kopuk kopuk geçti ilerde toplarsa ***ifle seyredilir.
Asıl önemlisi atv de başladı yeni bir dizi kapalıçarşı tavsiye ederim çok kuvvetli bir kadro ve güzel bir senaryo bence iş yapar.
Dizi oturmaya başladı eskiye dönüş replikleri baya guzel bu dizide ömeri canlandıran kenan imirzaliogluna ne kadar cok benziyor :)
dün ilk defa tam seyrettim...çok güzel bir konusu var...çekimleride çok güzel...
seyrettirir...selametle...
çocukta ezelin sanırım
kesinlikle ezelin çocuğu ve bence bu çocuk için diğer adamla evlendi diye düşünüyorum yanlız ömerin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez dünkü konu akışı birden geçmişdeki olaylara dönüş gerçekten güzel ve izlenmeye değerdi
bu ömer denen cocuk nasıl öldü acaba onu merak ediyorum nasıl olduda ezel oldu tanıtımlarda ezelin yüzü sarılıydı estetik olmuş aam bunca mal zenginlik nasıl oldu hep merak ediyorum
Bu akşam yavas yavas herşey oturmaya başladı alışmıştık zelin ömer haline :)
Bu akşam salih kalyon hiç görunmedi nedense
güzel dizi..
Dizi tam surat devam ediyor:) filmdeki herşey yavas yavas otruyor
bu bölüm harikaydı tam bir orjinal senaryo çekilmiş bravo..
arkadaş tefo ne ayak dayınınmı yoksa alininmi adamı?
allll tefo ömer ilişkiside çıktı???
güzel yorum
yalnız her hafta önceki senelerden alıntılar yaparak diziyi renklendiriyorlar
fragman kandırdı beni ama ramiz dayı ayrı bir renk veriyor
arkadaşlar benimle aynı fikirdemisiniz bilmiyorum ama konu itibari ile şimdiye kadar yapılan en sürekliyici gizem ve merak uyandıran dizilerden biri dizide her an ne olacağını kimse kestiremiyor bir sonraki bölümü insan iple çekiyor
begenmedim
Gerçekten bu senaryoya oyuncu kadrosu o kadar iyi oturmuşki diziyi izlerken insan olayın içindeymiş gibi hissediyor kendini. Zaten Kenan İmirzalıoğlu'nun hangi projesi başarılı olmadıki...
senaristler iyi iş çıkarıyor saglam konusu var
dizi oturmaya başlıyor ben cede çok güzeldi
diziye behlül de katıldı dayının yiğeni dayının karısına asılmasa bari :D