Size göre TRT SuperLig Yayınlarını İhalesiNİ Kazanıp ŞİFRESİZ Yayınlayabilirmi?
Gundemde bu konu var biliyorsunuz arkadaşlar.Anket konusu acık ve gayet net
Anket 15 gun surecektir
Size göre TRT SuperLig Yayınlarını İhalesiNİ Kazanıp ŞİFRESİZ Yayınlayabilirmi?
Gundemde bu konu var biliyorsunuz arkadaşlar.Anket konusu acık ve gayet net
Anket 15 gun surecektir
bence alamaz imkansız gibi gözükmekte tele dünya 2 milyar $ teklif ettigi söylenmekte bakalım bu işin sonu ne olacak ya digiturk ve dsmart beraber ortak alacak yada ikisi batacak hayırlısı olsun
bence isterse alır
Bana göre İhaleyi TRT Kazanamaz digiturk vermez ihale falan trt alsa bile hayrına almaz vergiden sudan buda olan mac izlemeyen vatandasa olur basit degil bu tür seyler malum avea her yone 66 tl diye tarife cıkardı sonra kendi kepaze oldugu yetmedi milletin hatlarını kapattı bu durumda bu olaya benzer yani
Bu sefer belki alır işin içinde büyük rakamlar dolaşıyor.
neden olmazsın isterse alır.:45:
Alır arkadaşlar alır.Şifresizde yayınlar ama bir sürelik.
Bence zor adamlar okadar alt yapı hazırlıyor yatırım yapıyor Şifresiz yayınlaması çok zor bence
bence kesin kazanacaktır nedenmi siyasetin elivar
özel kanallar çok fazla para harcıyorlar ihale için trt kazanır ama şifresiz yayınlarmı zararına ödeme yaparmı....
yeterki istesin,olur.
Takımlara yayın ihalelerinden pay aktarılıyor yanlışım varsa düzeltin ama bu takımlara dağıtılan paraları trt karşılayabilecek mi o da soru işareti. Bir ihtimal olabilir ama olması zor bir ihtimal gibi geliyor
TRT ihaleyi çok rahat alır ancak bunun bedeli bize elektrik faturalarında çıkar çünkü trt katkı payı alıyo o katkı payı artar bu nedenlede elektriğe zam gelir bu kadar basit
oyum evet ama gönlüm razı değil
futbolun kalitesi düşer tribünlerde kuş uçmaz kulüpler zarar eder
inşallah olur herkes eşit şekilde maçları seyedebilir.
trtye bırakmazlar..
Trt nin alacağını tahmin ediyorum. bir müddet önce yine bir haberde türktelekom la birlikte alacağı yazıyordu. umarım alır . saygılar.
bence trt alamaz.dijitürk bırakmaz bu işi....
değerli dostlar trt alır almasına ama işin içine siyaset girerse iş değişir işin içinde çok büyük lokma var trt aldığı an dsmart ve digitürk batar sonucu siz düşünün yani biraz zor gözüküyor. inşallaah hayırlısı olurda şu millet temiz güzel maçlar izlerler saygılar sunarım.
Parayı bastıran alır
arkadaşlar denizde kum trt de para şu elktrik faturalarına ve diğer devlet kesintilerindeki trt ye vatandaştan alınan katkı paylarına bakın isterse alır ve şifresizde izlettirir ama nerde o düşünce bu arada bu da ayrı bir tartışma konusu aslında benim elektrik faturamda izlemediğim bir kanal için benden nasıl para kesiliyor trt katkı payı diye ben bu parayı vermeye neden mecbur ediliyorum buradan formumuz aracılığı ile devlet büyüklerine sesleniyorum eğer bir katkı payı almak istiyorsanız bu katkıyı zorunlu kılıyorsanız bari lösemeli çocuklarımız için yada kimsesizler yurdu için katkı payı toplayında biraz sevaba girin zaten trt ye giden bizim paralarımızla ne yapıldığıda ortada lakin fazla konuşmak istemiyorum saygılar!
