Galatasaray'ın grubunda oynayacağı son ve formalite maçı 16 Aralık Çarşamba saat 20.00 de naklen Star'da.Bu da star tv nin o günkü yayın akışı linki.Herkese iyi seyirler. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
hocam teşekkurler maç şifreli olacak sanırım uefa maçları hep şifrelendi starda
bilgisayarda ss2'de basit bir biss yaması ile çözülüyor olay.
umarım yine aynı şifre işe yarar..
1 ve 11 tane sıfırla yani..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu link işine yarayacaktır.Linkte belirtildiği gibi türksat frekansını cihazına girip içtimai tv yi bul.Ardından linkte belirtilen cihazlara göre cihazına uygun biss kodu uydu alıcının içinde bulunan *** bölümünde biss yazan yere yazarsan perşembe akşamı saat 22.05 te içtimai tv den Fenerbahçe'nin maçını da izleyebilirsin.
Aynen dostum.Maçın 5.dakikasından itibaren giriyor şifreye.Tabi ki açıklamıyor şifreyi herkess D-Smart alsın diye.Ama biz türküz herşeyin çaresini buluruz.D-smart üyesi olmama rağmen spor paketi almadım.İyi ki almamışım.1 maçı zaten d-smart olduğu için şifresiz kanaldan izliyorum diğer maçı da içtimai tv den izliyorum.Forumdaki arkadaşlarımız sağolsun.
Rica ederim dostum.
içtimai tv' sinyali kötü.
Sinyal gayet iyi dostum.Senin lnb ayarında bir sorun olabilir.Lnb nin üstünde bulunan yıldız vidayı biraz gevşet lnb yi yukar aşağı çevir sinyalı artınca vidayı sık işlem tamamdır.
ya birde birşey sormayı unuttum bu kanalın yayın kalitesi güzelmi????
Yayın kailtesi derken neyi kastettin bilmiyorum ama görüntü olarak soruyorsan gayet net yayın yapıyorlar.Üstelik çok da fazla ekranda sanal reklam yapmıyorlar.
herkeze iyi seyirler
Galatasaray'a başarılar Galatasaraylı değilim ama izleyeceğim maçı
Maç şifrelendi starda yine