Arkadaşlar bu gün tdw imaj üzerine 500 s dreambox'a göre hazırladığım üç uydulu üçün'cü uydu digitürk MDU 4 lnb'ye göre hazırladığım backup'tır.Buketler oluşturulmuştur.Merkezi sistemlerde rahat rahat kullanabilirsiniz.Cccam v2.1.3 yüklüdür.
Printable View
Arkadaşlar bu gün tdw imaj üzerine 500 s dreambox'a göre hazırladığım üç uydulu üçün'cü uydu digitürk MDU 4 lnb'ye göre hazırladığım backup'tır.Buketler oluşturulmuştur.Merkezi sistemlerde rahat rahat kullanabilirsiniz.Cccam v2.1.3 yüklüdür.
payla$im için tskler.eline,emegine saglik
teşekkürler. emeğine sağlık
teşekkürler güzel paylaşım
tşkkürler
Teşekkürler...
tesekurler
tesekurlerrrr
ellerine saglık
elerine sağlık
Teşekkürler,
teşekkürler
teşekkürler...
teşekkürler emeğinize sağlık
teşekkürler
Super
evvallah saoolun
super paylaşım
tesekkürler
tesekkürler
teşekkürler
çok saolasın
slm, el ile yeni bir kanal eklediğimde, mevcut kanallardan birini siliyor. nasıl yapmam lazım?
yardımcı olabilir misiniz?
slm, emeği geçenlere teşekkürler. Bu yazılımda time bomb var mı? klon cihazlara zarar verir mi?
Arkadaşım öyle bir şey olsa koyarmıyım oradan buradan alınmış bir konu değilki.
teşekkürler. emeğine sağlık
slm, bunu hangi program ile yükleyebilirim? flashwizard fwz uzantılarını görüyor. bu dosya fw2 uzantılı. yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşım fwz diye bir uzantı yok FW2 diye var flashwizard görür bu dosyayı görmez olurmu hiç.
teşekkür etcem ama daha indirip deneyemedim.
teşşekkeür
En az 1 ileti yazmalıymışım al sana ileti
ellerine sağlık
Teşekkürler, emeklerine sağlık...
çok teşekkürler kardeşim sağol
tesekkur ederim kardes
teşekkürler emeğine sağlık
diğer mdü lnblerdede çalışırmı ama mdü4 içinde tşk ederiz
eline saglık kardeşim
tesekürler
paylaşım için teşekkürler
inş işe yarar
tenks
üştad bilgiiçin teşekkürler
teşekkürler üstad varsa daha güncel pls
2.1.4 te çalışırmı arkadaşım bu liste
tEŞEKKÜRLER
çok teşekkürler emeginize saglık
cok teşekku r ederım tamda aradıgım olay
payla$im için tskler.eline,emegine saglik
saol çok teşekkür ederim kardeşim...
sağolasın ..Klon dreamboxlar da kullanabiliyor u.şu BOMB olayı varmı bu yedekte
Arkadaşlar, benim bir sorunum var, çözüm önerebilecek olan varsa lütfen yardım etsin. Binada 4 çanağı destekleyen bir santral var. 1 Digitürk, 2 Türksat, 3 Hotbird, 4 Astra. LNB ayarlarını AA, AB, BA, BB biçiminde yaptım ancak hem digitürk'te hem de (özellikle) astra'da çok sayıda kanal yok. Ben astra'daki spor kanallarını arıyorum ama frekanslarını elle girdiğim halde bile kilitlenmiyor. 110 cm'lik astra çanağı var ve digitürk için de mdu 2. astra'daki tüm kanalları nasıl görebilirim?
lnb ayarlarından hotbird ve astra BA olduğunda astra'da sınırlı sayıda kanal açıyor. Astra'yı BB yaptığımda daha fazla kanal buluyor taradığımda ama hiç birini açmıyor? Ben özellikle eredivise, sky bundesliga, canal+ispanya, tekila gibi spor kanallarını görmek istiyorum.
teşekkürler kanal yeni listeside olsaydı keşke
Merhaba,
Dreambox 500S cihazımda halihazırda Gemini Image var.. Sizin gönderdiğiniz bu hazır dosya bir back-up değil mi yanlış mı anlıyorum ? Eğer öyleyse öncelikle Gemini Image ı silmem daha sonra orijinal TDW Image yüklemem ve üzerine de sizin bu gönderdiğiniz back-up ı mı yüklemem gerek acaba ? Doğru mu anlıyorum ?
Tabii sizin bu gönderdiğiniz Back-up ı yüklediğim de kanal frekansları da otomatik olarak hafızaya yazılacak, aratmama gerek kalmayacak herhalde!
Teşekkürler,
teşekkürler
arkadaşlar bu mdu4 backubı nasıl ve neyle yükleyeceğim acil yardım lütfen