elime gelmedi daha ama uarım slot girişli cikazlarda randımanlı ataksız çalışıyordur.
Printable View
Bu modulu alıp normal cihazlara takınca izlenecekmi?
amaç o zaten üstad başka ne işe yarayacak.Alıntı:
bundan sora tahmin ediyorum ki cart satışı da başlar
ama yenilik iyidir en azından cihazı olanlar kartını gönül
rahatlığıyla başka bir cihazda çalıştırabilecek diye düşünüyorum.
hayırlı olsun.
yalnız modül olması farkettırmez paylaşımcılar o modül üzerinde ufak bir modifiye ile cas2-3 üzerinden işlerini rahatça görürler. Yeterki modulu kartı olsun. O kartıda mutlaka okuyacak bir yazıcı çıkar daha önceden neleri çıktı bende köşede durna zamanında en iyi olan infiniti yazıcı vardı bunda 6 sene önce 100 dolar para vermiştim şimdi 10 dolar etmio.
Servercilere gün doğdu artık kart yakmaya paydos
öyle usta bakalım hemen serverciler alacakmı
Cıkacagı belliydi önce cihaları sattılar sattılar insanları kazıklayıp tabiki daha neler cıkar
Benim amca oğlu italyada yaşıyor d-smart kartını aldı gitti burdan oraya taktı çalıştı
Platformuysa sky yanlız sky modlülle karıştırmayın sky italianın verdiği modulle gayet güzel çalıştını söyledi :)
hiç sanmam dtnin 9,90lık kutularının irdeto kartlarının güvenliğni nasıl sağladığını unutma o kutuların okuduğu kartları milyarlık dreambox kutularında okunmuyor vatabii paylaşım olmuyor... bu modullerdede vardır önlemler...
sen benım mesajımı okudunmu arkadaşım. ben orda ne dıyorum CAS 2 ile okutur. Cas 2 modul yazan okuyan programlıyan bir cihaz RS232 portu üzerinden okuma özelliğide var ayrıca ırdeto kartı 6 mhz kart okuyucu ile Dreamboxun rs232 girişinden babalar gibide okutursun.
6mhz okuyup okumaması mesele değil irdeto modullerde bie okunmaz sadece aktive edildiği kutuda çalışıyor, nds moduller uygulama programı olmadan okunmaz yazılmaz,arkadaşım sen platformları korkulu rüyasısın....:puah:
sen volkan ustadan dahamı iyi bilecen birde utanmadan gülüyon
yıllardır bu işlerin içinde biraz saygılı olsan derim
hele birde karşındaki admin varken başka forumlarda olsan sana çoktan kırmızı kart verirlerdi
başlarım module makineyi yere at şifreler kırılsın :D
arkadaşlar bu modüller sadece aydan aya dsmart modelleri için piyasa sürülecek hatta bazı bayilere belir li adetlerde test için gönderilmiş ama burda yapılmakistenen ne daha bende tam anlamış değilim modülcülükmü yoksa platform anlayışımı onu zamanla görücez ama birşey kesinki artık smart shop smart center vb gibi durumlar son bulmuşturr nasıl olsa modül değilmi altı üstü diyede düşünülebilir
evet ustam ilergi zamanlarda bakıcaz kolay gelsin
kartların satıs hakkı yine dsmart ta olursa vay milletin haline
bence güzel satış yaparlar
güzel satışmı yapılır yoksa anti patimi toplar bunu zamanla görücez ama kesin olan birley varki dt kullanananlar dsmartt kullanabilcek gibi gelyor ve hedefte o olsa gerek
o kart ve modül next ve dreambox un içinde çalışırsa vay d smart plotformunun haline