Ayar gerektirmeyen uydu alıcısı var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Uydu alıcısı konusunda teknik bilgilerden yoksun biri olarak sizlere danışmak istediğin bir konu var.
Bulunduğum yerin yakınlarında uydu alıcısını sürekli ayarlatabileceğim, yükletebileceğim bir yer bulunmuyor bunun için kendi ayarlarını kendi yapabilen bir uydu alıcısı olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Kendi ayarlarından kastım, yeni kanallar çıktığında kendisi otomatik güncelleyebilen, yani benim network arama veya tp girerek ayar yapmama gerek duymayan bir alıcı.
Ayrıca dreambox ve benzeri sistemlerle bazı kanalları izlemek isterim. Ama aletin ayarlarıyla uğraşamayacağım. Sürekli izleyebileceğim, kendi ihtiyaçlarını kendisi gideren akıllı bi alet var mı? Varsa nedir?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
herkesin ilgisine teşekkürler
Alıntı:
Dreambox iyi cihaz hoş cihaz ama biraz kafa yorar internetten indirse bile bazı zamanlar sorun cıkartıyor server pass lar degişiyor acmıyor ip banlanıyor vs baya yorucu desek yeri var artık dream pc modem üçgeninde kafanın agrır
peki dreambox un yerli yayınlardaki işlevini gören başka bir cihaz yokmu? aslında oturduğum yerin yakınlarında bi dükkan gelse bağlasa ve her türlü sorunda bana koşulsuz teknik destek verse çok süper olurdu. yani ayarlatmaya götürsem benden ücret almadan ayarlasa. bende sorunsuz izlesem iyi olurdu.
anladığım kadarıyla ben bu ayar işini uyducuya bırakmalıyım.
Alıntı:
eğer uzaktan kumanda ve eline kullanmayacağın bir cihaz düşünüyorsan yok öyle bir cihaz yok ama bazı ayarları ben kumandadan yaparım dersen bütün cihazlar bir ben şahsen uydudan güncelleme sistemini desteklemiyorum ve dt dışında bazı cihazları sadece uydu üzerinden güncelleme yaptırıyorum normal bilgisayar ile atılacak yazılım ve program dosyaları olsaydı zaten uydudan güncelleme yaptırmazdım bilgine arz ederim saygılarımla aliharbiye
valla geçenlerde fenerin avrupa maçı vardı bi biss k€y giremedim uyduya izleyemedim maçı sinir oldum. k ey bile giremiyorum. onun için ayarları yapmam zor. yapabildiğim tp ekleme network arama kanal düzenleme filan. ancak bunları yapabiliyorum.
Alıntı:
sizin isteiğinize en iyi cevap verecek cihaz şu an SEOUL dur. Yenı piyasaya çıkardığı Hiremco X3 TURBO HD tavsiye ederim. Uydudan yazılım guncelleme kanal listesi k ey güncelleme konularında destekleri çok iyi ayrıca fiyatıda makul hemde HD bir cihaz alırsınız.
Evinizde internet olursa biraz kafa yorup newcam server alırsanızda yabancı şifreli kanallarda izleyebilirsiniz.
Ama normal emu yazılımı ile şu an thordaki Digi tv paketi harici pek öle izlenecek paket yok. ama dediğim gibi sizin isteklerinize en iyi cevabı pıyasada şu an seoul verebilir.
valla aslında hd uydu alıcısı almayı düşünmedim. genelde turksat izliyorum. ondada hd kanal yok zaten. istediğimi de açıkça yazamıyorum. forum kuralları vardır diye. özel mesaj atacaktım. 25 mesaj atmadan özel mesajda atamıyormuşum :) bir çıkmaza girdim ama siz anlamışsınızdır benim derdimi :D
evimde internetim var server almak istiyorum bunun için dreambox u sordum ama oda sürekli ayar gerektiriyormuş.
thor uydusu demişsiniz. valla bende bi tk hotbird var. onuda fazla izlemiyorum.