D-Smart artık tamamen ücretli... D-Smart artık tamamen ücretli olacak. Yeni başlayan Giriş Paketi uygulamasıyla beraber D-Smart uydu alıcısına sahip olup, extra paketlerden birini almadan izlenebilen kanallar da ücretli hale getirildi. D-Smart'ın web sitesinde D-Smart uydu alıcısyla birlikte Giriş Paketi kanalları 1 yıl ücretsiz deniyor. Bu Giriş Paketi sisteminin eski üyeleri kapsayıp kapsamadığını ise bilmiyorum. Bundan böyle Movie Smart, D-Yeşilçam, PembeSmart, Eurosport, Fashion TV, Dream TV, Dream Turk, D-Max, CNN Int, Discovery Channel, Animal Planet ve D Çocuk kanalları da ücrete tabii olacak.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
26-09-2009, 21:07
Quaresma_12
ben böyle bişi daha sonra bekliyordum ama erken olmuş daha çok müşteri çekip öyle paralı olurlar sanmıştım ama yanıldım...
26-09-2009, 21:11
hagiwatt
hadi buyurun buradan yakın
böyle bir mantık olamaz
milleti usul usul çekip böyle tıkadılar yazıkki ne yazık
26-09-2009, 21:14
kullukcu
makineyi gördükçe nasıl böyle bir enayilik yaptımda aldım diye kendi kendime soruyorum Allah büyük en güzel cevabı verdi 3,750 milyarla verdi
26-09-2009, 21:18
CABBARİ
Alıntı:
kullukcu Nickli Üyeden Alıntı
makineyi gördükçe nasıl böyle bir enayilik yaptımda aldım diye kendi kendime soruyorum Allah büyük en güzel cevabı verdi 3,750 milyarla verdi
istedikelri kadar ceza yazsalar hikaye nasıl olsa ödemeyecek ama bu d-smart olayı hakikaten kazık oldu başlamadan çok uyarılar yapıldı ama ne dinleyen ne anlayan oldu demekki millette para çok
selmaetle
26-09-2009, 22:55
sercankolay
ben de babama nolur alalım diyodum babamda olum bunlar 1 seneye kalmaz kanalları şifrelerler dedi dedikleri çıktı iyiki almamışız ben şimdi alanlara acıyorum o makineyi at gitsin çöpe
26-09-2009, 23:01
pencere77
ilk alanlar ücretsiz izlemye devam edecek....
26-09-2009, 23:06
kucer06
Burada cıyak cıyak bağıran d smartı savunan digital necati'lerin sesi kesildi hiç birisinin artık sesi çıkmıyor nedense.
26-09-2009, 23:15
odemisligurkan
bastan ne olacagı bellıydı zaten hıc suprız degıl aksıne gec bıle kaldılar mıllet enayı oldukca
26-09-2009, 23:25
dilay11
bu insanları böyle yapan bizleriz bundan sonra yapılacak tek bir iş kalıyor zararın neresinden dönersen kardır kimse almasın onlarda minasıp yerlerine satsınlar
27-09-2009, 09:27
digital_52
yakında dogan holdik gidecek gibi
27-09-2009, 10:53
umut55
şimdi 2.el dsmart alsak bizde ucrestsiz izlemeye devam edecekmiyiz hiç bir ucret ödemeden .aktivasyon yapılıyor 2. elde acaba ucret isterlermi bide 2008 çıkışlı cihazlada 24 kanal acık 2. el alsak hala aktif olacakmı 24 kanal
27-09-2009, 11:49
cabbarrabcab
:46:Yine bi aydın doğan klasiği...hani bütün kanallar ücretsiz olacaktı,kesinlikle para alınmayacaktı...Milleti kandırarak para kazanmaya çalışıyorlar....:46:
27-09-2009, 12:11
ınka
bende ticari d smart aldım. HD makina 1260 tl. daha yeniden yenileme ücreti 1950 tl. oldu . Böyle giderse sürem dolunca bende iade edeceğim. Bu insanlara iyilik yaramıyor.
27-09-2009, 12:23
*-*trixter*-*
iyikine böyle bir hataya düşüpte d smart almamışım
27-09-2009, 13:18
fakara
almadım almıyorum kusura bakmayın alanlar da işte düşündüğünüzden.aydın doğan ın herşeyi kötü
27-09-2009, 16:06
adnanarkan
bu ilk değil arkadaşlar sansui free tv yi ne çabuk unuttu bizim insanımız.