alabilir ama kesin şifreli olur almanya ligini bile şifreli vermedilermi bu kadar para verip bedava olmaz şifreli ve paralaı olur kesin
siyaset karışır alır şifresiz yayınlarsa TÜRK futboluna zararı olur
olabilir düşüncem TRT bunu yapacak!
alır ne varki eletrikte trt payı bıraz atar trt de maçları şifresiz yayınlar millet kahve köşelerinden kurtulur artı reklam gelirleri artı sponsorlar trt bu işi bitirir bence
bu sadece bir hayal olur burda büyük rant var o yüzden bundan sonra kim alırsa alsın şifreli olacak yayınlar
Kendimizi kandırmayalım
trt gibi bir kuruluş Esra ceyhana program başına 500 milyar verebildiğine göre eğer isterse yapar diye düşünüyorum bu arada esra ceyhan bulunmaz hint kumaşımı 1 saatliyine 500 milyar para veriyor trt yuuuhhhhhhhh bea yuhhhhhhhhhhh evet kocaman bir yuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
ali kardeşim para nasıl olsa onlardan değil bizlerden alınan katkı payı adı altındaki rüşvetlerle sağlanıyor dolayısı ile fatih hocaya verilen para esra hanıma verilen para bunlar için önemli değil ama sokakta bir vatandaş açlıktan ölüyorum dese arkalarına bile dönüp bakmazlar devletin malı deniz yemeyen domuz felsefesini güden bir zihniyetten fazlada bir şey bekleyemessin saygılar!:49:
TRT İsterse İhaleyi Kazanır.....
TRTnin kazanacağını sanmıyorum. Ama bence de parayı basan ihaleyi alır. Bir düşünün ya Digiturk hiç ekmek yedirirmi TRTye? Bence yedirmez....
Aynen sana katılıyorum sokaktaki aç sefil yersiz yurtsuz insan kimin umurunda bugün aça yatan insan var kimin umurunda bu ve bunun gibi insanlara ben diyorumki İNSANIN KAZANDIĞI PARADAN DEĞİL PARANIN KAZANDIĞI İNSANDAN KORKACAKSIN.
TRT Alsın hemen şipreyi koyar
aslında her yönden mükemmel olur ama bu imkansız bir şey
Yıllar öncesine geri dönün hatırlayın digiturk trt ile maç ihalesini kazanmıştı trt lig maçlarından birini yayınlıyordu sonra ne oldu o maçıda yayınlamadı turkiye tekel oluşumu içinde zaten yayınlatmazlar
trt dijitürk ortak alır gıdış böylr
İhaleyi alır devlet kuruluşu çünki,ama şifresiz yayınlayamaz dünyada hangi kuruluş bu tip platformları şifresiz yayınlamış............
isterse alır arkasında devlet var yani biz vatandaşlar...
bu iş olacak iş değil bence yedirmezler
yahu arkadaşlar ben çocukken bu maçları zaten şifresiz seyrediyorduk şimdi neden diğer arkadaşlar trt alır ama şifresiz seyrettiremez diyor anlamadım eskidende futbola inanılmaz bir ilgi bir rağbet vardı ama trt de çatır çatır seyrediyorduk!
bencede alırgibi parayı verdikten sonra neden olmasın
TRT nin ve D smartın cılkı cıktı. Bu işi profesyonel olarak digiturk kaç senedir yapıo ve bencede başarılı ve Digiturkte devam etmesını isterım ve zaten digiturkte devam edecektir.
Bence d-smart ve digitürk beraber alır.Trt alamaz.Ama bu ay TRTSPOR diye bir kanal kurulacakmış.Acaba bu işi de mi düşünüyorlar inanın şu an için bir şey söylemek zor gibi geliyor.
umarım alır toplumun sağlığı herşeyden daha önemlidir.
