bazı makinalar cw yi cözerek izlemeye başladı KAON TABANLILILARDA daha alt yapı yok siz düşünün KAONLARIN nekadar adi makina olduğunu ğüya dünyanın eniyi makinalarındanmıl ne iyisi be NEXT in altında inim inim inliyor:angry8:
Printable View
bazı makinalar cw yi cözerek izlemeye başladı KAON TABANLILILARDA daha alt yapı yok siz düşünün KAONLARIN nekadar adi makina olduğunu ğüya dünyanın eniyi makinalarındanmıl ne iyisi be NEXT in altında inim inim inliyor:angry8:
CW kanalları ne oluyor.Ben bilmiyorum??Ögrenelim
Bilirsiniz bilirsiniz...Craypto Work modülünün çözdüğü kanallar o da neyi çözüyor kanallarını...
@kınık Arkadaşım bir cihaz bir şeyi çözmüyor diye yerden yere vurmanın anlamı yok...eskiden ilk yazılımlar kaon tabanlı cihazlara gelirken çok iyiydi değilmi...o zamanda diğer o övülen markalar aynı bu şekilde isyan ederlerdi...geçmişi asla unutmayalım...hem yapılan işlem yasal değildir bana göre uzun ömürlü olmayacaktır...cihazınızı bu kadarda dövmenin yermenin anlamı yok...Sevgilerimle...
bir markayı kötülemek için konu açmanın anlamı yok bu yüzden bu konuyu fazla uzatmadan kapatsak iyi olacak sanırım
konu kapanmıştır
:angry8: ustalara bir lafımız yok millet CWile izlerken birşey yok biz de izlemek isteyince niye kızıyor sunuz BİZİM ELEŞTİRİLERİMİZ KAON yetkililerine gecmişte iyiydi kabul fakat hep gecmişlemi övüneceğiz biraz önümüze baksak olmaz mı millet aya giderken biz neye yaya kalalım dostlar
Sevgili arkadaşım...siteminiz kaon yetkililerine ise direk onlara ulaşmalısınız...birde cihazı yerden yere vurmaya kalkarsanız ve kötülerseniz o zaman müdahale yapmak zorunda kalıyoruz...isteğinizi talebinizi yazmanıza bir şey diyen yok ama cihazı kötülemeninde anlamı yok...sevgilerimle...
geçmiş ile övünmenin hiç bi faydası yok artık şu anki icraatlara bakmak lazım bence
diyelimki cw tüm modellere geldi...ama bence yararı yok çünkü adamlar nerdeyse 1 saat de bır şifre değiştiriyor...ozaman millet bıktık devamlı şifre girmekten diyecek...oyuzden bence cw nın gelmesı çözüm değil..bende 30400sky var cw seyredıyorum ama dun redlight ıtalıa kanalına 3 defa şifre değişti...bence cok anlamsız
bizim cihazımızda niye olmasın o sistemle calışan okanallar olmassa başka kanalmıyok sirüs uydusu verilir bakarsın yenilik yeniliktir herzaman için
Konu başlığını değiştirdim...Böyle daha güzel olur...
merhaba CW konusuna ek yapmak istedim. burada bence asıl problem su noktada ortaya çıkıyor: son kullanıcılar (bilinçli olarak bir markayı tercih edip alanlar) o markanın neler yaptığını bilerek alıyorlar. kimse simdi piyasadaki uydu alıcıları arasında (aynı düzeyde olanlar için söylüyorum) çok farklı olduğunu söyleyemez. bu nedenle bilinçli kullanıcı artık uydu alıcıları için bir nevi satış sonrası hizmete giren bu yasa dışı olaya bakarak uydularını alıyorlar. bu özelliklerin bu firmalar tarafından sağlanıp sağlanmaması bu anlamda çok önemli. simdi vahim olan konu su: burada ilgili firmayı herkes biliyor, bu yukarıda belirttiğim özellilere sahip ve gelecekte de bunların olacağına dair bir cihazı olduğunu söylüyordu veya ima ediliyordu. insanların isyanı asıl bu nokta. düşününsen bir bir yetkili satıcı sizin arkadaşınız hangi markayı önerirsin diyorsunuz, adam sundan dolayı su iyi diyor bunu al diyor, fakat 2 gün sonra marka o özelliklere sahip olmadığı anlaşılıyor, satıcı bayi arkadaşın düştüğü duruma bak.bir nevi adam yakınına karşı rezil oluyor.
ayrıca bu hizmetlerin aynı firmanın yeni kasalarına verilmesi ve eski kasalarına verilmemesi insandaki en önemli hislerden biri olan "adalet duygusuna" zarar veriyor.
özellikle sunu da belirtmeliyim, yanlışım varsa beni düzeltin, bu firmanın çıkarmış olduğu A'lı serilerle C'li seriler arasında hiçbir fark yok, sadece daha fazla satmak amacıyla can canlanmış kasaya sahipler. demek istiyorum ki teknoloji farkı da yok. simdi ben eleştiriyorum, arkadaşlarım eleştiriyor, mod arkadaşlar kızıyor veya bir kısmı bize katılıyorlar. ben ve diğerleri buraya fikir beyan etmek üzere birşeyleri paylaşmak üzere kullanıyoruz. sizde bilirsiniz Anayasaya göre herkes açıkça kanunlara aykırı olmadıkça fikirlerini beyan edebilir. yani bu bir suç da değilken bu firmayı kolladığınız hissini veren tavırlarınız NİYE? :angry8: kollamayın arkadaşım bizim yanımızda olduğunuzu söyleyin bize destek verin.sonuçta bu forumda bu sektöre para sağlayan satın alıcılar sayesinde işliyor. ben en derinden saygılarımı sunuyorum. bu arada sizden cevap vermeinizi de beklemiyorum.:smiles10 :smiles10 :smiles10
Bakın bu sorunuza tam pc de çok işlerim vardı konunuzu okudum sonuna kadarda hak verdim YALNIZ!! Tek birşey konu dışında.forumun sahibi benim asla sunny kaon firmasınıda desteklemedik yazılımlar çıkmayıncada eleştirdik.Neden sunny kaon forumu olduk yazılımı editleyen arkadaşlarımızın burada yazılım vermesinden dolayı bir nevi sunny kaon ibaresi yapıştı.Firmayı desteklemiyoruz ben sahsen sunny kaon firmasından bir kişiyi bile tanımıyorum,inanın buna .Firma yanlış yapıyorsa buna biz karışamayız.Yazılım yapmıyor diyede karalamak bize yakışmaz.Arkadaşlarımın uyarılar o yüzdendir başka neden de degildir..Alıntı:
hass Nickli Üyeden Alıntı
saygılarımla
Görüşlerinize katılıyoruz fakat bizim bir markayı tuttuğumuz onu kolladığımız kayırdığımız yok...ve kızdığımız yok istediğimiz eleştirebilirsin yetersiz göre bilirsin bunları dile getirebilirsin ama tutupda cihazı yerden yere vurmak ona haksızlık olmazmı...bizler her zaman son kullanıcıdan yana olduk...asla hiç bir firmayı tutmadık kollamadık...ifade özgürlüğü vardır bunun bittiği yerde başkalarının haklarına zarar verdiği yerdir...Üslup uydukça kötü kelimelere gidilmedikçe zaten her hangibir müdahalemiz itirazımız olmaz...bizler sizin yanınızdayız bizde elbetteki yeni yeni özellikler olmasını istiyoruz ve isteklerimizide firma yetkililerine vb gerekli yerlere doğru düzgün ifadelerle belirtiyoruz...Saygı vede sevgilerimle...
burası herkesin her şeyi paylaşabildigi bir bilgi platformu yanlış yapılmadan ve yanlı olarak bilgi vermeyen bir forum benim şahsen birçok forumda üyeliğim var ama sadece sunny yada kaon tabanlı değil değişik receiverler hakkında en sağlıklı bilgilere burada ulaştım yanlı olduğuna katılmıyorum.ama arkadaşında kendi fikirlerini yazması eleştirmesi çok güzel ve demokratik bir olgu...
arkadaşlar bıraz sabırılı olun bakarsınız iki gün sonra o da olur inşallah
arkadaşlar dediği gibi bircok şeti bende burada öğrendim fakat yeniliklerden yararlanmak bizimde hakkımız olsa gerek
Bu konuda haklısınız.Ayrıca bu konu ile acılan 3 konu birleştirilmiştir.Alıntı:
kınık Nickli Üyeden Alıntı
Bilginize
artık malesef sunny ve kaon cihazlar kendi sonlarını hazırlamaya başladılar polsatlarda başlayan yazılım gecikmeleri cw de devam ediyor bakalım önümüzdeki günlerde bizleri neler bekliyor saygılar....
ben zaten türkiyeden beklemiyorum juan espanyol ustadan gelir..yakinda
Stream üzerine...
arkadaşım sunny kadar kullanıcı dostu bir makina varmı bizleri modülden kurtardı ancak teklnolojiye yenik düştü ben de cihazı satıp taplin 1900 cı aldım starlaht tıda var süper cihaz cw önemli deyil benim için
Hocam,
cw harici kanallari acmak yasalmi peki ?
bu islerin hic biri yasal degil.
Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
doslarım birbirimizi kandırmayalım KAON TABANLI MAKİNALARTEKNOLAJİYE YENİK DÜŞMÜŞYÜR BU YÜKÜ KALDIRAMAMİĞTIR YANİ BİR COK KİŞİ makinasını değiştirecektir
ben bile trible dragonu düsünüyorum
bu chazı biraz tanıtırmısın arkadaşım trible dragonu teşekkürler
evet artık malesef ve malesef kaon lara elveda demenin vakti geldi gibi yapacak birşey yok adamlar paraya doymuş olmalı hepinize saygılar....
merhaba arkadaşlsr evet bu markalar:Taplin ,Akai, Atlanta, Satech şu anda çok tutulan markalar oldu cw özeliği ve polsatlar da geldi zamanında beğenmediğimiz markalardı. ne yapacan bekleyecen yada cihazı değişitrecen yada bir dragon modül alacan 3.41 ile cw oluyor opos bile yakında gerek kalmıyacak. iyi günler.
constant dw desteği yok kaon tabanlılarda onu diyor arkadaşAlıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
bazen redlight ve ***view paketi veriliyorya next plus lar için :033102smile_1_prv: :033102smile_1_prv:
dostlar istenirse kaon tabanlılarda da bu özellık verılır..başka cihazlarda da..ama sorun cw sistemının sık *** değiştirmesi..ve auto özellıgı olmamasından dolayı...şirketler pek sıcak bakmıyor...sonucta flash da boşu boşuna yer kaplıyacak....düşünsenize redlight kanalının ***ını yayınlıyoruz...cw desteklı cıhaz sahıplerı...daha ikinci pozisyonu göremeden *** değişiyor..:)
arkadaşlar yaptıgınız tartışmayı başından beri okudum ve anlam veremedim cw destegi olsa ne olacak arkadaşımızxın dedigi gibi zırt bırt şifre girilecek duracak daha gecen multi hergun *** degiştiriyordu ve herkez ben yuklemem bıktım gibi ibareler kullanıyordu cw keyleri bundan daha fazla şifre degiştiriyor o zamanda mak. kıracaklar galiba turk milleti her zaman malımda hepsi olsun kullanıp kullanmamak onemli degil mantıgında ben bile o mantıktayım malesef
valla doğru söze ne denir:033102smile_1_prv: :wave:Alıntı:
asker54 Nickli Üyeden Alıntı
Çok haklısınız.Benim cihazımda bile 9 eylul yazılımı var inanın buna yuklemedim bile.sadece sunny kaon tabanlı seri lere deneme amaclı atıyorum hergun birde *** girecem o uzun iş.sizlere tavsiyem redligt mı istiyorsunuz gidin abone olun 5 ***** kanal 6 aylık 60 ytl.ayda 10 ytlye geliyor.şifre falan ugrsaşmak zor iş:)Alıntı:
asker54 Nickli Üyeden Alıntı
sorun redligh degil ki cw hem ne alaka isteyen yazılımı atar istemeyen atmaz kardeşim yazılım desteginin bitmiş olması sizce nekadar dogru orjinal yazılım bile çıkmıyor malesef...
Malesef bu konuda haklısınız polsat yazılımları bile bir ayda çıkmıştıAlıntı:
batili Nickli Üyeden Alıntı
Yazılım vermeyen firmalara en iyi cevabı kullanıcıları verir.Alıntı:
batili Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar bu cw desteği sadece bir kanal için değil tabi, yabancı sitelerden takip ediyorum burda reklam vermek istemiyorum ve link çünki başka bir
sitede yaptım hemen bamlandık ama çok farklı kanalarıda açıyor. Malum forum kuralları. onun için şayet bu yazılım çıkarsa bir çok kişinin madi çıkarına engel olunacağından çıkmıyor gibi geliyor bana, millet kart vs.. satmak istiyor. Bu benim kendi yorumum ! Çok merak ediyorsanız arkadaşlar alın bir dragon modül ve 3.41 yükleyin aynı işi görür. hadi bye
Arkadaşlar,
Yukarıda yazılanlar, '' BİR BARDAK SUDA FIRTINA KOPARMAK '' tan ibarettir. Böyle gereksiz tartışmaların hiç kimseye bir faydası yoktur...
Şunu açıkça söylemek gerekiyor.Hiçbir şekilde büyük bir sürpriz olmadıkça CrpytoWorks emuya gelmeyecek kaon tabanlılara.Sorunun sebebini hepiniz biliyorsunuz bu yüzden ekstradan açıklma gereği duymuyorum.Constant Word için çalışmlara var ama bu olayın da tam oturmuş olmaması boşu boşuna yazılım gibi düşünüldüğü için pek de üzerinde durulmuyor.Uzun lafın kısası kimse CW için yazılım beklemesin...
Saygılar..