27-09-2009, 16:10
f47xfenerli
al bı D-smart kendini şımart bu forumda dilimiz döndüğünce bayii olmamıza rağmen
çok uyarıda bulunduk alacak arkadaşları ama dinleyen kim biz yani ülkemizde başımıza gelmeden anlayamıyoruz malesef gerçek bu...
22-12-2009, 18:46
ülküdaş
vay benim memleketlim..yönetici sıfatıdınaki herkes kazıklamaya başladı...il cine5 olayı,daha sonra stardigital olayı,sonra digitürk ve şimdide d smart. milletin evi decoder çöplüğüne döndü. evet ilk d smart alnlar bir çok kanalı ücretsiz seyredecek ( ama nereye kadar o şüpheli) yeni alanlar ise içinde birtek discover belgesel kanalı olan ve 7 ayrı işe yaramayan kanalla ayda 11.90tl.kanal sayısı arttıkca fiyatta artıyor ..yeni alacak olanlar iyi kazıklanmalar diliyorum..bunlara vereceğiniz parayla sınırsız internet alın her şeyi bedeva izleyin hatta maçları bile ...bırakın smartı mımartı arkadaşlar ..nitekim biz gariban milletiz bu yahudilerin bizleri söğüşlemesine izin vermeyin arkadaşalar kimse almasın pişman olursunuz ...ben bu gün almaya gittim vazgeçtim...
22-12-2009, 19:03
airman06
Alıntı:
kullukcu Nickli Üyeden Alıntı
işte o parayı milletten çıkarmaya uğraşıyorlar;ne kadar sövüşlersem o kadar kar mantığı ile.
22-12-2009, 19:08
Hikmet™
Alıntı:
kucer06 Nickli Üyeden Alıntı
Burada cıyak cıyak bağıran d smartı savunan digital necati'lerin sesi kesildi hiç birisinin artık sesi çıkmıyor nedense.
evet dijital necetiden bir reklam sizlere :D
[YOUTUBE]glkrlDLBofY[/YOUTUBE]
22-12-2009, 19:21
Hikmet™
işte buda bizde dansözlük yok dediği reklam
[YOUTUBE]NH0hbSQTXiw[/YOUTUBE]
işte bu reklamlarla çıktılar şimdide milleti soyuyorlar bende alacaktım ama vazgeçmiştim iyikide vazgeçmişim
22-12-2009, 21:58
sercankolay
son reklamda ne diyo aldığın koşullar ne ise sonrada o gördük o koşulları bu arada paylaşım için sağol rekalmalr güzelmiş :)
23-12-2009, 00:23
hakanunlu
cihazı aldığında hangi kanalları şifresiz seyrediyorsan o kanalları şifresiz seyretmeye devam edeceksin eski aboneler için böyle. sözleşmesinde öyle diyor.
23-12-2009, 12:50
Hikmet™
Alıntı:
sercankolay Nickli Üyeden Alıntı
son reklamda ne diyo aldığın koşullar ne ise sonrada o gördük o koşulları bu arada paylaşım için sağol rekalmalr güzelmiş :)
evet çok güzel reklamlar bizde dansözlük yok :D:D:D:D:D:D
23-12-2009, 17:20
tomas57
Alıntı:
hakanunlu Nickli Üyeden Alıntı
cihazı aldığında hangi kanalları şifresiz seyrediyorsan o kanalları şifresiz seyretmeye devam edeceksin eski aboneler için böyle. sözleşmesinde öyle diyor.
o halde, eski abonelerine de d spordaki maçları falan kapatamazlar. hakkımızı hukiki yoldan arayalım...
23-12-2009, 20:11
D-Smartci
dspordaki maçlar eski abonelere kapalı değilki zaten dava açmana gerek kalamdı bak
26-12-2009, 14:32
sabo1978
evet arkadaşlar burada bilen de yazıyor bilmeyen yazıyor ben eski aboneyim aldığım da hangi kanallar açıksa şimdi de o kanalları seyrediyorum.burada yetkili biri bir açıklama yapsında şu ortalıkta boş beleş yazanlarda sussunlar.ben discoveryler almıştım ve hala onları hiçbir ücret ödemeden seyrediyorum.