TRT isterse yayın hakkını alır.digitürk ve dsmart a yayın hakkını verebilir veya bu paketler de maç yayını olursa onlardan para alabilir.sözün özü arkadaşlar herşey mümkündür.en güzeli bekleyip görmek .bizim için hayırlısı olsun diyelim.
verir.elektriğe %50 doğalgaza %80 zam yaparlar izleriz
Arkadaşlar Trt maç ihalesini alır ayrıca hiçde zorlanmaz.Sırf 70 milyon insandan kesilen elektrik katkı payı var.Bu bile devasa bi rakam.Hem neden şifreli izlemek zorundayım.Desin ki kardeşim maç için %1 elektrik faturalarını arttırdım kim ne der,sanmam ki desinler...Gelelim futbolun başarısına şuan avrupada hangi takımımız çok başarılı ki TRT maç yayınını alınca başarımız düşsün.Benim kanatim şuan ki mevcut durumdan daha aşağıya başarı düşmez ama benim evimde ***fimce maç izlemenin tadınıda hiçbirşey vermez....
herhalde amaç bu zaten diğerlerini batırmak trt öne çıkarmak
Parayı bastıran alır
Trt maçları alabilir,ama şifresiz yayınlamaz HD yayınları şifreli olur ve ttnet ile iptv den yayınlarlar
TRT öncelikle bir devlet kuruluşu degilmi yani bir nevi amme hizmeti yapıyor.nedir amme hizmeti konusuna girmeyelim sen zevk yapacak mac seyredeceksin diye tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan parayı devlet maca harcıyacak hangi aklı kıt vatandaş devletinden bunu isteyecek kadar saf olabilir tabiki yıllarca vergi vermiyorum sanıp %18 K.D.V ödeyen benzin sigara içki gibi maddelerden iki misli vergi ödeyen evi 1000 tl kiraya verir az sayar o eve 150 tl emlak vergisi cıktımı devlete isyan eden millet oldu olacak devlet elektirikten sudan havagazından otobüsten trenden para almasın maclarıda satın alsın bedava seyretsin millet her mac için kişi başına beş bira versin devletten ha cerezide kendiniz alırsınız canım o kadarda insanlık var her işi devletten bekliyenlerde degilmi canım ihaleyi TRT kazanamaz gibi bir sacma maddede nereden akla gelmiş gaz verme acısından olsa gerek vercegi para geri gelmiyecekse TRT ihaleye dahi girmez diyecektiniz.:bangin:
emin ol devlet sana çok şey borçlu zannedersem bu yazından ötürü sana dürüstlük madalyası takacaktır tüyü bitmemiş yetimin hakkıını vergi adı altında alan birimlerin bu parayı ne yaptığı belli bizlere burada savunduğun zatı muhteremlerin rtük de neler yağtığıda belli buradan akan para çeşmesinin nerelere gittiğide belli sen ve senin gibilere yapılan tüm vergi zamları az bile sana gerçekten mustahak bunlar benim arabam yok benzin alamam kiraya verecek evimde yok yazını öyle bir yazmış ve kulbuna uydurmuşsunki türkiyedeki tüm vatandaşlar rahat ve müreffeh içinde bu ülkede açlık yok her şey güzel ve insanlar yan gelip yatmış devletinden fuzuli şeyler istiyor dedim ya devlet sana yakında dürüst vatandaş madalyasını takar sen rahat ol:smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22:
dijiturk büyük ihtimalle tekrar alır trt almış olsa dahi (sevinirim) şifresiz veremez büyük paralar dönüyor işin içinde dsmart zaten alamaz görünüyor benim görüşüm bu?
Böyle bi durum olsa bile takımlar bunu kabul etmezlerki...Her takım ayrı ayrı kanallarla anlaşır...Süperlig maçlarını şifresiz izlemek hayal...
süper olur
ben alsın isterim vede bence şansı var...:45: