- ART kanallarındaki donma minimuma indirildi.
Sadece ART kanalları ile ilgili düzenleme yapılmıştır.
Next YE-2000 QPLUS Irak marketi içindir.
@doktor'a teşekkürler.
Printable View
- ART kanallarındaki donma minimuma indirildi.
Sadece ART kanalları ile ilgili düzenleme yapılmıştır.
Next YE-2000 QPLUS Irak marketi içindir.
@doktor'a teşekkürler.
paylaşım için teşekkürler
yeni yazılımda kanal saklama aktif değil kanal saklama özelliği değiştimi acaba?
metiner66 sana bravo gerçekten tebrik ederim yazılımı bu kadar tetkik ettiğin için tebrikler.
Emeyine saglık teşekkürler
Emeyine saglık teşekkürler
x-box ı bu yazılımlar çalıştırmıyor sanırım arkadaşlar.
dün data çanağımı 21 dereceye çevirdim. akşam eve giderken, (evde pc var,internet yok) usb belleğe 21 derece softcamı ve lazım olur diye 2 adet yazılım yükledim.çanağı 21 dereceye çevirip softcamaı attım ve baktım data alımı var. yayınlar iyi.escales ve encilopedia ya baktım,onlar yok.şu son yazılımı yükleyip escales ve ancilopediayı da açayım dedim.son yazılımı yükledim.onlarda açıldı.fakat x-box la açılanlar açılmaz oldu.üzerine tekrar 21 derece softcamı attım.ama yine açılmadı.x-box u kullanabilmek için elimde olan eski bir yazılımı attım.fakat yine açılmadı.yani her yazılım x-box ı çalıştırmıyor.şimdi usta arkadaşlar ben,x-box u kullanmak istiyorum.acaba hangi yazılımı yüklemeliyim ki çalışsın?? sonra da softcamını atacam tabi. ama x-box cuların atacağı bir yazılım olmalı. yardım bekliyorum teşekk..
paylaşım için tşk
teşekürler emginesaglık
paylaşım için tşk
sağol üstad ellerine sağlık
yeni yazılımda kanal saklama aktif
paylaşım için tşk
ellerine saglık teşekkür ederim
teşekkürler bunu arıyodum
elinize saglik
arkadaslar benim absat paketinde bulunan animaux kanalı acmıyor.acaba cöktülermi.geri geleceklermi.yardım
çöktüler arkdaşım sadece bisler sanırsam
evet çöktüler herhalde iyi seyrediyorduk ustalar yine bi çaresini bulurlar inşallah
emeğine sağlık:clap2::
Yeni k e y leri bekliyoruz..
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
teşekkür
atv sinyalı gec geliyo cihazdanmı yazılımdanmı
ben 3 yıl önce cihazı almıştım az önce yazılım yükledim bütün menü değişti kanallar silindi ve bunun menüsünden hiç bişi anlamadım biss yeri falan yok eski haline nasıl getrebilirim
en sn yüklediğimde kanal saklama aktif değildi. Bir düzeltme yapıld mı acaba? Paylaşım için teşekkürler.
sagol kardeşim sende olmasan bişey yok galiba bu piyasada:D
arkadaşlar kanal saklama aktifleştirildi mi?En son yüklediğimde saklama aktif değildi. Herhangi bir düzeltme yapıldı mı? Emeğinize sağlık.
Dün yine yükledim, sanırı kanal gizleme hala aktif değil. İyi gnler.
valla bu sistem gelici ve gecici idi bakalım önumuzdeki gunlerde bne olucak
bendede son yazılım yüklü ve kanal gizleme aktif. hatta yapılan iyileştirmelerle cihazım daha güzel ve keyifli oldu.
evvallah kanki
saol kardeş
teşekürler usta
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
teşekkürler arkadaşlar iiii geceler:clap2::
paylaşım için çok teşekkürler
ellerine saglık teşekkürler
teşekkürler :rockon::rockon:
teşekkürler:ty::ty:
slm arkadaşım next2000cı plus cihaz svukken sapıtıyor besleme salam sorun ne olabilir
arkadaşlar eskiden şifreli kanalları seyrediyorduk şimdi nasıl yapmalı şifreli kanalları seyretmek için
paaylasım için teşekkürler
Bu guncellemeler sifre cocumunde faydalı olabilir mi?