Digiturkte bu paketin içersinde başladı
Pakette olan kanallar ve frekansları
11554 H DVB-S/MPEG-2 27500 3/4 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
hani nerde TNT bizde çıkmıyo
GS maçı yayınlanacak dendiya hemen aldılar digiturke
Şu maçı bügün izleyelimde nereye giderse gitmekde serbestir
Tüm digitürk üyeleri kanal 999 da tnt kanalını seyredebilirler.Bu sabah saat 10.30 dan beri bu kanal numarasından yayına başladılar.Herkese iyi seyirler hayırlı olsun.Panathınakos-Galatasaray maçı bu akşam saat 20.00 de naklen TNT de.
bilgi için teşekkürler.
bizde 778 e kadar.999 u nasıl bulacaz.
Fener maçı ictimai tvde hem türksat hemde hotbirdde
Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayısı 778 diyo 999 yok doğal olarak TNT de yok nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardım lütfen :(
Beyler bizde suan Digitürk var ama en son kanal sayısı 778 diyo 999 yok doğal olarak TNT de yok nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim arkada$lar.Bu maç kaçmaz yardım lütfen :(
malesef manuel kanal giremiyorum ..öyle bi özelliği yok yeni almama rağmen son kanal 778 .. :S otomatik kanal taraması yapıyorum Cnn vs hepsi çıkıyor ama TNT yok :S
ben digiturk uyesiyim tnt bendede yok nasıl iş anlamadım servisi aradım tnt yok diyorlar??
dikattenizden kaçmış fxtede böyle oldu 1 temmuzda kanal yayına başladı ama kutularda 2 hafta sonra izlenmeye başlandı tntde ay sonunda gelir şuanda bazı üyelerde kanal 54 yayında ayrıca tnt kısa süre sonra şifresiz yayını kesecek karasal vericilerini ntvspora devredip sadece şifreli yayına geçecekmiş zaten dtde aile paketinden izlenebilecekmiş 999 kim uydurdu merak ediyorum
Uydurma falan değil arkadaşım bende hem digiturk hem d-smart var.Dün digitürkte 1.kanaldan aşağı indiğimde eskiden digiturk info olan kanalın tnt olduğunu farkettim.O yüzden tüm üyelere bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Zaten dün akşam maç saatinde şifreye geçtiği için maç izlenememiştir.
normal yayınlara şifre koydular
Arkadaşlar kullandığım cihaz 9.90 lık üyelikle alındı.Vestelin cihazı.DCR yazan.Ancak dün baktım 999.kanaldaki tnt kanalını kaldırmışlar.54.kanalda kanal biz vardı.O kanalı da kaldırmışlar.Tahminimce tnt kanalını çok yakında bu kanal numarasına alacaklar.Ama henüz diğer arkadaşların söylediği gibi bu 54.kanalda henüz bir faaliyet yok.Herkese iyi bayramlar.
yani normalde dt deki tnt maç şifrelense bile açıyomu
nasıl kesildi dt de olmıcakmı artık
Bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim ancak 54.kanal boş.Benim ki sadece bir tahmin 54.kanala çok yakın bir zamanda geçip yayınlarına devam edebilirler.Bakalım zaman neyi gösterecek.Bekleyelim ve görelim.
ekliceklerse eklesinler yeter artik, haftaya yine mac cikiyor o kahrolasi kanalda
Bu cihazlar nasıl cihazki bu kanalı manuel arattırmaya izin vermiyor anlamıyorum
bulabilinicek en ucuz, 5 kurus etmez bir cihaz, fiyati 5 lira filandir,
ama normalde kanal ekleme funtionu var ama digtiturk bunu kapatmis eklemek mümkün degil bunu bilerek ayarlamislar.
çatı antenleriyle izleyin mis gibi...:45:
ne mis gibisi kardesim, digital yayini gören birdaha analog izlermi hele TNT de kalite diye birseyde yok