28-12-2009, 15:29
cilginizmirli
Bu forumdaki arkadaşlardan bir ricam olacak.Ne olur d-smart kullanmayan arkadaşlar bilmedikleri şey hakkında yorum yapmasınlar.Ben d-smart kullanmaya 2008 yılının şubat ayından itibaren kullanmaya başladım.Evimizde bir tane uydu alıcısı vardı bende kendi odama uydu alacaktım.Madem uydu alıcam normal uydu 150-160 tl arası bir şeydi.D-Smart cihazı 275 tl idi.Bende 100 tl fazla vereyim d-smart alayım dedim.Sözleşmemde aynen şöyle yazıyor.Kullanıcı cihazı aldığından itibaren mevcut bütün açık kanalları hiçbir ücret ödemeden izlemeye devam edecektir.D-smartın ileride ücretli kanalları olacaktır.Fakat bu kanalları alıp almamak tamamen kullanıcının isteğine bağlıdır.Ben burada d-smartın avukatı falan değilim yanlış anlaşılmasın.Yazı çok uzun oldu 2.mesajda devam edeceğim.
28-12-2009, 15:36
cilginizmirli
Arkadaşlar diyecekki hangi kanalları ücretsiz izliyorsun hemen yazayım.(Moviesmart,Comedysmart,FX,Pembesmart,Dyeşilçam,Dmax,Discovery channel,Animal planet,Discovery Science,Discovery World,Discovery Travel&Living,Da Vinci Learning,Futbolsmart,Dspor,Eurosport,Cartoon Network,Dçocuk,Nickledeon,Kidsco,Luli,Dream Tv,Dreamtürk,Passion Tv) Bu kanallara 2008 yılının şubat ayından beri ücret ödemeden izliyorum.
28-12-2009, 15:45
cilginizmirli
Bi şey daha D-Smart locada bir film 5 tl 2 aylık loca paket 20 tl.Bir film 2 tl geliyor.D-smartta bir filmi hem açtırdığın gün hemde ertesi gün izliyorsun.Digitürk te sadece 1 seans açılıyor ve film ücreti 5 tl karar sizin.Benim d-smart locada paralı izlediğim film sayısı 5.geçmez.Ancak bedava izlediğim 1 Ay ilk aldığım ay,internetim olduğu için 3 ay bedava hakkım var.Milliyet,posta gibi gazetelerden defalarca bedava film izledim.Digitürk böyle promosyonlar yapmıyor.
28-12-2009, 21:08
sabo1978
arkadaşım teşekkürler ben de bunu anlatmaya çalışmıştım.sen de çok güzel izah etmişsin.o kadar provake ediliyor ki sanki herkesten para alınıyormuş gibi anlatılıyor.ben discovery ,eurosport, dspor,eurofutbol.... kanalları seyrediyorum.bana birisi söylesin türkiye de 4 tane discovery kanalı,animal planet,da vinci,eurosport kanallarını ücretsiz seyrettirebilecek bir yöntem yada platform var mı? şu anda ücretli olabilir beni bağlamıyor.ama adamlar ozaman da bas bas bağırıyorlardı sen aldığında neleri seyrediyorsun daha sonrada onlar ücretsiz olacak diyorlardı.
29-12-2009, 01:40
sercankolay
Alıntı:
sabo1978 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım teşekkürler ben de bunu anlatmaya çalışmıştım.sen de çok güzel izah etmişsin.o kadar provake ediliyor ki sanki herkesten para alınıyormuş gibi anlatılıyor.ben discovery ,eurosport, dspor,eurofutbol.... kanalları seyrediyorum.bana birisi söylesin türkiye de 4 tane discovery kanalı,animal planet,da vinci,eurosport kanallarını ücretsiz seyrettirebilecek bir yöntem yada platform var mı? şu anda ücretli olabilir beni bağlamıyor.ama adamlar ozaman da bas bas bağırıyorlardı sen aldığında neleri seyrediyorsun daha sonrada onlar ücretsiz olacak diyorlardı.
ücretsiz izlettirecek yöntemler var tabikide :)
29-12-2009, 14:48
sabo1978
doğrudur belkide vardır ben bunları bilmiyorum.ben bu kanalları hem ücretsiz izliyorum hem de türkçe izliyorum.adamların o zaman dediği beni bağlıyor.benden de hiçbirşey isteyen yok.şimdi kaça satıyorlarmış, hangi yöntemle satıyorlarmış,hangi paketler varmış kusura bakmayın beni ilgilendirmiyor.birde burda bilmeden atıp tutanları da ilgilendirmiyor.bence sadece parayı verip seyredenleri ilgilendiriyor